Erkesylkym
Свадебный салон
AO
A. O.
Әсемге көп рахмет. Ұзату да, той көйлегі де әдемі болды.
Zhibek Tokzhan
Консультант Жадыра самый топ🥰👍🏻 обслуживание на 100%🙈🥰😍
Nazerke Zhanakhmet
Айзада консультант тандап берді койлек унадыы ❤️
🦥S
🦥 Sss
Маған Айзада деген қыз өз қалауымдағы көйлекті тез тауып берді. Бәрін нақты және ұқыпты етіп түсіндіре алды. Ойымдағыдан да әлқайда әдемірек тойымды өткіздім. Көп-көп рахмет айтамын😘👍
A Aa
Консультант Айзада🌸 Койлегыныз маган шикарно турды Такия саукелесы оте ынгайлы болды Супер прям😍 Корсет накидкасы бары кушты, комплимент айтты көбі Кайдан алдын деп унады образым барыне озымеде унады 🥰😘 Рахмет сызге за консультирование Кушты тусындырдыныз ❤️🌸
Нуршапагат Есенова
Аяулым өзін жұмыс пряям идеально жасайды🔥 Таңдауға да , барлығына көмектесіп жүреді. Өзіне дайындап жатқандай жасайды әр детальді🫶🏻 Көйлекті стандарт болғасын размер келмей қалу мүмкін кейбір жері, бірақ соңында сол көйлек сізге арналғандай жасап береді👍 барсаңдар Аяулыммен жұмыс жасаңдар🔥
AZ
Aru Zhumakulova
Еркесылқымға фотосесияға барып едік жолдасым екеуміз мәз болдық жолдасыма бәрі ұнады киімдері таза киіндіріп осылай осылай деп түсіндіріп берді рақмет Аяулым деген қызға рақмет айтамын пысық екен ішіндегі фото түсірген Ғабит деген кісігеде алғыс білдіреміз от души былай былай деп түсіндіріп айтып фотомызды күшті шығуына себепші болды🥰
Алина Темірханова
Мен Аяулым деген қызга риза болдым. Барганнан шыққанға дейін обслуживание кушти корсете билды. Соз саптауларыда, койлек тандауга оте коп комегин берди💐💐💐
АЖ
Асель Жумажанова
Аяулым деген қызға рақмет көп көп риза болдым кәдімгідей кірген шықанға дейін артымнан қалмай бәрін от ито көрсетіп рақмет сізге,құдаша көйлекті сықитып жуып тазалап үтіктек күшті істеп бергенғо қысқартатын жер бар аяу деп едім ок келіңіз деп сразу ответ беріп байланыста отырды еңбегіңіздің жемісін көріңіздер🫶🏻💐
Аруу .
Еркесылқымдағы Аяулым деген қызға көп көп рақмет айтамыз абысыным екеуміз көйлек іздеп жүргенбіз сразу қарсы алып бізді көмектесіп осылай жарасып тұр сіздерге деп тауып үйлестіріп берді рақмет от души жұмысына тиянақты екен,химчискаға беріп үтіктек қақшитып жасаған,Жұмысыңызға береке берсін💐
Аяулым Сергейқызы
Ерке сылқымнан өзіме көйлек алғам,Маған көмектескен Аяулымға рахмет🥰От души көмектесіп таңдасып берді,кәдімігдей обслужка жасап қолдарын қысқартып берді супер воще шай ұсынып адамдарға күшті қыздар екен ішіндегілер Бану Гайдар рақмет
Tomiris Zhastalapova
2023 жылы той көйлек осы салоннан алганбыз комбо етіп, самый лучший салон, менеджерлеріде хорошие, только тазалык жагынан әрине куттай карастыру керек , атак все в высшем уровне😻🥰🫶🏻
Araikaa Nabizhanova
Обслуживание кушти. Консультант Аяулым калганымды тауып берип, барлыгын тузетип бердик. Ракмет той салоны еркесылкымга ❤️
Zhanar Rustem
Очень понравилось обслуживание! Аяулым помогла с выбором платья, все подсказала и поддержала. Благодаря ей нашла именно то, что хотела ❤️
Nazerke Serikova
Консультант Аяулымга ак ниетыммен риза айткым келеды…😍 Прям поняла чего я хочу и помогла мне от А до Я🥰🥰🥰 Сонына дейын байланыста болып, жагдайымды сурап отырды, это очень профессионально!❤️ Риза болып калдым, енбегынызындын жемысын корип, жолыныз ардайым ашык болсын,Аяука🙂↕️❤️❤️❤️❤️
AR
Aiym Razuanova
биршама уакыт колнсультант куттип уакыт жогалттык, барлык жумысшылары оздеримен оздери клиентке мулдем карамайды внимание жок.Арттарынан жугирип бир консультант устадык атеуир
ZS
Zhuldyz Shakratova
Хочу выразить благодарность магазину и особенно консультанту Жадыра. Мы брали платье на прокат для свадьбы, и остались очень довольны! Жадыра помогла с выбором, учла все наши пожелания, была очень внимательной и доброжелательной. Так же помогла с доставкой платьев 🥰 Спасибо за отличный сервис и атмосферу!
Дана Маратова
Консультант Айзада көп рақмет!❤️ Көйлек таңдасуға көмектесіп, барлығын үйлестіріп беруге тырысты. Өз жұмысын жақсы біледі.❤️👍🏻
ФБ
Фариза Беккалиева
Іштегі қыздар грубо
НД
Нурлы Доскалиева
Айзада,Дильназ қыздарға көп рахмет! Ұзату және той көйлектерімді таңдасып той күні киіндіп до конца қасымда жүрді Салонда невесталарға барлық жағдай жасалған Еркесылқым қыздарына және ұжымына көп көп рахмет 🤗
Dilyara Askarova
Консультант Асем молодец! Недавно приобрела платье на прокат для сьемки, быстро и оперативно проконсультировала! Процветание вам 💐
Ербол Бисенов
Бану Гайдар қыздарына рахмет! Клиентпен жақсы жұмыс жасайды, бәрін түсіндіріп көрсетеді! Айзада мен Заринаға көп рахмет!
izimgalievaaam izimgalievaaam
консультант Айзада самая лучшая!😍 вежливая,приятная девушка. көйлегімді тап-таза қылып,тігетін жерін тігіп,әдемілеп дайындап берді 🥰
Аружан Утегеновна
🌟 Хотела себе нежное, белоснежное платье и обратилась в ателье Еркесылкым , рассказала, что именно хочу. Со мной работала очень милая и внимательная консультант Айзада — она помогла определиться с фасоном и учла каждую мою деталь. Благодаря ей процесс был лёгким и приятным 🥰 А мастера за неделю сшили вот такую красоту — я просто влюбилась! 😍 Платье получилось как из сказки — всё именно так, как я хотела ✨ ⠀ Спасибо всей команде за чуткость, клиентоориентированность и тёплое отношение 💖 ⠀ 🌸 Очень рекомендую! Если хотите что-то особенное — вам точно сюда 💫
Мойыл Мураткызы
6 сы кунги Кудалыгымызга койлек прокатка алганбыз, Жадыра кызымыз оте керемет жылы жузбен карсы алып , койлек,баска тандауга комектести. Енеме, озиме жане кызыма детально, тщательно барин уйлестирип тандауга комектести. Жадыра Коммуникабельная , опытный сотрудник екени коринип тур. Бизге образ оте катты унады!!! Рахметимизди билдиремиз!!!👍👍👍👍
Zhansaya Ertaikyzy
Айзадаға рақмет айтамын,өте шикарно көмек берді,детальға дейін түсіндірді
ЖА
Жанар Артыкбаева
Ерке сылқымнан ақ көйлек қызыл кәжекей прокатқа алдым. Выбор көп. Бағасы тиімді. Айзада деген қыз таңдауға көмек берді. Көйлектер жуылған, тап таза. 👍🏻❤️😍
ЖД
Жадыра Дюсенгалиева
Салеметсиздер ме? Салонға көп көп рахмет, Айзада деген қызға көп рахмет, қызмет көрсету үлкен дәрежеде. Барлық персоналдар сыпайы. Үлкен рахмет барлықтарына!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zamikkonss s
салонға көп көп рахмет💋, соның ішінде Айзада деген қызға😍 бәрі ұнады
КЕ
Корлан Ескайрова
Кеш жарық! Менің устімдегі әдемі көйлектер үшін Erkesylkym and Banu Gaidar ұжымына көп рахмет сіздерге🫶🏻💐 Айзадага ерекше алғыс күшті қыз әдемі сыпайы, сөйлегенде іш бауырыңа кіріп тұрады ☺️басынан аяғына дейін жүргеніне😘 көйлектерім өте әдемі ұнады маған ♥️♥️♥️💐👍🏻
МТ
Малика Турлан
Спасибо большое салону и консультанту Жанель за помощь в выборе платья и подготовке
Aiza Mizamkyzy
Еркесылқым ұжымына көп рахмет. Әсіресе бастан аяқ жүрген Жанель есімді сестренкаға бек рахмет. Адаммен қарым қатынасы тіл табуы өте керемет👍🏻👍🏻👍🏻
алина 🈳
жанель деген кыз комектесты койлек тандап,кандай барад кандай жок❤️платье выборы коп😍😍
азизок .
продавец Айзада Бари унады удобный койлек классно пряям😍😍
Albina S
Платье очень понравилось, хорошее обслуживание, огромное спасибо консультанке Айзада 🥰
Asima Kumarkan
Көйлекті осы жерден тіккізгеніме өте қуаныштымын! Тапсырысым дәл уақытында дайын болды, сапасы да жоғары. Тігінші апай мен консультанттар өте сыпайы, тілектес, әрбір детальге мән беріп, көңілімнен шықты. Өзім қалағандай әдемі, сол түсте болды❤️🔥
Молляя Моляя
Еркесылкм салонна көп рахмет жогары сапада комек корсеткен аизадага рахмет❤️❤️❤️❤️
Сабина Кулбаева
Рахмееет еркесылқым салонынааа 🥰 көйлектері ұнадыыы😍😍 адаммен сөйлесуіде күштііі🥰
Erkesylkym салонына коп рахмет, таңдауға выбор өте көп екен, соған өте жоғары сапада көмек көрсеткен Айзадаға үлкен рахмет!!! Қызмет көрсету сапасы өте жоғары деңгейде.
AB
Aizada Bitanova
Еркесылқым салонына көп рахмет.Таңдау өте көп қызмет көрсету өте жақсы, әсіресе Айзада сізге ерекше рахмет!
Ажесова Бибигуль
Кыз узатуга койлек алдым.унады.консультант Жанель басынан аягына дейін де прям шыдамдылыкпен жаксы консультация жасап берди.адаммен сойлескенде де приятно кушти кыз.конилимнен жаксы шыкты 10/10.Ерке сылкым ужымына да улкен рахмет.койлекке де выбор отте коп.жаксы скидка жасапта берди.клиенттериниз кооп болсын👍🥰
DT
Dina T
Менің таңдауым Ерке сылкым🤩. 3 жыл қатарынан осы салонға клиентпін. Тойға,құдалыққа,келін шайға тек осы жерден қараймын. Өйткені Бану Гайдар ханым командасы ең мықты. Қыздары ішкі бауырыңа кіріп,көңіліңнен шықпай қоймайды. Осыдан 3 жыл бұрын бесік той жасағанда осы салоннан Алғаш киім прокатка алып,фотосессия жасап,арты берекелі болды. Биыл құдалық жасадық,таңдауым қайтадан осы салонға түсті. Маған ерекше образ таңдауға комектескен Айзадаға улкен рахмет. Алла разы болсын. Клиенттен коп болып,әр қаладан 5 филиал ашатын деңгейге жетіңіздер💐🤩😍
Ардак Кайратова
Взяла на прокат у вас свадебное платье и платье на кыз узату🥰 Все очень понравилось🥰🥰🥰Особенно ваш консультант Жанель 😍 Все терпеливо объяснила, показала, общение все все на высшем уровне 😍😍Большое спасибо♥️♥️♥️
Дильназ Сисенгалиева
Выбрали платья в очень хороших условиях , сильно помогла по выбору консультант Айзада , все моменты обьяснив и помогая для удобства невесты ❤️🙏🏻🫶🏻
KR
Karakat Rizabekovna
Көйлектер барлығы таза, әдемі, ыңғайлы. Маған обслуживание жасаған қызда өте керемеет есімі Айзада такая классная девушка☺️🙌🏻
Анель Казалиева
Отличный салон с огромным количеством свадебных и вечерних платьев! Моя мама покупала себе платье на свадьбу брата, нашла для себя чудесное платье для такого важного дня. Спасибо консультанту Жанель за помощь! Очень помогла нам в выборе, проконсультировала маму в небольших изменениях. Спасибо салону Еркесылкым, благодаря вам моя мама будет сиять в такой важный день! ☺️
zhanovaa 02
Невеста мен вечерний койлек алдык 2 рет келып табалмай кеткен койлек 3 шы рет келгенде Айзада есымды кыз тауп берды оз ысын жаксы быледы акконыл пысык 10/10🙌🏻❤️
НА
Нурлы Алмасовна
Еркесылқым ұжымына көп-көп рақмет. Әсіресе консультант Жанель, Әселге алғысым шексіз. Әр келген сайын бар көмегін аямай жүгіріп, қамқорлықтарын көрсетіп жүреді👍🏻👍🏻🫶🏻🫶🏻
А К
Бугин осы той салонына барып,бирден той койлекпен узату койлегин тандап алдым. Бриллиант пакетын алдым! Жалпы багасы да кыздары да оте керемет !Оган дейын баска той салондарына бармай барин осы жактан таптым! Айзада деген кызга коп коп рахмет,сервис деген мыкты шайына дейн берип барин 10нан коп койлек карадык,барин корсетп киып шыктым,рахмет коп коп,ризамын❤️ Тойга дайындалып жаткан калындыктар,мында келсениздер окинбейсндер,рахмет🫶🏻
Ақнұр Жалитбек
Койлектері өтее кушті маган унады конституции жаксы жасада Айзада деген кыз 2 кун бойы касымда журп жаксы кызмет көрсетті коп коп рахмет❤️