Ai ai ai doner
2.6
Talgat Kapsalim
Өте керемет бәрі
B3karys ⁰⁶
Отравился после употребления донера! Не советую!
Askhatuly .09
Жасалып тұрған донерді жылытып бере қойды,еще еттері мен картоптары тұрып қалған.не советую
Алишер Сисенов
Сухой не вкусный холодный
MA
Miko Aman
Бла донер шамалы іші сап салқын сухой алман джиги
Zhansayaa_
ужассноо
Temirlan Bagitov
👎
MM
Maksatbi Maksot
Дым дәмі жоқ картошка тұрып қалған және сап салқын
Azamat T
келесте бармайтындай жедим
adiletS _
Құп құрғак донер Дм дами жоқ акшасына турмайт таста!
sa1imgerei ⬛️
Донер поражняк сухой, еті холодилниктен шыққан бірдеңе сап салқын 1 жұлдызға да тұрмайды адаммен сөйлесіп білмейді 30.05.2025: 12:46
Бугын Баймуханов жактагы точкасында болдык чикеннен шаш шыкты🤢🤮🤦🏻♀️👎🏻👎🏻 Пицца тестосы дұрыс піспеген сыр тек бетіне шамалы сеуіп қойған👎🏻👎🏻👎🏻 Поварга корсетсем дым реакция жок😐 Даже кеширим сурамады!Бул жерге заказ берып тамак жеменыздер!
Житель Атырау
Ема мынау не донер сиырга жасагансындар ма
Кайырбек Шайза
самый нашар донер, иши бари капуста,шоп
БН
Бахиткуль Нуржанова
Донер ужасный, самый ужасный донер которая я когда либо ела🤦🏻♀️ полный капуста еще курица сырая , піспеген тауық вкус отвратительный Алла өзі кешірсін
Дауран Куатбаев
Слишком много капусты,сырой весь,не вкусно не советую лучше в соседнем там лучше!
Khamitov Daulet
Раймбектн суйікті фастфуды👍🏼👍🏼
Дж М
Күшті донері ұнады тап қазыр алып жеп отырмын, 10штук чикен ертең аитам😅
OK
Olzhas Karimzhanov
Чикендері жақсы еді бұрын. Бүгін алып келсек күйдіріп жіберіпті
BA
Baktygul Abdrahmanova
Унаган жок наны күйып кеткен қатты,ет кусок жур, фарш говяжий деп ойладым еще кымбат😫🤦🏻♀️
Arman A
Очень вкусный донер! Быстрое обслуживание. Всем советую! Ждём открытия следующего филиала в центре города!
Абылай Максотов
Донер өте дәмді болды!
MA
MERGEN ARSEN
Донер очень очень вкусный 😘
Alikhan Sadykov
Донери жаксы, маган унады, тек сыр кобирек салу кажет, адеми кетеди сонда
Bekbolat Ukaev
Алмас деген донерщик мықты дайындайды екен дәмі ұнады сіздерге де кеңес беремін
БХ
Биболат Хайрметдинов
Өте дәмді донер усынамын
Аскар Мирманов
Сочный донер. понравился.
Жадыра Туреханова
Донер дами керемет сочный соус супер. Донер на батоне 👍👍супер. Донер с люля кебаб дами керемет. Мен жеген донерлердин ишиндеги ен дамдиси ai ai ai doner Баймуханов60 а
НЖ
Нур Жумабекулы
Сервис жақсы 👍 донер, чикен, люлямен донер 🔥🔥🔥 чикендері де ❤️🔥 тек жеп көру керек 😋🤤🤤🤤
AD
Albina Darish
Донердин дами али аузымнан кетер емес, мен жеген ен дамди донер осы болар. Соусынын дами ерекше унады. Все как люблю. Адана кебаб донер вообще 🥰🥰🥰🥰. Спасибо за очень вкусный донер 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Altynbek Shonashev
Вкусные донеры именно донер с люля кебабом. Рекомендую!!!
Айбек Мендигулов
Өте керемет 👍👍👍👍👍
Aibek Askarbekov
Вкусный донер, соус обалденный, что самое главное без кетчупа и майонеза👍🏻 Советую всем.
МД
Марал Демешов
Первый раз такой вкусный донер кушаю, мне очень понравился 👍👍👍.
yt
yerassyl tanatarov
донер ужасный!!!!! продукты не свежие, соуса много словно вода!, мясо вообщее нету! огурцов с помидором поел, лаваш очень много! я словно в первый раз так доме приготовил! уже второй день у меня понос спасибо!
Марта Каражанова
Советую там не брать ничего, сервис 0, не вкусный донер и сухой фри.