Гинеколог
U
UmmSumaya
Бүгін барып келдім 3 полеклейника дан узиге түстім өте жақсы маман 2023 те түстім содан түсіп турмын қатты ұнады басқа жерлерге қарағанда. Кеңес беремін келіп узиге осы кісіге тусуге 👍👍👍🌹🌹🌹
БМ
Бакыт Мунжасарова
Бәрін от и до түсіндіреді👍👍👍
Айгуля Амирова
После телефонного звонка отпало желание идти на прием
Мейрамгуль Сарсенгалиевна
23.10.25 бүгін доктор Ужаеваның қабылдауында болдым,жылы қарсы алды УЗИ аппараты күшті заманауи бәрі анық , өз мамамдай жаны ашып бар ақылынызды айтып қолдау білдіргеніңізге мың алғыс сізге 💋❤️ Ұрпақ қызығын көріңіз!
Өте жақсы түсіндіреді, алғашқы узиім, қатты ұнады
ЕЧ
Елена Черникова
Огромное большое Спасибо и благодарность Геникологу для меня с большой буквы как и со стажем Ужаева.Н.К.дай Аллах Вам здоровья я случайно попала к ней, человек с душой все правильно помогла,на телефоне вне работы ,всегда поможет,подскажет.Побольше таких Геникологов и людей с огромным сердцем любящих свою профессию. Спасибо Вам
Атырау
Гинеколог супер👍👍👍
Aisulu Zhakhina
Өз ісінің маманы екен. Керемет! Ауырып барып едім, узиге де түсірді, консультация да беріп, медсправка жасап берді. Бәрін бір бағаға ғана.🫶🏽❤️
NA
Nurgul Alzhanova
Керемет білікті дәрігер. Өз ісінің маманы! Демалыс күн екеніне қарамастан, келіп қарап, емін тағайындады.👍👍 Отличный опытный врач!
Асель Айткалиева
Ужаева Нурбике Кайрошовна — просто шикарный гинеколог! Очень грамотный, добрый и внимательный специалист. Всё подробно объясняет, назначает только необходимое, без лишнего. От приёма остались только положительные эмоции🥰🥰🥰
ГГ
Гулзира Габит
Жуктиликти аныктау максатында баргам дым айтпай 2 минут ка жетпи тусирди не баланын журек согысын тындатпад просто ужс ещё 10 мын алып алды кагазга да атымды кате кате жазып отыр барып керек емес 🤬
ГК
Гульнара Курдашева
Девочки вам не советую к ней ходить.Врачь өте нашар гинеколог,очень грубая и не опытная.Только умеет деньги брать.
ЖА
Жулдыз Алпамысова
Өте жақсы гинеколог, шын жүрегімен көмектеседі, барин четко тусиндиреди, 30 жыл стажы енд коринип тур, рекомендую
ЭО
Эльвира Отеулиева
Ужаева Нурбике Кайрошовна - врач гинеколог , высшей категории 🙏🏻 Доула - партнерские роды . Хочу выразить глубокую благодарность за ваши профессиональные навыки и поддержку, благодаря которым мои роды прошли так удивительно легко. Ваше внимательное отношение и уверенное руководство помогли мне почувствовать себя в безопасности в этот важный момент. Каждый совет и каждое слово поддержки, которые вы мне дали, сделали наш опыт гораздо более спокойным и приятным. Я ценю вашу заботу и желание помочь, а также ваши знания и умение создать комфортную атмосферу. Спасибо за то, что были рядом в этот знаменательный день. Вы действительно сделали мои роды особенными. С уважением и благодарностью, Бисен Эля !
Айдон Имангалиева
Маған ұнамады
ГК
Гульнур Кадырбаева
Бүгін гинеколог Ужаева Н узиге түсірді. Өте білікті маман барлығын нақты түсіндіріп берді рахмет
ЗП
Зулхумар Примбетова
Нурбике Ужимоваға алғысым білдіремин.Рәхмет пайдалы кеңестеріңізге.Өте ашық жүзі нұрлы тартымдысыз.Келген пациенттерге күліп қарсы алады, біліктіліги әр бір сөзінен байқалып тұр.👍
Zari 🫀
Очень добрая всё объяснила и очень помогла всем советую великолепный гениколог❤️
Samal Mussayeva
В принципе хороший гинеколог
ББ
Биби Биби
Саламатсызба Нурбеке Кайрошкызы сизге алгысым шексиз алдын куни келинимди жибердимго кан кетип жд больница еки турли диагноз айтып заремизди алды сизге жибергеним жаксы болды сиз менде оте грамотный врачсызго сизге калай келин барды сиздин айткан диагноз точно келди больницага барганда врачтар в шоке кимге бардыныз деп айткан келиним жаксы сиз айткандай после операция кан калып койган екен чистка жасатты биринши Алла екинши Нурбеке Кайрошкызына Алла разы болсын 🙏🙏🙏🙏 люблюго 💘
Пришла в праздничный день, потому что переживала за ребенка. Людей много всегда, но приняла меня и объяснила все, вежливо ответила на все мои вопросы, узнав что не могу найти систему где поставить, помогла поставила систему даже👍🏻🩷 руки золотые🫂🫂 Без проблем приходите, и спрашивайте, что именно интересует вас. Даже рекомендации дала😍🫂❤️👍🏻👍🏻🔥🔥🔥🔥
РА
Раушан А
Әлі 40 күн толмаған еді, бірақ менструациям келіп жүрген. Дәрігерге айтсам, ол ‘күйеуіңмен бірге бола берсеңші’ деп жауап берді. Осы сөзінен кейін маманға деген күмәнім пайда болды.
ZZ
Zhadyra Zhiyengaziyeva
Очень грубая женщина👎🏻не советую! Пациентпен калай сойлесу керек екенин билмейди.
A )
Хочу сказать что самый неадекватный врач, звонкий у нее голос и при всех говорит про твой диагноз. Врачебная тайна отсутствует, и обсуждает всех пациентов. Смотрит в телефон и не обращает внимания на пациента,не умеет поставить диагноз точный. Одним словом пустая трата денег и времени. Не ходите туда.
SS
Snezhana Saparova
Хочу выразить благодарность гинекологу Ужаева Нурбике Кайрошовна, очень чуткая , осмотрела , объяснила все по делу , вылечила , профессионал своего дела , очень добрая женщина , хожу только к ней , процветания вам в работе !
Айгерім Темірханова
Нурбике Кайрошовнага рахмеет оте керемет білікти маман👍
Brabus Brabus
👍👍👍👍👍
А А
Врач дурыс карамады! Тупо 5 минут тусирди де все, толком ештеме айтпады, колында телефон, акшасына не стоит!
Aselya .
Зря потраченые деньги впустую, ничего не знает. Бурынгы гинекологын не дет значить сол диагнозын дит. 16мын далага толедым дым айтпад ничего не знает. Месячныйым жок десем осы ай келед онда прокладканды салып жур дит🤦🏻♀️ еще маткана 3 тесык жаса операциямен месячныйын келед дит, хотя даже не знает причины из за чего келмей жатканын. Не думаю что специалист своего дела.
SS
S.A S
Специалист была грубой и не тактичной во время приема. Она обсуждала свою личную жизнь, сказав, что её муж — «ни рыба, ни мясо», что совершенно недопустимо в профессиональной сфере. Такое поведение нарушает границы общения и оставляет неприятное впечатление
Айнанур Жаксылык
😍😍😍өте жақсы түсіндірді 😘рахмет
OK
Onaigul Kenzhalieva
Ужаева Нурбике ханым өз ісінің маманы оте жаксы маман. Коп жылдар бойы осы дәрігерге каралам. Нурбике ханым колыңызға дерт бермесін. Сіз оте жаксы карайсыз және сіздің койған диагноз дәл келеді ғо және калай ем алу керек кайда бару керек бәрін кушті етіп тусіндіреді. Өте карапайым жаны ашып турады . Өз басым кайда кущти гениколог бар десе ойланбастан осы дәрігерді айтар едім
JV
Julia Voinova
Очень приятная и милая , внятные объяснения и все по факту . Дай бог вам здоровья ❤️
Aselya Kemalova
Оте катты унады, жаксы тусиндиреды, жылы кабылдайды
АХ
Альбина Хасанова
Просто лучшая , обожаю вас!!!❤️🫶🏻
СА
Сымбат Аманжолова
Доктор Нурбике Ужаева🫶🏻. Өте білімді, аккуратно пациенттің состояниесын айтпай түсініп, күшті сопровождение жасайды. Доктордың 9 ай под контролем аман есен 9айға жеткізіп, бөпемді босандым. Рахмет🙏
ГШ
Гульжан Шулакова
Здравствуйте. Врач гинеколог Ужаева Нурбике очень профессиональный врач. Специалист своего дела. Всегда все очень хорошо объясняет.
AO
Aigerim Oryngalikyzy
Өте жақсы түсіндіреді бәрін жақсы врач👍🏻👍🏻
Aigulya Ka
Была у доктора Нурбике Кайрошевны. Понравилась. Доктор помогла с проблемой, и по другим женским вопросам. Очень хорошо объяснила, доступным языком. Лечение помогло. Спасибо врачу. Советую
Как-то была ни чека ни текстового описание приема врача не заполняла, дала в руки снимок и до свидания.
Анна Писаренкова
Самый лучший, опытный врач. Очень внимательная
. .
Профессионал своего дела 👍🏻Всем советую 💐💐💐
MU
Muldi Uraz
Сәлеметсіздерме! Өте жақсы деңгейде, бәрін қарапайым тілде түсінікті қылып от и до түсіндіріп берді. Менде нпчинающий эрощия соны кальпоскопия аппаратымен үлкейтіп көрсетті дер кезінде келгенімен қуанып отырмын, әліде осы маманға қаралатын боламын бәрі жоғары деңгейде екен. Қаралсаңыздар, ем алсаңыздар осындай өз ісінің маманына қаралыңыздар қыздар ең басты байлық өзіміздің денсаулығымыз!
Д К
Нурбике ханым рахмет, профессионал своего дела
Бакош Майжанова
Оте керемет бугин бардым тике барин накты айта алады клиентпен сойлесе биледи керемет киси оз исинин маманы бари анык тусиникти турде айтып берди
GA
Gul Amanzhan
Воскресение күні келіп қаралдым, өте приятная, вежливая дәрігер. Біліктілігі жоғары. Сұрақтардың бәріне жауап беріп, көмектесті.
ZK
Zulfiya Kalieva
Нұрбике апа өте жақсы врач. Мамамды алып келгем. Білікті маман. Қолы жеңіл
MK
Moldir Karipzhan
Нурбике апа оз исинин маманы 👍 Барлыгын от и до тусиндирип береди 🔥 Бага жагынанда арзан 👌🏻 Всем советую , ойланбай келсениздер болады 👌🏻
Цг
16 марта 2024, официальный ответ
Рахмет . Молдир ! Ауырманыз . бир жасынызбен !!!
AD
Aigerim Dzhangarasheva
Была впервые у Нурбике Кайрошовны по рекомендации подруги и не пожалела об этом. Очень приятная женщина, грамотная, все подробно расскажет, покажет и объяснит. выражаю свою благодарность, спасибо вам за поддержку и заботу!
Цг
10 февраля 2024, официальный ответ
Добрый день Айгерим, спасибо за отзыв, выздоравливайтесь !!!
НД
Нурбол Даулетов
Бүгін приёмда болдым.Нұрбике ханым өте ашық адам жолы өте жеңіл баршаңызға келуді ұсынамын