Центр бухгалтерских курсов
ИП PRO Бухгалтер
AN
Aiymgul Nysanbaeva
Еш ойланбастан оқыңыздар себебі Жанар оз ісінің маманы өте қарапайым тілде жақсы түсіндіреді жане әрі қарай байланыста болып кез келген сұрағыңызға жауап береді 👍🏻
MT
Moldir Tolesh
Жанарда оқығаныма өкінбеймін!😘
РЖ
Роза Жумиева
Жанар әз ісінің маманы! Грамотный бухгалтер! Адал адам! Қарапайым тілде барлығын түсіндіріп уйретеді. Мен уйреттим, на этом все деп отырмайды, любой уакытта, сұрак койып согып калсан, ренжимей жауабын айтып тусіндіріп береді. Советую!
KR
Kairat Raushan A
Жанардан окыдым. Оз исинин маманы деп 100% айталам. Ар отчетти карапайым тилмен тусиндиреди. Сонысы катты унады. Егер сиз бухгалтериядан ештене тусинбесениз , сизге карапайым тилмен уктырып береди. Жанар исинизге береке берсін. Өне бериниз,осе бериниз Всем советую
SO
Saniya Orynbasar
Жанар Муратовнадан индивидуальный курс окыдым,оз ысынын маманы деп айта аламын! Казиргы танда сол сферада жумыс жасаймын, али кунге дейн кенестерин берип отырады, сонымен катар кушти мотиватор!
Шолпан .
Жанаргуль өз ісінің маманы👍 1с програмасын майын тамызып уйретип жибередиго🥰 . Удачи Жанка👏
Марсель Османов
Грамотный человек в своей сфере все четко Всем советую
ДД
Диар Джаниязов
Осталось отличное впечатление , спасибо за хорошую консультацию
PK
Palitra_Reklama Kabyev
Все супер👍👍👍👍
CO
Chingiz Osmonov
Я хотел бы сказать что Жанар профессионал своего дела, все четко и грамотно.
Марина Макина
Жанаргуль профессионал своего дела! Все делает вовремя, защищает наши счета от штрафов и просрочек.
MN
Meruert Nyssanbayeva
Прекрасный бухгалтер, все четко и понятно объяснила😍 Что аж начала обучение у нее. Помогла сдать отчеты, все проконтролировала👍🏻 Спасибо ей большое❤️
KT
Kuanysh Tolegen
Сдал 910 отчет. Проконсультировали, все объяснили. ! Профессионалы своего дела. Все супер
A N
Керемет бухгалтер, обучение карапайым тилмен кушти уйретеди👍🏻 индивидуальный курсын окып, сонын аркасында бухгалтер болып жумыска кирдим🙏🏻👍🏻 атмосфера, карапайымдылыгы бари унады😍 офис тап таза, уютно🥰 всем рекомендую👍🏻