Sakura
Ruslan Imagambetov
Все было супер !!!
МҚ
Мөлдір Қуанышова
Посетила массажный салон «Сакура» и осталась в полном восторге! Мастер Назым — очень милая, внимательная и общительная. Процедура прошла отлично, с радостью советую всем!
Diliara Kuangalina
Спа оте тамаша😍😍асиресе ресепшенде отыратын Альбина есимди кыз,барлыгын тиянакты тусиндирип,корсетип таныстырды❤️келуге кенес беремин☺️☺️маган катты унады🫰🏻
Мульдир Киекова
Сакура массажына келип,озиме керемет демалыс сыйладым!Айжан ханымга мын алгыс колы алтын екен💙🙏Ауыратын жеримди дал тауып,кушти массаж жасады!Професионал екени коринип тур прямо!Жан рахатын сезиндирип бергенинизге рахмет Айжан ханым🌹🌹🌹Колдарыныз дерт кормесин🥰♥️
NY
Nurgul Yermukhan
Посетили массажный салон вместе с супругом и остались очень довольны. С первых минут чувствуется уютная атмосфера, чистота и внимательное отношение персонала. Мастера Инкар и Раушан— настоящие профессионалы: массаж был качественный, расслабляющий и помог снять напряжение. После сеанса почувствовали лёгкость и спокойствие. Отличное место для отдыха и восстановления, обязательно придём ещё раз. Администратору отдельное спасибо💐💐💐 за своевременную обратную связь.
Алиса Алиса
Была на процедурах в салоне Сакура, не понравилось, белье не свежее, с затхлым запахом, лежала на кушетке чуть не задохнулась, грязно в салоне, вместо 2 заявленых часов всего 1,25 мин, всё делается быстро, никакого релакса, массажист все процедуры,т. е. мытье, и массаж головы, мытье ног, массаж тела, все происходило болезненно, на спине остались синяки, ожидала большего, не рекомендую
Акмарал Бухаева
Айжан мен Райхан деген қыздарға үлкен ризашылығымызды білдіргіміз келеді, қолдарыңыз дерт көрмесін
KT
Kamshat Togaeva
Құрметті Атырау тұрғындары! Қала қонақтары! Қаламызда керемет “Sakura SPA” салоны 10 жылға уақыт қызмет көрсетіп тұрған қаламыздағы массаж орталығы бар екен. Бүгін жолдасыммен келіп Іңкәр мен Гүлназ қыздарымыздың қызметіне жүгініп ем алдық. Өте тамаша жайсаң ем болды. Бүкіл көрсеткен қызмет түрі ұнады. Алла адамға денсаулықты аманаттап берген. Ендеше аманатқа адал болайық. Уақытында ем алып денсаулығымызды ерте емдеуге шақырамын. Массаж ұжымына алғысымыз шексіз🤲Алла берекелі, қайырлы, ем іздеп келген әр бір жанның жанына шипа болыңдар🤲👏.
KA
Kalligul Aaaa
Массажға қатты шаршаған күйде келдім: бел мен аяқта ауырлық бар еді. Процедура барысында Айжан ханым әр бұлшықетпен өте мұқият әрі кәсіби жұмыс істеді, қысылған жерлерді дәл тауып, біртіндеп ашты. Қолының күші де, техникасы да өте дұрыс. Массаждан кейін дене толық босаңсып, жеңілдік пайда болды, қозғалу оңайлады, жалпы өзімді әлдеқайда жақсы сезіндім. Мұндай нәтиже тек тәжірибелі маманнан ғана болады. Кабинет таза, атмосфера тыныш әрі жайлы. Айжан ханымға үлкен рахмет, міндетті түрде қайта келемін. Сапалы әрі кәсіби массаж іздейтіндерге шын жүректен ұсынамын.
Zhangeldi Kabesov
Гулназ Айжанга коп-коп рахмет!!
ШК
Шарипа Кабдуллиева
Өте керемет. Райхан ханымха көп рахмет. Жұмыстарыныздың жемисин кориниздер.
GR
Gulbaram Ruskulova
Салон ұнады😍 Барлығы жақсы болды. Мастер Айқан мен Гүлназ ханымға рахмет👍👍👍❤️
GK
Gulshat Kanatova
Прямм күшті салон. Бәрі ұнады😍 Мастер Гульназ бен Раушан ханымға рахмет😍👍👍👍👍👍👍👍
ЖШ
Жулдыз Шапагатова
11.12 күні анам и апаммен спаға бардық. Бізге барлығы ұнады. Массажисттерге сөз жоқ қолдары жеңіл екен. Рахмет айтамыз! Бұйырса алдағы уақытта тағы барамыз!
AZ
Aelita Zharasovna
Сегодня ходили с мамой. Всё просто замечательно, обслуживание отличное. Они сразу говорят, где и что у вас болит, у массажиста очень лёгкие руки, нам всё очень понравилось. Огромная благодарность😍👍🏻
Куралай Тлеубаева
Сакура СПА салонга бардым, Массаж алдым денем рахаттанып бопе сиякты болып калды, Гулназ мастерде болдым оз маманынын иеси, супер👍Клиентериниз коп болсын, Жана жыл кутты жыл болсын
SA
S A L I D A T M E R E Y
4 декабрь спага бардым, маган массаж жасаган кыздын атын былмейм но колы кушти екен👍🏻👍🏻 кушти болп калдым
Ақарыс .
Ұнады.Массаж кайф серігіп қаласың🫠 Мастер Гүлназ👍🏼
cI
chingis Isekeyev
Райхан Айжан колдарыныз дерт кормесин! Массаж супер. Бизге катты унады.
Айнур Тлековна
Массаж на высшем уровне ! Хочу поблагодарить Айжан апа топ !!!💯💯💯🙌🏻
LT
Lyazzat Turakbaeva
Мастер Гульназ и Айжан топ👏🏻👏🏻👏🏻 Все понравилось🙌🏻 Будем еще покупать СПА программы😇
. ..
Хочу оставить отзыв о посещении вашего спа-салона вчера. Мы пришли с молодым человеком, чтобы насладиться расслабляющим массажем, но, к сожалению, получили совсем другой опыт. Мастер, которая проводила массаж, много говорила и задавала вопросы, что совсем не способствовало расслаблению. Также, она делала массаж слишком быстро, словно торопилась закончить процедуру. Во время массажа мы слышали посторонние звуки, такие как звук фена и громкие разговоры по телефону, что было очень отвлекающим. К сожалению, после массажа я проснулась с болью в спине и шее, что совсем не то, чего мы ожидали от спа-процедуры. Очень жаль, что наше посещение было таким неудачным
ГС
Гулбаршин Сапарова
Sakura массажына бару нағыз демалыс! Жайлы атмосфера,таза бөлмелер және өте сыпайы қызметкерлер массаж жасаушы мамандар өз жұмысын жақсы біледі бұлшықеттерді жеңілдетіп шаршағаныңды басады барыңдар өте жақсы баруға тұрарлық
ЖХ
Жанаргуль Хабибуллина
Айжан деген массажист қыз өз ісінің маманы екен. Қолы өте жеңіл! Керемет жасағаны соншалықты ауызым ашылып ұйықтап қалыппын. Өте керемет!!!
Айнур Куатова
Мастер Гүлназ👍👍👍
Tlekshi Tleulina
Райхан и Гульназ колдары куштыы👍💆🏻♀️ Адаммен сойлесуы👍 бары унады🩷
AE
A Eskalieva
Айжан деген массажист апа күшті өз ісінің маманы.🥰Жұмысының жемісін көрсін🥰Маған ұнады ресепшндағы қыз 👍.Ішіндегі персонал ұнады адаммен қалай сөйлесу керегін біледі риза боласын.
КТ
Кундыз Толеп
Гүлназым Доскалиева - ға көп көп рахмет🫶🌹🥰❤️
Молдир Алпамысова
Гулназ 👍👍
Aida Shakhmet
Посетила с подругой. Очень понравилось! Хочу отметить работу мастера Райхан отличный специалист, массаж выполнен на высоком уровне.🥰❤️❤️
AB
Aruzhan Bagytzhan
Хочу выразить огромную благодарность мастеру Гульназ! Процедура прошла невероятно комфортно, атмосфера спокойная, руки у мастера просто волшебные. После сеанса почувствовала полное расслабление и лёгкость. Обязательно вернусь снова. Спасибо за профессионализм и заботу!🥰
Gulnara Kuntuova
Рекламадан көріп келдік мә қолдары күшті приятно өмірі дым жақпайтын еді бірақ мнда күшті жеңілдеп қалдым денем как бөпенің көтені сияқты болып қалды 😍😍
ШБ
Шынар Болат
Өте керемет спа программа! Ресепшн қыздары оперативные👍🏻 Маган массаж жасаған Райхан ханымға көп рахмет! Қолыңыз дерт көрмесін! Табысты болыңыздар!
GT
Gulnaz Turegeldiyeva
Айман, Гүлназ рақмет 😍😭😘 күшті болып шықтық🥹
ZZ
Zhannur Zharas
Бәрі күшті болды, массажга барып көріңіздер! Керім✨✨🤩🤩🤩 Айман жане Гулназ рахмет сіздерге💋
AT
Aknur Tazhgalieva
Бүгін сакура спадағы Райхан мастерде болдым, маған барлығы қатты ұнады😍Қолы өте жеңіл,өзі де сондай жұмсақ кісі екен)🥰Қызметіңізге рахмет❤️
Айман Кудашева
Сакура спа салонга улкен рахмет айткым келеде кыздарына,жанеде Гулназ кызыма рахмет айткым келеде,оте керемет,массажыда супер,ресепшендеге кызгада улкен рахмет,Тагы келемин,буйрса🙏🌹🌹🌹🌹
AJ
A J
Вчера была на процедуре у мастера Гульназым. Руки золотые все напряжение сняла ☺️. Голову помыла,массаж головы ещё получила все было супер , чайная церемония была. Благодарна , буду ещё заезжать
zt
zere tenelbaeva
Бүгін Сакура ға келдім, жақындарым күшті жер дегесін келдім шыныменде өте жақсы екен. Массаж от души жасап берді асіресе Айжан ханым қолы күшті емді, күшті денем рахаттанып қалды, өте сыпайы күліп тұрады. Маған жұмыс жасағаны ұнады. Келесте тағы осы мастерге жазыламын)
. Kenesbaykyzy
Орамалдағы қыз өте нәзір әрі вежливо 😍
Anelllyams 🫶🏻
Очень хороший СПА🤩 Приятный вечер с подругой🥰 Всем советуем!! Чисто. Аккуратно. Главное приятно.
Sagynysh Baizakovna
@sakura_spa_massage ұжымына үлкен рахмет👍 массаж жасаған Гүльназ ханымға ерекше ризашылығымды білдіремін, массаждан кейін өте керемет сезім болды👏 Жұмыстарыңызға Алла береке берсін🤲🏼
Алипова Алипова
Очень хорошо отдохнули с подругами, очень классно😍
Gaukhar Imasheva
Сакура спа массаж катты унады.Именно мастер Инкар точкалармен жаксы жумыс жасайды😍
УТ
Улжан Тлеубаева
алдын куни сакура массажына барып бір рахаттанып демалып келдім кыздар облуж күшті бәрін по этапом жасап шай беріп жағдайымды сұрап отырды. іштегі қыздарға көп рахмет 😘 жұмыстарың дами берсін, осы қалыптарыңнан таймаңдар🥰
Улжан Гадилжанова
Очень понравилась кедровая бочка, отдохнула после рабочего дня, персонал приветливый, все чисто и аккуратно, массаж был нежным как я и хотела, не люблю когда сильно давят.
Ержан Имангалиев
Сервиса нет, массаж не долгий, у них там лишь бы лишь бы. Во время чайной церемонии рядом ходят и подметают. Вообще такого ужаса я не встречал…Лаванда комбо длилась всего 1,5 часа. Из них ты 20 мин сидишь в кедр.бочке((( я то наверное пришел за массажем а не парится!!!
ГА
Гульмира Айткалиевна
Маған қатты ұнады, sakura спаға келіп дем алуға кеңес берем, мастер Гулназға рақмет
КД
Карлыгаш Даулетова
Сакура массаж орталғына Рахмет. Айжан мастер өтте куштті колынның ептілігін, клиентпен сыйластығы өтте кушті Аллах разы болсын ужымға рахмет!
М М
Саламатсыздарма сакура массаж салон маган қатты унады өте жаксы жасайды бастан аяк Маган кызымет корсеткен Айжан ханымга рахмет колыныз дерт кормесин коп коп рахмет мен өте риза болдым жанеде мен сиздерге кенес берем ханымдар барындар