FaraBarbers
Барбершоп
4.4
4.4
Нуртас Карасай
Айкүміс — настоящий профессионал своего дела. Очень аккуратная работа, идеальный фейд и внимательное отношение к деталям. Видно, что человек любит свою работу. Рекомендую! Являюсь клиентом Айкүміс уже два года.
Atyrau Town
Айкүміс кәсіби деңгейде қияды, барлық қалауыңды ескереді. Барлығы таза әрі жайлы, сервис жоғары. Тағы да келемін, ұсынамын 👍
Zhake 2025
Отличный барбершоп! Айкумис стрижёт аккуратно и профессионально. Приятная атмосфера, чисто и комфортно. Рекомендую 👍
Nurzhan Marat
Жаман шашымды петуз сияқты қыйған
Orrkennn .
Жұмыстары ұнады, кеңес беремін қидыртуға
🌚 .
Кайф киып берд ангме жок данияр крашшшшш
almaz maksot
Хорошо постригли, прям классно😍 РАХАТ АПА ТОП🔥 осыган дейын неудачно постригли и она это сразу заметила, профессионал🔥🔥🔥🔥
AP
Akhmet P
Паражняк ш обслуживание жок айтканындай алмайд
D
Dauyskali
Іші әдемі жасалған, шашты мыхты алып береді, особенно Айкүміс апай
Eldar Бауыржанов
Айкумис апа топ топ лучший мастер 👍😍
А Б
Айкумиске көрсеткен жоғары деңгейлі қызметі үшін алғысымды білдіремін. Жұмысы ұқыпты, стильді әрі кәсіби орындалды. Нәтижесіне өте риза болдым. Алдағы уақытта табыс тілеймін! Рахмет сізге ! Шаш үлгісі ұнады 🤩
Қайсар Қуанышбаев
Керемет алады кісінің ойындағыдай алады. Айкүміс апа топ✋🏻
NS
Nursultan Shopanov
👍🏽👍🏽 четко
Жақсы алады ұнады
СМ
Сулейман Мырзабекулы
Паражняк киық кисық қылып шаш киып тастады жас бала бір ерасыл деген бала
Aibar Uteshov
Ішіндегі барберлердің жұмысы бөлек🔥
Ерасыл ~
Ерасыл деген кара бала четкы алат советую
Нурхан Оразбекулы
Қара жігітке қидырттым молодец өз ісінің шебері екен , красавчик 🫂🔥
Adilet Isaev
Ерасыл родной аман жүр всегда көңілімді қалдырмайды❤️❤️
DK
Darkhan Kanatovich
Ерасыл молодец мыхты кияды
Rasul Rashiduly
Айкүміс апаға көп көп рахмет кәмгі четкий қияды қолыңыз талмасын апа
A7
Ali 76
ерасыл братан жаксы кияды❤️
Ermura Khabidulla
Ерасыл лучший 🙌🏻🙌🏻❤️ озимди танымай калдымго
Р
Рома
Айкумыс апай топ
Азамат Сулей
Қиып білмейді,шашты жуғанда үстінге шашырап жуад,сұрағанындай алып бермейді,4000тг стрижка,тұрған жері не очень,отырғыш аз,кепкасыз келгеніме өкініп калдым
Адил Т
шашты КАЗ кылып тастады клиентты ваще тындамайды ЭДИК кылып кияды 3000тг ге арзан етып киямын деп ойламай ак койындар лучше 2000 косып баскасына бара койындар
Бека С
Өте нашар ала алмайды шашты құртып тастады кепка киіп журм бла
KD
Kel Del
Базардан кидырганым лучше
Неизветный Нейзвестного
Рахаттағы парихмакер студент баланы ауыстырып тастайтынғо. Шашты дұрыс қиып білмейді. Сөйлесу мәдениеті де жоқ. Дұрыстап үйретіндершиш қалай шаш қию керектігін все так и барбершоп деген аттардың барғо. Шашты қалай болса солай қиып нервым әлі басылар емес
РР
Расул👌🏻 Расул👌🏻
Барман шс порожняк
Фара Барбершоп – топ 🔝! Самый лучший мастер Фархат, всегда доволен результатом 💯👍. Молодые ребята тоже большие молодцы, работают качественно и с душой.
Андрей Кулшиев
Жас жігіттер жақсы қияды екен.
B M
IB
Islam Bekezhanuly
Катты
Алибек Балабеков
Оте нашар сози шыны керек!Асыгып кийды ,плюс шашты буддирип тастад !Жас балдар киятын барлыгы.
B
Baga
Самое худшее заведение, никогда туда не вернусь, неандерталец стриг меня, абушка, которая не умеет элементарно укладывать волосы, вообще самый нищий барбершоп, нет не барбершоп, забегаловка
Nurlibek Zhalgasov
👎
Islam Amangeldiuli
Стажер👎🏼
Archie Goodwin
Профессиональные мастера.
Д.
Дамир .
цезарьді қисық қисық қиып бергені болмады
Ернұр Сембай
Тема тема
АЕ
Амангали Ермуханбетов
Фархат, жаксы парикмахер. #1 в Атырау.
Nurtas NN
Просто супер🔥🔥 👍👍 всё классно буду туда ходить всегда спасибо 🔥🔥 меня подстригал арон он просто красавчик очень классно стрижёт от души ❤️❤️🔥
SX
Sultanbek Xamatov
Фара барбер 🔥🔥🔥
ХГ
Халел Галымжан
Өте жақсы барбершор
ТЕ
Тохтар Есенгалиев
Рақмет көп көп Фара Барбер ұжымына! Өте мықты мамандар және өте қазақылық дәстүрде. Әдемі шаш үлгісін жасап береді! Үнемі баламыз екеуміз осы салоннан шаш алдыртамыз алғысымыз шексіз сізге Фархат.
Артур Рахматуллин
Мастера молодые, стараются, но все равно плохо. Сервис на низком уровне. Ждал в живой очереди, но не смотря что предомной был один человек, зашли два, как я понял свой. Чувствовал себя как подопытный кролик. Про причёску потом сказали что у меня шапка на голове.
БУ
Бекзат Утегенов
Безответственные ребята! По телефону на запись принимает один человек! А когда идешь в салон, совсем другие говорят не успевают или заняты и вообще не могут принять! С ребенком не раз так подводили!