Sana Dent
Стоматологическая клиника
Лечение зубов по выгодным ценам!
Записаться на приём
Бибигуль Жантеновна
Все на высшем уровне
Жаркынай Акылбаева
Мөлдір ханымға үлкен рахмет керемет қылып емдеп берді өз жұмысының білікті маманы 🌹❤️
нуникоша ❤️
молдыр апай классная ❤️
ОН
Оралбек Ныгмет
Өтте Жақсы
SS
S Satash
Советую очень хорошая клиника, дружелюбные и приветливый персонал. Особенно отмечу Айадил который проводил мне лечение о том как он тщательно следил за моим состоянием и самочувствием. Это супер место👍
Aibar Zhaubasarov
Дерск
КИ
Куляш Исаева
Сапа дент ұмымына әсіресе Мөлдір ханымға улкен рахметіммен алғысымды айтқым келеді! Керемет маман!♥️ Стоматологтың кәсібилігіне және науқасқа деген қамқорлығына ризашылығымды білдіремін😘. Барлық емдеу кезеңін егжей-тегжейлі түсіндіріп, барынша жайлы жағдай жасады. Процедуралар ауыртпалықсыз өтті, нәтижесі көңілден шықты. Кабинеті өте таза, жабдықтары жаңа. Осындай дәрігерлер көп болса екен! 💐💐💐
NM
Nursaya Mukhanbetova
Бұл стоматологиямен 7 ай, результат😍 Мөлдір апа, Айгерім апа мен Еламан аға және бастысы Мейірман ағаға көп рахмет, қолдар өте жеңіл, қатты көңіліміз толды😍 Сіңілімдеде менде қатар салдық, ал результатқа келетін болсақ, бастапқы 1 айда-ақ көрінді😊 Көп рахмет❤️
Akdidar Seiylkhankyzy
Молдир Аргынқызы супер стамотолог , очень вежливая . Делает работу просто супер!!!!!!!! Никогда не видела таких замечательних докторов!!! Она просто мастер своего дела! И помощник Бекнур тоже очень хороший парень . Всем рекомендую! В Атырау номер один стамотология!!!!!!🍀 все кто сюда попали они удачники. Стоматологи от бога работают тут🤍
UMM ABDURROKHMAN
Мөлдір ханымға 🌷 жәнеде осы стомотологияға мың алғыс. Жұмыстарыңыздың жемісін көре беріңіздер. Өте ризамын. Тісімді тез әрі сапалы етіп жасап бердіңіздер. Аллах берекесін берсін жұмыстаңызға. Даволный клиенттеріңіз көп болсын! 🌹
Гулзада Муханбетжанова
Тісімнің пломбасы түсіп қалған соң бара қойып едім, тез жасап берді
Аружан .
Мейірман аға каждый клиентке подход табатын күшті стоматолог ұнады Мейірман ағаның жұмысы, профессионал своего дела👍
Жарас Саламатулы
Тистен коркатн едм енди ай сайын барам🔥
Жансая Бердиханова
Еламан врачка улкен рахмет кызым басында коркып ед казир с удовольствием барад барин туснед… тистерин еркелетип емдеп берди👍👍👍👍
Алихан Розыев
Еламан Жумабекұлына үлкен алғыс айтқым келип отыр,өз ісінін маманы,жұмысына деген шеберлігі көрініп ақ тұр,Үлкен рахмет Еламан мырза!
Гани Жалгабаев
Хочу оставить отзыв о стоматологе Еламане. Это действительно один из лучших врачей, у которых мне довелось побывать. Очень внимательный, спокойный и профессиональный. Лечился у него по терапии — всё объясняет простым и понятным языком, без “медицинских заумностей”, сразу становится ясно, что и почему нужно делать. Работает аккуратно, с полной отдачей. Видно, что человек на своём месте — не просто делает работу, а реально старается помочь. На приёме комфортно, нет страха и напряжения, как это бывает у других врачей. Очень рад, что попал именно к нему. Если вы ищете хорошего терапевта-стоматолога — Еламан точно вас не подведёт.
Биба )
Все классно
Tokitok Zulpykhar
Дәрігер Еламанға алғыс айтамын! Тістерімді ауыртпай, күшті, әдемі етіп істеп берді. Клиенттері көөөп болсын, көп рахмет! 🥰🙌🏼
UB
Ulbolsyn Bergenova
Сапа дент стомотолог дәрігері Арғынова Мөлдірге үлкен алғысымды білдіремін қолы жеңіл дым ауыртпай емдеп берді Алла разы болсын кленттерін көп болсын 😘
Аякоз Мухамбетжанова
Исатай деген врач өте жақсы жас болғанға ойланып қорқып едім бірақ күшті врач екен ұқыпты жақсы ауырган тісімді емдеп көңілімнен шықты. Молодец жас болса да білікті маман екеніне көзім жетті. Рахмет аман жур
SS
Sandi Sarekenova
Салыстырмалы алғанда, қаладағы клиникалардың ішіндегі ресепшннен бастап дәрігерлеріне дейін клиентке қарапайымдылықпен қарап, шынайы қызмет ететін керемет ұжымнан құрылған стоматологиялық кабинет. Соның ішінде доктор Исатай әр клиентті "менің жалғызым" деп қарап, әр тістің маңыздылығына назар аударып, аса мұқияттылықпен емдеп берді. Өз ісінің жас болсада біліктілігін көрсете білген осындай мамандардың болғанына қуана қайттым
Айсезим Керешева
Мөлдір ханымға тіс емдеткенмін,ұнады ауыртпай емдеп берді,және де басқа тістерімді де қарап кеңесін айтты🫶
Мадина Сабирова
Я пришла в стоматологию Сана день. И ухожу очень довольная. Потомучто моя фобия это лечение зубов. Врач стоматолог Молдир убрала напрочь мои страхи,лечение зубов прошла вообще без болезненно. Я прям счастливая,и готова вылечить все зубы теперь😍😍😍. Спасибо Вам Молдир за прекрасную работу
Фатима S
Мейрман аға самый лучший😍❤️
EA
Esen Alibekuli
Сапалы қызмет дәрігерлер барын салып жұмыс жасайды
AT
Akylai Temirova
От всей души хочу поблагодарить моего врача Еламана за грамотную работу. Профессионал своего дела👍 Все хорошо объяснил и конечно вылечил. Рекомендую 🙌💐
АЖ
Айдана Жаманкулова
Очень благодарна стоматологу Еламану. Лечение прошло без боли и дискомфорта. Очень внимательный подход к пациенту, чувствуется профессионализм. Теперь только к нему! 👍🏻
НЖ
Назгул Жаксылыкова
Қалада білікті, өз ісін білетін мамандардың болғаны қуантады. Соның ішінде Сана Дент стомотологиясындағы Еламанға алғысым шексіз. Үнемі кері байланыс жасап отырады, безболезненно емдейді, жұмысына өте тиянақты. Әр барған сайын уақытында қабылдайды, басқа адамның уақытын алу деген атымен жоқ. Баруға кеңес беремін. Сана Дентке көп клиенттер мен биік белестер тілеймін!😄
Утеш Утеш
Хочу поблагодарить врача стоматолога Еламана за качественную работу и самое главное безболезненное лечение.
Алмагул Серикбаевна
Исатай мырза оте жаксы емдейді. Барлығы жогары уровеньде.Іштің тазалығы жаксыы
A
Altynay
Исатай жаксы врач,жаста болса,всегда асыкпай емдейды.
Asel Aldanazarovna
Здравствуйте! Сегодня были у замечательного человека, золотые руки от бога и человек, я морально уже подготовилась к удалению зуба, и минут 7 все можете посмотреть, ноль боли вот честно. Всем рекомендую Асанова Мейіржана. Рахмет все командам.
Дамира Сатабайева
Хочу выразить свою благодарность стоматологической клинике и особое восхищение врачу Асанову Мейрману Жарылгасыновичу. С момента первого визита я почувствовала профессионализм и чуткость этого специалиста. Он не только грамотно и доступно объяснил мне все этапы предстоящего лечения, но и ответил на все вопросы, которые меня волновали. Мейрман Жарылгасынович создал атмосферу доверия и комфорта, благодаря чему я не испытывала страха или дискомфорта, даже в ходе сложных процедур. Важно отметить, что лечение прошло безболезненно и быстро, что является большим плюсом для стоматологического врача. Он тщательно следит за своим подходом, внимательно относится к каждому пациенту и подбирает оптимальные методы лечения. Благодаря ему я получила не только качественное лечение, но и уверенность в том, что мое здоровье в надежных руках. Я осталась полностью довольна результатами и с уверенностью могу рекомендовать этого врача своим родным и друзьям. Мейрман Жарылгасынович — настоящий профессионал с золотыми руками и большим опытом, и я буду обращаться к нему в дальнейшем!
JD
Jordon Dreak
Сходите лично понравился
Светлана Кульниязова
Мы сегодня 19.11.24 в 21.00 были в стоматологии и пришли с болью с ребёнком Айсултан, у которого нужно было срочно(cito) вырвать молочный зуб моему внуку! Огромное благодарность вашей клинике! И спасибо, что Вы помогли нам в такой сложной проблеме! Побольше таких врачей!
SK
Shugula Kabdysihova
Доктор Исатайга рахмеет қызымды жылатпай алдап тез тез ауыртпай тісін суырып бергеніне👍🏻👍🏻👍🏻Жұмысыңызға табыс тілеймін👍🏻
GI
Gulbanu Islamgalieva
Өте жақсы стоматология.Іші таза,бағасы қолжетімді.Қызмет көрсету сапалы.Кез келген уақытта көмек көрсетеді.Доктор Мейірман керемет маман. Қолы тамаша,жеңіл.Пациентпен қарым-қатынасы жоғары білікті маман.Адамгершілігі жағынан да жақсы екені көрініп тұр.Жұмыстарыңызға сәттілік,табыс тілеймін.
Bekzal T
Лечат зубы без боли,хорошо объясняют каждый вопрос.Уважительно относятся к клиенту. Отличные врачи👍🏻
MB
Mikail Bariev
Хорошо знают свою работу.всем советую.
Бакберген Сарсенбек
Оте жаксы ауыртпай жулады екен кенес беремин👍
19 июня 2024, официальный ответ
Бакберген, здравствуйте! Спасибо вам, что выбираете нас 😌 Рады стараться.
LLLLLL .
Хорошая стоматология 👍 сервис был хорошим Мейирман молодец 👍
30 мая 2024, официальный ответ
Здравствуйте. Спасибо за отзыв!!! Рады были вам помочь 🌸
Диляра Имангалиева
Sapa Dent керемет стоматология 👍🏻 Кіре берістен-ақ керемет қабылдау. Мейірман дәрігер өте жақсы маман! Дендеріңе саулық, бақыт, жұмыста тек сәттілік тілеймін!
13 мая 2024, официальный ответ
Диляра, здравствуйте! Огромное спасибо 🔥 Мы всегда вам рады 💛
NU
Nurgul Utepbergenova
Мейірман мен Айгерім оте керемет жандар. Номері бірінші стоматолог деп айтуга болады. Тісімді оз басым 2017ден бастап Мейірманга емдетімін. Білікті маман👍Клиенттерің коп болсын. Еңбектерің көркейе берсін🙏😘
10 мая 2024, официальный ответ
Nurgul, здравствуйте, благодарим вас, что выбираете нас 🤗 Рады стараться!
Айша Боранбаева
Супер клиника 👍
Здравствуйте! Спасибо вам за добрые слова о нашей работе 😌 Успехов вам ❤
ГИ
Гульсара Исагалиева
Выражаю свою благодарность врачу Меирману за профессионализм. Очень грамотный и внимательный врач. Настоящий мастер своего дела. Классный доктор!!! Желаю Вам дальнейших успехов на работе.
10 мая 2024, официальный ответ
Спасибо вам, что выбираете нас 😉 Мы рады, что вам всё понравилось.
Akmaral Alpysbai
Кушти стоматолог рекомендую только СапаДент балам жаксы конилмен шыкты ауртпайды даже не почувствовал деп истерингиз он болсын!