Le Roi Azattyk
Караоке-залы
{zhasik} 00
Шоу фобия ойнаткан Ансар есымды балага коп рахмет кушты отты унады шайларды жаксы екен
ТШ
ЛЧ
Лаура Чиктиева
Нашар!
Gulnara Shabayova
Бүгін 18 ноябрь тренеріміздің туған күнін жасадық.Бәрі ұнады дәмді.Әсіресе Шадыман даяшы балаға рахмет🫶өз ісіне жауапты мұқият таза жылдам тиянақты ✅тек жұмысына табыс алда жарқын болашақ тілеймін от души👏🏻
ГК
Гульжамал Кужирова
Добрый день.Хочу оставить отзыв о заведении Ле Рой на Азаттык .Очень хорошее заведение.Еда превосходная,вкусное и свежее .Обращение к клиенту вежливое.Всем рекомендую.
Мейрамгуль Салыкова
Туган кун жасадым, кушти унады тамактары кушти. Акмаралга коп коп рахмет❤️, прям кулип турган назик жан❤️.
ZO
Zhaksygali Oral
‘
Яркое Солнце
Праздновала день рождения в отдельной кабинке с караоке. Комфортная приватная обстановка, качественная аппаратура и широкий выбор песен. Отличная кухня и внимательное обслуживание. Все гости остались довольны. Благодарю за прекрасно организованный вечер. 31 октября 😘❤️
Ansar Zhaksylyk
Керемет караоке бәрі унады туған күнімді осында өткіздім оффицанттары керемет обслуживание кушты келуге кеңес беремін👍👍👍
Albin 👀
Отмечали день рождение подруги, но офики не приходили даже,когда нажимаешь кнопочку
Алибек
Хороший караоке-бар, вкусная еда отличный и приветливый персонал а именно официант Шадыман который нас обслуживал. Советую посетить.
TE
Togzhan Ersayin
сушилары🤩лимонадтары👍👍👍💥💥
Айгерим Деменова
Барлығы керемет өтті! Ас өте дәмді, қызмет көрсету тамаша, әсіресе официанттар Шака мен Ақмаралға үлкен рақмет сыпайы, көңілді және өз істерін жақсы біледі 👏🏻Спасибо вам от души 🥰
ЗО
Зульфира Османова
Отличное заведение! Вкусная кухня! Администратор Бахыт и персонал молодцы, очень быстро обслуживают, все супер! мы довольны!
ZZ
Zhanar Zhumagaliyeva
Шадыман деген официант жаксы бала екен шапкылап , апалап жугирип жур. рахмет оркени оссин! биектен коринсин ! премиями коп болсын! бар бол , бай бол, аман жур
Аида Салауатқызы
Бүгініг туғаү күнімдк бар жағдайды жасап жүрген Бақытқа рахмет айтамын. Не керек? Бәрі барма? Бары жетіп жатырма жеп касымда шауып жүрды. Үлкен рахмет🩷
ЖУ
Жанар Узакова
Хорошое место. Все понравилось, и обслуживание и кухня 👍
RS
Ruslan Smaulov
Кухня МИНУСОВАЯ!! Шашлыки сухие, роллы жирные, полные голимого риса!!! Мохито вовсе нечто особеннле - вода с лимонной жидкостью!!! Караоке слабенькое вообще - колонки глухие!!!
Э
Эль
Отметила день рождения,мы тут не первый раз. Все было отлично,горячий вообще супер,мясо таяла во рту. Кабинка приятная. Огромное спасибо официанту Багдату,очень вежливо, обслуживание супер,не ждёшь 10-15мин. В общем мне и моим гостям всё понравилось.❤️
NK
Nurgul Kisamedenova
Лерой да туган кун тойладык, керемет отырыс болды ,Шадыман официантка мын алгыс за обслуживание, все супер
Ardakgul Kayratovna
Кез-кезгел уақытта орын тауып беретін Лерой караокесінің ұжымына өз рахметіміді айтқым келеді. Тамақтары тойымды, шашлыктары тема. Прям ауызда ериді😋 ұжымға тек толағайлы табыс тілейміз!!! Бүгінгі даяшы жігіт Бақытқа да көп-көп рахмеет!!! Прям оперативно жұмыс жасады👍👍
BZ
Beibarys Zhabasov
Просто супер. Обслуживание супер. Отдельно спасибо Багыту и Акмаралу 😘😘
𝒮𝒶𝓃𝒹𝓊 ✿
Кухнясы өте дәмді болды! Салаттардың порциясы үлкен😍👍🏻
Z
Zukhra
Тамактары татти, кызмет корсету керемет. Бакытка рахмет! Оте жаксы уакыт откиздик. Тек парковка тарлау.
LR
Le Roi Azattyk
2 октября 2025, официальный ответ
Добрый вечер! Спасибо вам за отзыв и оценку ❤ Мы работаем для вас 🤗
Алёна С.
Ресторана LeRoi - караоке- очень понравилось Не смотря на неброский интерьер, все было просто замечательно, начиная от ресепшен Динара, которая очень милая улыбчивая отзывчивая девушка, официантки Акмарал очень доброжелательной, вежливой, внимательной, ребят, всегда помогут, сразу видно сплаченный коллектив Отдельное спасибо поварам, кухня очень понравилась, все было вкусно Провели в подарок конкурс, сухой салют Желаю ресторану дальнейшего процветания и много благодарных клиентов 🌼
Tlekshi Shyganakova
Ле рой караокесине рахмет. Тамактары вкусный, обслуживаниялары жаксы, унады. Рахмет
A
Alina
Ле Рой ұжымына көп-көп рахмет, барлығы жоғары деңгейде, Офицантка Ақмаралға алғысымыз шексіз, қызмет көрсетуі, адамға деген қарым қатынасы керемет екен,кіргеннен бастап шыққанға дейін барлық жағдайымызды жасап,ерекше қарым қатынас танытты, барлығы ұнады көп рахмет
МД
Молдир Дуйсекенова
Лерой ұжымына көп көп рахмет , тамақтарына сөз жоқ, обслуживаения жағы өте тамаша. Динара деген қызға особенно 😍😍❤️❤️❤️❤️
SM
Sabyrzhan Muratov
Все было на высшем уровне, мясо отлично приготовлено, спасибо персоналу, Бакыт Шадман респект
AE
Aliya Egorova
Ходили вчера в караоке Лерой отмечать юбилей мамы — сделали ей сюрприз, всё прошло просто замечательно! Персонал — отдельный респект! Очень отзывчивые, добрые, сразу видно — любят свою работу. Помогали с организацией, шли навстречу, всё по-домашнему уютно. Было крутое дополнение — игра “Фобия”, необычно и весело! Порадовали приятные бонусы: 20% скидка для именинников Поздравление от заведения на улице — это прям тронуло до слёз! Нет депозита, кабинки бесплатные Еда очень вкусная и по хорошим ценам Остались только положительные эмоции! Спасибо “Лерой” за атмосферу и праздник 💛 Обязательно придём ещё!
Анар Кабдешова
кушти болдыы кешее бяриии😍 6 кабина обслуживание жасаган балага коп рахметт
ДЖ
Диана Жумадьярова
Старший официант Бақыт бастаған команда прямо классно 👍 Динараға, Акеркеге,Ақмаралға Шакоға от души рахмет Рахметім шексіз команда өте керемет… бәрі өз уақытында.. Тамақтары өте өте дәмді іші мұнтаздай тап таза кухняларына смело сеніп тапсыруға боларлықтай😘 маған бәрі өте өте ұнады мен сіздерде 1 лет емес бірнеше рет болдым жалықтырмайсыздар өте керемет Бесік тойымды да басқа қуаныштарымды да өздеріңіздің караоке барда керемет көңіл күйде өткіздік рахмет
Akbota Amanzhol
Все на высшем уровне спасибо 😍 вкусно и весело 💕
isa .
Унады тема екен
Инкарайым Сариева
Все супер: персонал, обслуживание, едаа прям вкусно-вкусно. Делала день рождение, сделали скидку и еще и игру фобию подарили, все гости были в восторге . Спасибо админу и персоналу ❤️
D🕊
Dan 🕊️
Обслуживание,еда, кабинка, звук все на высшем уровне, гости довольные. Спасибо,ле рой☺️
Лязкон Анарбеккызы
Караоке звук кухня бары кушти болды прямм дерзкккк обслужка вообщее 🔥🔥
𝐀𝐤𝐠𝐮𝐥 𝐈𝐬𝐚𝐭𝐚𝐢
Динара офиц 👍
prostozhasminn 🫶🏻
супер заведение, цены дешевые, официант Бакыт вообще классный❤️
AJ
Aia Jk
Одно из самых лучших заведений в которых я была. Обслуживание на вышки уровня. Бақыт спасибо вам.
Арайлым Байхатова
Le Roi караокенин официанттары особенно Акмарал оте керемет кызмет жасады молодец
Bibinur Ershatova
Ақмарал лучшая официантка,вежливая хорошая ❤️🤏🏻 самая вкусная еда.
MB
Madina Bakhitova
Обслуживание топ🔝
ЖЕ
Жанар Ермековна
Өте керемет жер. Ен бірінші администратор жігітке рахмет! Караоеке тамактары, звук музыка барлығы жоғарғы деңгейде және офицантка кыз балаға үлкен рахмет. Барлығы күшті, дәмді, керемет болды.👍👍👍
ЕӘ
Еркебұлан Әшімбай
Посетили на днях это заведение, всё очень понравилось. Звук хороший, кухня очень вкусная, особенно шашлык и пицца понравились. Нас обслуживала Ақмарал, очень внимательная и ответственная девушка. В общем остались довольны и вернемся снова ❤️
АЖ
Ансаган Жалмуханова
Кеше яғни 10.06.2025 жылы туған күнге бардык, 4 кабина іші толған шыбын ужс толып тур🤦♀️ үлкен үлкен шыбындар отырғызбады, официант и администратор игнорировали! Сапалақ әкеліп берді🤣
Yryskhanym Sarsenbay
Өте жақсы барыныздар өкінбисіздер Бәрі жоғары денгейде болды обслуживание👍🏼Рахмет сіздерге тағыда келеміз🔥
Аружан Назымбекова
Бугин мамамыздын туган кунин жасадык, оте керемет отти. Тамактары, караоке, обслуживание бари кушти болды!! Любой каприз котерди прям, мамам маз болды☺️ Даниярга ракмет, барлык жагынан комектести!! Енбектерин жемисин кориндер. Админ Нурдаулетке тоже ракмет🤍🤍🤍