Baqyt
4.4
4.4
BM
Beknur Myrzashov
Руководитель женщина не адекватная , во внуть никого не пускают, детей принимают на пороге, внутренние двери всегда на замке!!!
ББ
Болат Болатов
Коментарий көбін өз адамдары жазған көп сене бермеңдер. Іші тар , көп таза ауаға шығармайды балдарды , игровой алаңы сынып жатыр.
Akylzhan Akyl
Кобысы бр уакытта неге отзыв жазган
Наурызбек Курманалиев
Жаксы садик унады ишинде бари бар 5 мезгил астары,логопед,арт-терапия,английский уйрену. Советую 👍
Ққ
Қазақтың қара баласы .
Жоғарғы санаттағы балабақша. Тәрбиелеуші ұстаздары өз ісіне жауапты, өте сыпайы. Кішкентай балам осы садикке барғалы, таңертең жыламайтын болды, керісінше садикке барам деп айтады. Іші тап таза, жарқырап тұр. Кеңес беремін ата-аналарға
Айдана Избасова
Очень классный садик Вежливый персонал 5 из 5 Чисты уютный ❤️
БС
Бекболат Сатыбалдиев
Жақсы балабақша!
AZ
Aizere Zhomart
Очень классный садик мне понравилось внутри чисто каждый день моют очищаеют район тихий улица чистаЯ с травкой с детской площадкой мне понравилось а также детям❤️📍
Арай Асылбек
Маған балабақша өте қатты ұнады. Іші таза, жаңа, жап-жарық, жаңа форматта жасақталған. Тыныш районда орналасқан. Приветливые воспитатели.
Акерке Бисенова
садик жаксы маган катты унайды. жумыстарыныз беиктен коринсин мугалимдер
AZ
Anargul Zhanamanova
Керемет балабакша
AN
Aizhan Nurkhiyeva
Очень уютный ,светлый, классный садик! Не шумно тихое местоположения!
Амина Бостан
Оте жаксы садик тапканымызга куанамыз. Ищи таза, апайлары сыпайы иши адеми... Балаларга унады ... Всем советую супер садик
ШШ
Шынар Шыныбекова
Өте керемет балабақша 👍. Өте жақсы қызметкерлер 💖.
Ardak Orazgaliyev
Отличный сад, воспитатели хорошие 👍🏼 Район тихий, удобный Ребенок ходит с удовольствием
АО СФ
Принимает детей от 1 до 6 лет