Foodberry
Кафе
4.2
4.2
Айнур Алиева
На день рождение подруги заказали на стол сет Киото. Заказ прибыл через полтора часа. Мы быстро распаковали и поставили на стол. Пицца была на выбор и мы взяли куриный. Тесто тонкое, сочное и курицы много. Суши ушли моментально, гостям понравилось. Даже фото сделать не успели))) Очень остались довольны сетом👍👍👍 Сегодня заказали повторно этот же сет, надеюсь будет таким же вкусным😉
Орынгул Карабалина
Бәрі дәмді әрі уакытында әкеліп берді 👍, салат, Суши, ыстық тамақ және пицца 🍕 ысстықтай әкеліп берді 👍 Тапсырыс беріңіздер 👍
НБ
Нурлан Болатов
Вчера 23.12.2025г взял с собой сет Достар, пицца как лепешка сверху колбаски без сыра, суши разваливается рис твёрдый обычный рис. Нам очень не понравилось. Дети не стали кушать. Как говорится деньги на ветер, остались не довольны.
Айбек Нысангали
Очень вкусные суши 👍 Заказываем уже второй раз — всё свежее, аккуратно упаковано, доставили быстро.
Марина Л
Не знаю , как по остальным позициям в меню , но шашлык окорочка брать не советуют от слова совсем .Привезли в буквальном смысле одни кости 👎
ГС
Гульдана Сисенова
Ацтылган уакыттан ерте акелип берди. Барлыгы ып ысылай. Дами керемет. Доставка бесплатно. Рахмет сизге Foodberry!!!
Альфия Картпан
Добрый день! Отказались брать заказ, так как дальний район не будут обслуживать! Вообщем кто живет не в нурсая, не рассчитывайте на суши!
Ainur Kanatkyzy
Суши ждали буквально 2 часа ! Словно не курьером , а черепахой отправили !нет никакой оперативности позор!Аккуратности 0
Zhannaa 😝
Foodberry ға рахмееетт, тамақтары өті дәмді.Жеткізу қызметі де тегін.Бағасыда өте қолайлы.Әрқашан осы жақтан тапсырыс береміз😍😍😍
40 минут күткен пицца, сушиымыз қатып жатыр, ескертілді ыссылай жібересіз ба деп, хлементарно фольгаға орамаған, күннің салқын екенің біледі, дәміде де шамалы, вообще никому не советую! Обслуживание тоже қызық адамдар екен, оказывается ыссылай жеу үшін Фудберриге барып жеу керек екен😂
AM
Aidana Mukhangalieva
К этому заведению даже одного звезды мало, их плов могу назвать рисовой каши просто, разваренная рис, ни единого мясо. К сету идет люля и плов, но там каша из риса. Доставка это вообще другое, больше 2 часов ждать и получить кашу, и без мяса это ужасно. Не советую 👎👎👎
Асель Арман
Плохое обслуживание , долго не отвечают , не принимают заказ. Жду и жду. Жрать захотелся и в другом месте пришлось заказать
ТС
Токтар Санимгереев
Жеткізу өте ұзақ 2 рет тапсырыс бердім екеуінде де кешігіп әкелді. Артығымен 3 сағат ерте тапсырыс беріңіздер.
Айбек Бейскалиев
Ассалаумағалейкум.осымен 2рет заказ беріп жатырмыз.тамақтары өте дәмді.ұнады.керемет!рахмет көп көп!!!
GB
Gulmira Burina
Неоднократно заказывала к еде вопросов нет, но очень медленно готовят. Заранее заказываю тороплюсь заезжаю на такси опаздываю на поезд и они еще просят ожидать 10 минут. Для чего я заранее сделала заказ за 2 часа получается. Так же ранее ожидала заказ 25 минут. Сервис ужасный. Руководство обратите внимание на это
РА
Р А
Очень вкусно готовят, не жалеют начинки 👍🏼 Процветания Вам! 🙌🏼🤗
ФС
Фариза Сериккали
Комбода соус отдельно сатып алады екенсин👎
Shipatakk )
Тема
Ырыс_006 Саматжан
Топ
КЕ
Кундыз Ешмуратова
Foodberyyға рахмет әр дайым осі жерден тамақтанатын өте дәмді и порцияларі тойымды , доставкасі тоже сразу заказдарді қабылдайды 🫶🫶🫶
DK
Dima Kim
Очень вкусные роллы, всегда свежие, рыбы не жалеют, доставляют в лучшем виде, и всегда горячие. Всем советую, доступные, вкусные. Не пожалеете
Aigul Abilova
Былтырдан бері тек осы жерден суши аламыз, өте дәмді сушилері және уақытылы жеткізеді! Рақмет!
Altynai Serikova
Отличный плов, не успела снять фото 🤭! Спасибо, очень вкусно 😋
ДВ
Дамир Ввв
Балдарга унады Рахмет 👍👍👍
А❤
Айдана ❤️
Ужасный сервис. Заказ ждала больше двух часов вместо обещанных 90 минут — и всё это время мне даже не удосужились ответить на сообщения. Полное отсутствие клиент-ориентированности и элементарного уважения к людям. Такое отношение к клиентам недопустимо. Никому не советую — потеря времени и нервов.
Акерке Куанышова
Ужасное заведение. Врут клиентам. Сказали, что доставка выехала, заставили ждать 30 минут, а на самом деле ничего не отправили. Безответственное заведение.
fatima sultanbekqyzy
Рахмеет🙌🏻,бәрі дәмді керемет,подарок ретінде кола салып жібергендері🌸өте бір жағымды,керемет кері байланыс,бәріңізге кеңес беремін)🔥
Айбарша Утемуратова
Суши жасайтын адам ауыстыма? Очень вкусно😍жареныйлар кытыррлак болып мяя, поцелуй гейши бәрі очень вкусно, аппетиттнооо🤭 Куткеніміз стоило🤍рахмет айтарсыз😘❤️🔥
ЛТ
Ляззат Тажибекова
Всегда осы жерден заказ беремин, багасы колжетимди ари тиимди, доставкасы бесплатьно, айткан уакытында жеткізіп береди, операторларды тез ари нақты жауап береди, жумыстарынызга саттилик👍
BO
Bek Orazbaev
Заказ, бергенде 1.5 саг дайын болады деп заказ кабылдап алды да, жарты сагаттан кейн согып турго плов битип калды деп.
СА
Сания Абуова
Ужас сагат 19:07 заказ бергенбиз келмеди телефон котермейди кыздары.Басшысына соксам олда не ответственно вообще заказ беретин жер емес екен
Абдижусип Даулетбаев
Оте керемет
Expert 2GIS
Полный поражняк. 3 адам отравление ауырып жатыр
РД
Раушан Даулетова
Доставка 90 минут ішінде барады дегенмен 3 сағат дегенде әрең келді, тамақтары бәрі суып қалған
КБ
Кахарман Бижанов
Страшно дәмі,
ЖБ
Жанар Бисенбаева
Тамақтарың өте дәмді 👍 6 кісіге молынан жетеді екен рахмет көп көп
ГС
Гулжихан Сидешева
Долгая доставка 🤐 сказали доставка в течение 90мин, а по факту ждали более 2часов! Все остыло🥴
Іңкәр Ерсайн
Донер не вкусный,много овощей и очень мало курицы
УГ
Улпан Гибратова
Донер іші көбі капуста еще қарайып кеткен ішінен окорачка көрмедім Бұл тамаққа сын айту емес Келесіде бұндай қателікті қайталамас үшін ескерту
Shynar Shokenova
Плов и шашлык 👍
СА
Света Аязбаева
Бугин сеть Мастерге заказ бергена из.Доставка уакытынан бурын келди 👏👏🤝Суши мен пиццанын дами деген керемет.Оте оте дамди.Ойланбай заказ беруге болады ✅👍👍👍Касиптериниз орлей берсин!Рахмет!✅♥️
Сайрангуль Муфтуллаева
Тез және дәмді
ДД
Дастан Дингуатов
Өте нашар жұмыс жасайды, жеткізу қызметті ұзақ тасымалдайды
JS
Jansaule SAMSUNG
Сиздерге биз постоянно заказываем плов на компанию.Рахмет, всегда ыссылай алип келесиздер, оте дамди 👍👍
Тимур Секеров
Прекрасное кафе, доступные цены. Готовят вкусно. Плов самое то.
Гульжемис Даржигитова
Отличный сервис и хорошая кухня и бысто
ЖЖ
Жарас Женисов
Все очень понравилось 👍
АУ
Асет Утегенов
Супер сущий
СТ
Сырғалым Төлеген
Рахмет дәмді болды Ұнады дәл уақытта келді Балаларыма ұнады. Көп рахмет.
Айна Молдабаева
Осы жерден тұрақты алып тұратын едім,неше жылдан бері.Соңғы тапсырысым мүлде ұнамады.Сушиларын жемес бұрын үгітіліп шашылып жатыр.Сушидын нориы жартысы жок🤣Солаай короче(Халық арзан болғасын,ұтымды баға болғасын алады.Алайда арзанның суы татымас деген(Өкінішке орай болып тұр…Қалай болса жасамау керек.