Ahmed food
Гамзат Байбусинов
Ооочень вкусно, ракмет
AI
Aidana Imaganbetova
Жареный донер, сазаны күшті. Бағаны құттай көтеріп доставканы тегін қылса🫣 вообще күшті болады
GULZANA🌞 .
Дәмі супер😋😋
Zhako .
Донердеры жуынды сияқты екен лақтырып жыбердым
Нуржанат Т
Выгодно и вкусно
EA
Erbolsyn Askarov
Операторы недоволный есік алдына шыгып бере аласыз ба десем бермейм өзі келсін деп грубит етіп таста енді заказ бермеспін
АО
Акжол Орынгали
Сначала надо было мне читать отзывы, одним словом порожняк
Atabek Kaldu
Не стойт алмандар 1000тг ге турмайд жаренный донер именно катып атр иши турып калган свежи емес
АЕ
Айгерим Едилова
Заказымызды сыртта 1 сағат күттік и то возврат жасадық қалғандарына күтіп күтіп чикенін алдық вообще не стоит суып қалған қап қара күйген майға пісірген
Ағыраев Исабек
Жареный донер не зашел
ирина сидегаликызы
чикендери отте жаман куттакандай кап катты дамсиз
ДИ
Дамир Ибрашев
Донер вообще не понравился и тонкий, ингриденты не свежые, за свою цену не стойт лучше купить у других по дороже чем есть этот не свежый и тонкий донер, я не наелся
А Т
Не отвечает игнорит ватсапе
СН
Суйгиликов Нурсултан
Вкус супер
Айдынбек Зинелкабдиев
Жаренный донер нашар ұнамады. Ішінен ағаш шықты емааа, спичка ма бірдеңе, жүрек айнытып. Айтсаң “кешіріңіз” деді де қойды🤮
Qazaq
Через не хочу жасайд сосн турп калган тамактары не стоит
Ах
Ай хан
Атырау айран керім дәмі күшті 😍😋
Nazerke Mambetova
Донердын ишинде бир ет жок помидоры да жок, огурцы мен салатный листья сап койган и то соустын дами кышкыл жеу невозможно бурын жаксы еди , енди алмайм!
meei 🖤
у каких то не очень донеров бывают ну немного вкусными, но этот пряям ужас невкусно в прямом смысле.
БК
Берик Калиев
Жаренный донеры кушті👍
Ансаган Бисенгалиева
пиццалары кушти поварын ауыстырган,багалары кушти
Asel Kalieva
Өте керемет дәмді рахметт👍😍
AМ
Albina Муатова
нашар екен бірдеңе деп жазғанның өзінде даже кешірім сұрамайды.Чатты удалить етіп тастап отыра береді екен.
Аза?🚭
Грубая подача,никакого уважения к клиенту
D
Duman
Чикен безвкусно
А Р
Просто ужасная пицца, деньги на ветер👎🏽👎🏽👎🏽
АA
АAA A
бәрі кішкентай дәмдері жок сухой
Айбек Исмагулов
Чикендері шикі, донерлерынын ішінде ет өте аз. 2 ші рет заказ бердік тоже самое, енді бұл жерден мүлдем алмаймыз.
Жомарт Кадирханов
Донерлеріңіз күшті шықан рахмет сізге
МИ
Мерует Имашева
13.08.2024 жылы пиццамен донер бердик , циццаны бала жеу ушин бердик мынау не возможно енди акшага алып
DR
Dana R
Сегодня первый раз заказали, очень вкусные жареный донер и чикен👍🏻
Ержан Маратұлы
Акциямен алғам донер 790 тг-ге,дәмді еті де көп,көлеміде құттай емес.
ВД
Владислав Д
Мусор кидают прям на землю и дороги. Чё за дела
Айгерим Калимжанова
Чикен заказ берып едык тузы жок сыртындагы понировкасы коп морозильниктен алып сразу пысырып алганы корынып тур сухари жегендей болдык сырты куйып ишы дурыс пыспеген калай дурыс жасауды уйрену керек!!!Дамди деп мактаган сон алып едык
ЕҚ
Ернар Құмар
Тағамдары өте керемет заказ берсеніздер болады👍👍.Доставкасы да тез.
DD
Danchik Danchik
керемет дəмді келуге турарлық тағы келем
Shyrynai Abdumuratova
Очень вкусно!!! Спасибо всем кто трудится что бы мы вкусно поели!!! Оставайтесь на высоте
Алишер Сисенов
Было очень вкусно понравилось❤️
Алишер Сисенов
Шыны керек ұнады басында ойладым киоскко онша емпс шығар десем расында ұнап калды