Manor Kids
Частный детский сад
Aidana Alijankyzy💟
помогу получить направление через индиго 8776793 3040
Bekzada Suleimenova
Салматсыздарма Ата-Аналар? Мен осы балабақшада Музыкадан беремін. Балалрыңызды қорықпай,сеніп бере беріңіздер!Ішіндегі Тәрбиешілері өте жақсы!Ұрсуын ұрсады енді тенте болған жағдайда бірақ басқа балабақшаның тәрбиешілері сияқты ұрып,шымшып,қамап қоймайды!Ішінің ремонты бәрі жаңаланған,камера орналастырылған ,жерде артық зат жатпайды,бәрі жинақы өте таза!Маған сенбесеңіздер өздеріңіз келіп қарауға болады!
Арайлым Султанова
Керемет балабакша. Манор кидс парк ұжымына көп рахмет. Барғанда әрқашан жылы шыраймен күтіп тұрады. Басшылары бәрін өздері қарап қадағалап жүреді.
ГИ
Гульназ Инебаева
Рекомендую этот садик всем родителям. Очень уютное место. И воспитатели очень хорошие!! 5-ти разовое питание, обучение на высшем уровне!! Моя дочка ходит с удовольствием👍
Асема 🩵
Могу порекомендовать данный садик. Мои двое детей ходят в этот садик. Новый, чистый, воспитатели хорошие, территория зеленая, кабинеты просторные, 5 разовая питание, кружки разные есть, Английский язык с носителем. Моим детям нравится.
GB
Gulder Beibitovna
Помогу получить место в Гр 2-3 гр 3-4 Гр 4-5 Обращайтесь: БОНУС эл договор и эцп ключ 87086855215 Гульдер