Спецодежда 777
Магазин спецодежды, спецобуви и военторг
НШ
Нурик Шапенов
Отличный магазин
BM
Batrzhan Mahambetyar
Өте сапалы бағасы қол жетімді
𝓐𝓵𝓲 𝓚𝓸𝔃𝓱𝓪𝓴𝓪𝔂𝓮𝓿
Четкая форма💯
Қайрат IIM
Очень понравился магазин Спецодежда 777 👍 Заказывал здесь одежду специально для рыбалки, попросил немного подогнать по размеру — ребята реально всё аккуратно сшили и сделали как надо 👌 Материал качественный, удобный, видно что на совесть. Теперь спокойно беру вещи только здесь, цены нормальные, обслуживание на высоте. Рекомендую!
Алихан Болатов
Дешево чем на базаре и качественно а так же продавец очень вежливый👍🏻
Нургалиев Белый
Обслуживание очень хорошая!
NA
Nazken Abiltayeva
медформы нет уберите инфу‼️
Ardak Rakhimzhanov
Жақсы дүкен, барлық арнайы киімдер бар екен. Жұмысқа арнайы аяқ киім кроссовка түрін алғам, аяққа өте жеңіл, сапасыда жақсы. 👍
ЖМ
Жайнар Махамбетова
Сапасы жоғары,өте жақсы тігілген. Алуға кеңес беремін👍👍👍
Айдынбек Сакиев
Жақсы магазин, таңдауға өте қолайлы, сатушыда көмектеседі киім қарауға, келіңіздер өкінбейсіздер!!!
ЖУ
Жанылсын Утешова
Ассартимент көп, бағасыда қолжетімді! Сатушылары да жақсы, всегда іздеп барғаныңды тауып береді!!!
Ренат Хайрлиев
Балыққа арналған киімдері өте көп екен! Сапалы. Ұнады. 2 түрін алып алған сынғо ..
R
Rullan
Киімдері өте сапалы,ынғайлы. Баруға кеңес беремін.
МИ
Мейрамбек Исмагулов
Выбора много! Отличный Магазин!!! Нашёл что искал!!! Супер Всем советую!!!
Все очень хорошо и качественно все отлично супер мне понравилос и вам тоже понравится все брендовыевсе есть размеры сходите возьмите
Серік 😎
Asko Tactical
Супер
AN
Anuar Nuralin
Өте керемет тауарлар маған ұнады 👍👍 качество супер свем советую РАХМЕТ
ДЕ
Дастан Есламгалиев
Самый лучший магазин спецодежды в Атырау👍👍👍
ДЕ
Дарынбек Ергалиев
Осы магазиннен балык ка шыгатын кимдер алдым жаксы екен балыкта жаксы тусти балык сезон басталды алу га кенес беремин
СМ
Сандугаш Мырзажанова
Спецодежданың барлық түрін таба аласыздар👍баруға кеңес беремін👍
AO
Aigul Otegaliyeva
Суперго! Размерлер кушти бари бар! Качество супер!!!!
ТГ
Тилек Гинаятов
Нашел то что искал, качество супер, спасибо большое за обслуживание. Магазин ТОП. Советую всем, дуйте сюда пацаны.
ИМ
Измағим Марс
Таппай жүрген спец киімімді осы магазиннен таптым👍Асортимент көп,Сатушыларыдабәрін жақсы түсіндірді рахмет👍
Орынбасар Каирлиев
Барлык нарсе бар. Багасыда кол жетимди. Керемет магазин багасына сапасы сай заттар. Сиздерге Рахмет!!!
Б Ж
Барлық іздегенінді табасын, жақсы магазин екен, еще услугасы да бағасы да керемет 👍🏻
РК
A
Alan
Магазин топ 👍
Аi Мukha
Спасибо за обслуживание ребята молодцы все адекватно!👍
НН
Нурик Нурик
Нашёл всё что искал и скидку получил.Всем советую. Обслуживание на высшем уровне!
ГС
Гаухар Смагулова
Отличный магазин, выбора много, самые низкие цены по городу, персонал вежливый!