Тарғын
Банкетный зал
SA
Samal Aitimova
Туған күн тойладық, тағамдары өте дәмді, басшысы да өте қарапайым адам екен. Бұйырса тағы да қуаныштарымды осында тойлаймын, бағасы да қымбат емес.
Асель Атырау
Не больше место, для поминок подходит больше.
KR
Kymbat Rskalieva
Тарғын ресторанына Көңіл шай бердік,6500 тенге,барі кіреді,дымда апармадық,еті де өздерінен, стол полный болды, оформлениесі де ұнады. Өте ризамыз рахмет🙏😍! Тарғын ресторанына Алғысымызды білдіреміз!
EZ
Eleonora Zhalmukhanova
Біз 40 күндік садақа жасадық. Бір адамга 5000-нан, еті де сол бағаға кіреді. Бізге ұнады, ризамыз. Бәрі жақсы өтті.
Kotok Porojnak
Более менее нормальная еда а вот официант грубоватые, в целом все понравилось кроме обслуживания
Assel Apuova
Маманын садакасын откиздик 3-7, 40, 100кундик, жылын! Тамактары дамди, свежий, кушти!Ракмет
Жұмажан Қауанұлы
Тағамдары нашар Мейрамхананың басшысы алдағандай кісі
ГБ
Гульназ Багдадова
Өте жақсы мейрамхана, садақа жасадық, бір жақсысы еті бәрі өзінен, бағасы да тиімді, администратор және жұмысшылары өте сыпайы , халықпен жақсы жұмыс жасайды
LZ
Laura Zhaysanbaeva
Были на юбилее недавно, очень хороший персонал, блюда, акустика, обслуживание, после ремонта стал еще красивее внутри, в общем очень хорошо провели время
Илхам Куниязов
Был на мероприятий, все очень понравилось кухня просто супер, персонал приветливый, дизайн хорошый.
ulan K
Не понравилось ничего, грязный уборной
GD
Gggg Ddd
Не вкусная 🤢
12 room
Жаксы администратор дурыстап тусиндирди , той болган кезде офицанттары вовремя келип журди!
Д К
Кеше болдык тамактары дамди сервис классно всем советую 👍🏻
Улжан Гадилжанова
кушти отти барлыгы унады тамактари дамди екен🔥🔥🔥
Ибраһим Саламатович
Очень уютный ресторан, вкусная кухня!
A.
Asset .
Отличное место, вкусная еда, советую!
Аружан Имангалиева
Сервис 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Аделаида Мендигалиева
Банкетный зал хороший и красивый, еда вкусная 👍 и цены приемлемые 👍🔝
Эльдар Шеркешбай
Приятное место для торжеств. Советую каждому и цены адекватные
Куралай Доспанова
Все понравилось, спасибо 👍🏻