Weeknd
Магазин женской одежды
Improve yourself with 🎐
Заказывала и пальто длинное чёрное, и комплекты двойки с юбкой, и аксессуары, все очень хорошего качества, и цены приятные. Всегда я удовольствием хожу в изделиях от weekend. Спасибо за работу, вместе с вами мои образы начали нравится мне ещё больше, ваши и базовые и акцентные позиций всегда в самое сердце
Akbota Bakytzhankyzy
Киім сапасы керемет, өлшемі дәл келді, түсі де әдемі. Тігісі ұқыпты, қызметі өте жақсы. Рахмет, қатты ұнады! ☺️
Ainam Taskynbaeva
Выбор очень большой,качество ткани отличное. Продавцы вежливые и помогают подобрать нужный размер. Я осталась очень довольна!»
Dilyara S
Очень понравился магазин! Стильная современная одежда, отличное качество и приятные ткани. Консультанты вежливые, помогают с выбором и подбирают идеальные образы. Уходила с покупками и отличным настроением. Обязательно приду ещё!
daaakonnn 💅🏻
Менын отзывым Диляраға арналады🥹Оған өте көп алғысым шексіз!❤️ Өтее ұқыпты,сабырмен,әрі көңілді жауап береді,адаммен сыпайы,мәдениетпен сөйлеседі,сыйластығы мол,жұмысы өрлей берсін дегім келеді тек!маған сол қыздың жұмысы қатты ұнады😍😍💔Өте керемет!😇
Бейбарыс Сабит
Акботаға ерекше алғыс айтқым келеді! Қызмет көрсетуі керемет, қарым-қатынасы өте мәдениетті. Маған дұрыс таңдау жасауға көмектесті. Жұмысына сәттілік!❤️
Айдана Ижапкулова
Осы магазиннің киімдері өзіме ұнайды.Стористан да қараған приятно.Киімдері сапалы.Сатушы қыздары да сыпайы🥰Саудаларыңыз жүре берсін🫶
Moni B
Продавцы хорошие, приветливые, очень хорошо встречают и обслуживают каждого покупателя. Всегда помогают с выбором и отвечают на все вопросы. Атмосфера в магазине приятная, чувствуешь себя комфортно👍
ДТ
Дильназ Таскынбаева
Магазин классный,большой выбор, хорошее обслуживание, консультирование на высшем уровне👏🏻👏🏻
Zarina Saparova
Бутик маған өте ұнады. Киімдердің сапасы жоғары, маталары жұмсақ әрі ыңғайлы. Қызметкерлері сыпайы, өз өлшемімді табуға көмектесті. Бағалары да сапасына сай. Міндетті түрде тағы келемін.
NA
Nurly Akpanova
ужасное обслуживание, 2 день не могут сделать возврат! у директора лицо ужасно неприятное, как будто я у нее требую не свои деньги!!! так хотелось быть постоянным клиентом, но УВЫ, из -за персонала такое впечатление!!!!
Aidana Madiyar
Консультант (Акбота)-очень вежливая и компетентная, всё подробно объяснила и помогла разобраться в вопросе. Работой и обслуживанием осталась полностью довольна!
adema 💗
Ақбота деген қызға рақметт, таңдау жасауға көп көмектесті, клиентпен жақсы сөйлесіп, сапалы қызмет көрсетеді екеннн😍👍👍
MB
Mika Baysalbayeva
хотела заказать двойку онлайн, так как ехать в магазин не было времени. спрашиваю у консультанта про состав, консультант просто отключил мобильные данные и всё. они работают до 21:00, но с семи вечера до них сообщения не доходят. В Weeknd Astana и Shymkent таких проблем не было. ужасное обслуживание в Атырауском филиале 🤮
BG
Birzhan G
Хочу выразить огромную благодарность продавцу девушке за её внимание и доброту! Она очень вежливая, помогла моей маме подобрать красивую и удобную одежду, всё объяснила и посоветовала с душой. Благодаря ей покупка прошла легко и приятно. Отличный сервис и замечательное отношение к покупателям! ❤️ Ее зовут Акбота.
Маладес сары кыз бар Ботама аты жаксы стит кен
Aikorkem Koishybai
Ақбота супер 👍 клинетпен сөйлесуі, өзін-өзі ұстауы өте керемет. Берген көмегі мен кеңесі үшін алғысым шексіз😍 Еңбектеріңіз елене берсін! Саудаларыңыз жүрсін!
Гауhар Ермек
Ақботаға рахметт өте жақсы көмектесті❤️
Kusanovva A
Акбота деген кыздын клиентке сыйластығы керемет,күшті көмектесті🥰😍
Акеркем Канат
Ақботаға рахмет күшті көмектеседі ❤️
NM
Nurshat Maratova
Бүгін киім алғам сапасы барлығы күшті.Диляра деген продавец қыз керемет,клиенттермен өте жақсы жұмыс жасайды.Маған бәрі ұнады😍👍
Бақдәулет Жалғас
Осы жақында барып кеткем Диляра деген қыздың обслужкасы жақсы ұнады.Клиентпен жақсы сөйлеседі,ашық сөйлеседі,сыпайы қыз екен
SEESSH! ㅤ
Подбирал подарок для сестры, консультант Диляра оказала помощ, очень ей благодарен.
ayazhan ☘️
очень красиво и стильно, спасибо Акботе за работу 🥰
nurкa
прям унады бул дукен,продавцы очень вежливые,әсіресе Ақбота деген қыз☺️🤍
mukhamedinova __
Weeknd просто супер,одежда всегда стильная, современная и подходит под любой сезон😍😍😍💋 Консультант Бота всегда вежлива и внимательна,умеет подсказать и помочь с выбором🤍🥰🥰🥰
Шынар Асанхан
Қыздар әдемі сыпайы жұмыстарын жақсы жасайды еккен рақмет киімдері әдемі Бота продавец ұнады
S9
Sezim 9
Кеше осы магазиннен бірнеше образ құрап алып кеттім, киімдері өте әдемі және қыздарыда жақсы көмектесті, маған көмектескен продавец Диляра өз жұмысын жақсы атқарды рахмет🥰
RM
Rasul Mahmudov
Weekend-ке барып қызым үшін лук таңдадық. Консультант Ақбота өз ісінің шебері екен 🔥 Қызымның стилін әдемі етіп шығарып берді. Толық разымыз, сервис топ 👍🏻
Zamosh …..
Продавец Ақботаның клентке қызымет көрсетуі ұнады🥰
Ulpan Khamit
Ішіндегі Ақбота деген продавец қыз ұнады, жұмысына тиянақты, адаммен сөилескені өте прятно болды😍
ЖЛ
Жулдыз Лукманова
Акбота есимди кыз жаксы консультация истеди,рахмет копкоп🥰❣️❣️
ЕШ
Ееееее Шшшшш
Келініме ана ютубтан көрген инема сол бірбалені істеп,сосын маған ең керемет качествасы жақсы бір көйлек алып кел деп едім осыннан әкеліпті. Ұнады рахмет істеріңе береке берсін😀🤲🏻👍🏻
Saltanat Qairatqyzy
магазинде выбор көп екен, продавец Ақбота такая вежливая, көмектесіп жақсы қарсы алды
Asylai K
Киімдері жақсы Консультанттардың ішінен Диляраөз қызметін жақсы атқарады екен өте керемет 😍
J M
Вчера была здесь, обслуживание на высшом уровне, девочки все вежливые, особенно, девушка Дильяра , позитивная и яркая, подобрала мне очень красивый образ, буду приходить еще🤍🤍🤍
Dina Eid
Киім выбор өте көп, Диляра деген консультант қыз жақсы көмектесті, сұрақтарға жауап беріп жүрді рахмет🫰🏻
aisha K
Диляра деген қыз жақсы қызмет көрсетті.Қатты ұнады.Өзіде әдемі екеен)☺️❤️
Aru 💋
Спасибо большое Диляре, грамотно помогает подбирать наряды🥺 Вежливая и красивая
Аси social
продавец Диляра очень вежливая хорошо работает киымды кушты тандап берды рахмет продавец кызга жаксы жасайды оз жумысын маган катты унады❤️❤️
Qundyz Qanat
Продавец Ақбота жұмысын өте керемет жасайды екен клиентке сыйластығы мощ😍🔥🔥
hanjikxz 228
Продавец Диляра быстро и качественно выполняет свою работу👍🏻, оставила только положительные впечатления о магазине😍
Алишка
Диляра деген продавец қыздың зарплатасын көтеру керек👏🏻😍Жұмысына беріліп көмектеседі🫶🏻
ЭБ
Эльза Бекболат
Диляра өте күшти прям адаммен сөйлескені прятно😍😍😍😍
Мадина Курманбаева
Хороший магазин, большой выбор, хорошее обслуживание, консультирование на высшем уровне особенно продавец Акбота, подобрала все по вкусу❤️✨️👍🏻
Shugyla 💕💕
киімдері ұнады, Ақбота деген продовец жақсы қызмет көрсетті😍
Замира Базарбай
Weeknd-тегі продавец қыз Ақботаға көп рахмет☺️ Әдемі қарсы алып, солай шығарып салады. Выбор өте көп👍🏻 Советую
Я купила платье онлайн. И забрала моя сестра. Продавец не положил повязку от платья. Я написала и они отправили через такси и я сама оплатила. Я написала им что это ошибка продавца, что оплату за доставку должен произвести магазин. Они написали отправят но прошло 4 дня ничего нет. Даже не положили подарок за причиненное неудобство.
без связи)
Вчера подбирали образ для моей девушки в магазине Weeknd,консультант Дильназ помогла подобрать красивый и изящный образ для моей девушки.Остались очень довольны работой консультанта👍🏻
Айым Амангалиева
Магазинде киімге выбор өте жақсы.Әсіресе консультант Дильназға көңілім толды.Киімдерді үйлестіріп таңдап берді.Клиентпен жақсы сөйлесе біледі.Алғысым шексіз🥰