Alashprint
👍👍👍
А Р
Быстро все сделали!!
Nurbolat Zh
Керемет Жігіттер рахмет айтылған уақытта жасап берді тапсырыс уақытылы жасалды 👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Алиби Кутжанов
Алашпринт ұжымына рахмет жігіттер жоғары сапада жұмыс жасайды
ЖК
Жан К.
Огромное спасибо за оперативность и доступные цены! Обратился сюда по рекомендации и не пожалел ✅ Сделали быстрее, чем обещали ✅ Цены ниже, чем в других местах города – сэкономил по сравнению с конкурентами. ✅ Качество на высоте – несмотря на скорость, результат превзошел ожидания.
*** ***
Әдемі, жасаған жұмыстары сапалы 👍
СА
Самал Абдикарим
Өте жақсы жұмыс жасайды жігіттер. Айтқан уақытында сапалы түрде жасап берді. Бағасы да өте қолжетімді.
Меруерт Садыханова
Осы кісілер жасады біздің вывесканы. Тез, уакытылы, ешкимди мазала ай оздери келип олшеп барин. Улкен Рахмет. Оте жауапкершиликти адамдар.
Suleimen K
Пишу отзыв от души, Жігіттер өте қарапайым жұмысын жақсы жасайды. Жасаған копилка Қызыма қатты ұнады
Талгат Кубайдуллаев
*Мен ALASHPRINT ұжымына үлкен алғысымды білдіргім келеді. Олар бізге тегін қолдау көрсетіп, сертификаттар жасауды өте жоғары деңгейде орындады. Бұл – шынайы жүрегі таза, басқаларға көмектесуге дайын адамдар. Аллах Разы болсын, Аллах олардың жақсылықтары мен ізгі істерінен разы болсын! Осындай адамдардың бар екені қуантады, олар тек өз саласында кәсіби ғана емес, үлкен жүректі де. Сіздерге шын жүректен рақмет!
НГ
Нуркен Губайдуллин
АлашПринт ұжымына алғыс білдіремін, сапалы ойдағыдай шықты🔥🔥🔥🔥🔥
ЖУ
Жансая Утеуова
Жігіттер молодцы, артық сөз жоқ, сықитып шығарып берді ойымдағыдай😍 тағы да қызметтерін қолданатын боламын🤩
БИ
Бакытбек Имангалиев
Аппарат новый, качества🔥 без полоски шығарып берді
Sandibek Nurgaliev
Рахмет жігіттер,жұмыстарына береке берсін👍
EK
Elmira Kairgaliyeva
Заказы принимают, но делают с ошибками. Во время не отвечают ни на ватсап сообщения, ни на звонки. Я заказала печать баннера указала размер, забрала , когда открыла выяснилось размер не тот с ошибками размер распечатали. Когда я потребовала сделать новую и отправить мне в ресторан где я делала оформление мне отказали сказали что за такси я сама должна платит. Свои ошибки не признают и деньги не вернули. Очень много заказы принимают потом неправильно делают. Безответственные люди. Никому не посоветую. Закройтесь лучше. Не позорьтесь
KU
Kamshat Uteuova
Дым сообщениелерге дұрыс жауап бермейді , жауапсыздық
DD
Duduman Duman
жылдам. сапалы👍👍👍👍👍
Есет Муканов
Өте жақсы баға беремін, түн болса да жедел түрде қызмет атқарып берді, жылдам, арзан, сапалы 👍🏽