Macarons Atyrau
Кондитерский магазин
AM
Assem Mayeva
Макаронс Атырау кондитерлік дүкеніне көп рахмет. Пирожный, баноффи пай заказ берген едім. Өте дәмді👍 қонақтарымның бәріне ұнады.
Ledi
Взяли на пробу разные пирожные корпусные. Фисташка, малина, манго вкусные. Но кокос взяли два и выкинула на мусор вкус отвратительный, возможно крем не свежий есть невозможно
P
PUTNIK
Очень приятно что в нашем городе Атырау есть такой магазин и такие добрые продавщицы. Вкусно, макаронс просто объедение. Пусть Аллах дарует благо, и терпения и процветания в вашем труде.
Актоты Кабдешева
Ұнайды маған дерксо👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Ainur Zakeshova
Ақамай саған дауыс берем😹
ЭС
Эльмира Сисенова
Макаронстары керемет ауызда ериді!😋😋🥰 багалары да қол жетімді
bk
bek kongilkosh
Кушти продукция! Свежий всегда, уйге де, конакка да алуга болады
СП
Сая Палванияз
😍😍😍😍😍
Альфия Казиева
на высшем уровне ням ням🎀👍🏻
Ayauka ︎ ︎ ︎
красиво оформлено и безумно вкусно, рекомендую 😋😋
BM
Bekzada Mellyatova
Самые вкусный макаронс
Егеубай Мейрманов
Барлақ өнімдердің әртүрлісінен алғанмын, ДӘМІ-деген енді сөзбен жеткізу мүмкін емес, қайта-қайта жей бергің келеді. Ингредиенттері жоғары сапамен істелген. Қазахстан бойынша номер 1 деп айтсам қателеспейм. Барлық қаладан ашуларыңызды нәсіп етсін. Аллах істеріңе береке берсін!
Adam Adamov
Макаронстары мен синнабондары өте дәмді. Бәрін табиғи, сапалы құраммен жасайды.
Albert Akkenjeev
Өтте жақсы
Askar ZHoldybaev
👍👍👍
Aidos Bagdaulet
Дәмі тіл үйірер макаронстар. Енді менім өмірім екіге бөлінеді, макаронс жегенге дейін және жегеннен кейін. Себебі бұл макаронстарды жегеннен кейін өмірім тәттілене бастады :)
ГМ
Гульфия Мустахимова
Өте дәмді. Бағасы да қол жетімді. Номер 1 Атырауда🫶🏻
Айдана Досова
Ең сүйікті кондитерлік дүкенім! Барлығы өте балғын және тәтті Құрамы 100% табиғи екені дәмінен ақ білініп тұр👍🏻
МТ
Маншук Тайыпова
Очень вкусные десерты. По городу Атырау я не встретила лучшее. Хотелась бы,чтобы было побольше точек продаюзих эти десерты. Желаю всего ххорошего и процветания.
BB
Bagdat Bolat
Я считаю, что Macarons Atyrau — это лучшие десерты в городе! Каждый макарон идеальный: нежный, ароматный и очень вкусный. Всегда свежие, красивые и сделаны с большим вниманием к деталям. Сервис отличный, доставка быстрая. Я с удовольствием буду заказывать снова и снова! Мы с нетерпением ждём открытия вашей второй точки
СХ
Саида Хан
Макаронс топ топ
. .
В кондитерской Macarons очень вкусные десерты — особенно моти и макаронсы. Работники там вежливые и внимательные, всегда подскажут и помогут выбрать что-то вкусное и необычное. Внутри всё чисто, аккуратно, красиво, чувствуется забота о каждом посетителе. Приятное место, куда реально хочется возвращаться. Соблюдается антисанитария все стирильно. Советую
erlanovvna.m ㅤ
Өте дәмді тәттілер, қызмет көрсетуі де керемет. Міндетті түрде қайта келемін))
كولجانات 🫀
👍🏻
ГК
Гульнар Кенжековна
Керемет тәттілер Дүкеншілері өте сыпайы 👍👍👍❤️
AT
Artur Tyurebayev
Торттары өте дәмді.Аллах кәсіптеріңе береке берсін.
Аниса Талап
өте дәмді пирожныйлары, синнабон вообще топ екен🔥қатты ұнады, новый чизкейктары өте керемет прям ауызда еерііііп тұр, советую)
КМ
Камшат Мейрманова
Самые вкусные десерты в Атырау Всем советую не пожалеете🤗
Казах Казах
Дәмі керім Аллах береке берсін. Бір жесен жегін келеді. Крем дәмдері бөлек МашаАллах
МН
Маржангуль Назарбаева
Ма ша Аллах. Кандай керемет 👍 бокс жасап курбынды кунтуга немесе осындай микс жинап сол курбынмен чай ишуге кандай керемет. Ма шаа Аллах. Дами оте керемет. Столдын санин алады,дами соз жок Без глютен Ириска Картошка рафаэлло , сникерс , дубайский Синнабондар Чизкейк twix, орео. По немножку,по хорошему алып,дамин коруге кенес беремин. Аллах каласа,окинбейсиндер.
Нургул Кошмагамбет
Недавно попробовала макароны моти, и они меня поразили! Каждый кусочек был мягким и нежным, с идеальным балансом сладости. Разнообразие вкусов просто удивительное! Порционные десерты также не разочаровали. Они легкие, воздушные и прекрасно подходят как завершение любого приема пищи. Каждый десерт был красивым и неповторимым на вкус. В общем, рекомендую попробовать! Это настоящее удовольствие для глаз и вкуса! 🍰✨
ТА
Таншолпан Аскарбек
у вас самые вкусные десерты к чаю я восторге от ваших новинок 💞
Нургуль Мураткызы
Самые вкусные пироги и самые вкусные макаронсы тут👍👍👍
Tilekbek Iskaliev
Я здесь заказывал порционные чизкейки, просто обалденные! Всем понравилось! И персонал очень четко работает! Молодцы! Успехов вам в вашем деле!
Улыбек Канакбаев
Макрос от дамди, сауыкыздар оте жксы кызмет корсетедиш
ИД
Индира Дощекенова
Тамаша барлығы дәмді болды.обслуживание жақсы❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥
А.
Абдурхман ..
Рахмет магазинге бари сып свежий екен конактарымыз маз болды
А.
Арман ...
Бокс таттилерин алдык заказ алуши кыздар тез екен молодец рахмет татти екен дами😍😍
Аманжан Кенжеев
Жақсы обслуживание жасады макаронс тәттілері дәмді екен
_.
_armankuzyyy .
тәттілері кушты макаронс тап татти керемет барлыгы унады
Марта
мааа дамдери кушты алып кордим барине советую, кыздары кушти карсы алады унады, тез тез етип берип жиберди рахмеет
дю
дианa ю
макаронстары оте дамды,обслуживание кушты, кыздары супер оз жумыстарын керемет
Умм Азиза
Макаронс,торттары отее дамды керемет👍👍👍
мой любимый сынуля ....
макаронс Атырау магазин мен үшін ең керемет өте дәмді свежий бары, басқа магазинге ауыстырмаймиз) сатушиларда жақсы шустрый тез тез обслуж етед, сыпайы керемет жұмыстарынз алға жүре берсін... міндетті түрде келеміз тағы... рахмет көп көп
Мейрамгуль Нургалиева
Ең дәмді Макаронстар осы жерде сатады 👍
Бактылы Ержанова
Сиздерден татти алдым отте дамди продавец жаксы консултанция берип прямо тез тез жасайды жумыстарын коп размет бугинги кызыметин жасаган продавецке таттилериниздин дами тап татти ауызга ерип кеттеди прямо
MM
Merey Madenietov
Рахмет коп коп👍
Сабир Мир
Хотела оставить отзыв. Продавец Акмарал такая приветливая. Всегда с хорошим настроением приветствует. Ма шаа Аллах. Даст Аллах вам бараката. Макаронсы всегда вкусные. Свежие. Пусть всегда клиенты будут довольными.
КШ
Камшат Шаганкулова
Тәттілері тіл үйіретірдей өте дәмді. Әрдайым алып тұрамыз. Сатушы қыздарда керемет. Аллаһ береке берсін істеріңізге👍🏼
BLVCK A
Очень вкусные десерты! 🤗 Помимо этого ответили на все вопросы, отправили фото. Сервис на уровне. Заказали в первый раз, теперь будем постоянными клиентами 🌹