Шашлык от Мәке
Рауан Амандыков
🔥👍
КТ
Канат Тынышкалиев
Өте дәмді! Сүйек жоқ тек ет. Ет жесең - тісіңе кіреді, жемесең - түсіңе кіреді болып тұр! Ұнады.
Серікқали Аманғали
Шашлыктери жаман
zharasoov _
Мәке отдуши
d🤍
dikonym 🤍
шашлыктери оте дамды😍 суйек жок,тез акелип берди керемет👍👍👍
м
мансур
дәмі ұнамады окорачканын ортасы көгергенбе ашыған дәм шығады пісіріп тұрған балада бұтымен алысқан бір пәле екен сол қолымен тамақ салып жүректі айнытып
ЗА
Замира А
Шашлык сочный,ж
QM
Quebec Maks
Вкусно и быстро хорошый человек
F
FreDDie
Имба, шашлыки топ. Ащы соуспен жеп едiм, 2 кун туалеттен шыкпадым. Таттi соус жеп едiм, сахарный диабет болдым. Рахмет, унады барi 👍 Советую!
DK
Daulet Kulsymak
Оте катты унады. Шашлыктарын айтсайш ойбааай тап татты сочный свежий еще халал ып ыстық қылып алып келдіго соустары ащы керек па тәтті керек па бәрі бар. Собой алсақ тада ып ыстық болып келдіго Рахмет шашык мыкты болды👍👍👍❤️❤️❤️
Алишер Сисенов
Если честно то мне рил понравилось капец как вкустно +персонал ко мне очень добро относся кароче понравилось)
Shyrynai Abdumuratova
Прекрасный сервис! Шашлыки были невероятно вкусные, мясо было сочным и нежным. Спасибо большое!
DD
Danchik Danchik
Шашликтері дəмді сочный кушті осы демалыста бардым тускандарымен керемет жер екен келуге турарлык енді шашликтерін айта алмады соуыстар бар екен кушті дəмді ауызда ериді келініздер өкінбисіздер
Алишер Сисенов
Өте дәмді екен өз басым ұнады ассорти алдым өз басым қойдың етінен шашлык ұнады если что келуге кеңес беремін маған қатты ұнады)