Assel ethno-style boutique
Анаргуль Умирбаева
Өте керемет. Әдемі, сапалы маған ұнады😘😘😘 Аллаh берекетін берсін
NN
Nurgul Nursultanova
Ұлттық киім дүкені – қазақтың мәдениеті мен дәстүрін заманауи үлгіде ұсынатын ерекше орын. Мұнда әрбір бұйым үлкен талғаммен, жоғары сапамен дайындалғаны көрініп тұр. Ою-өрнектердің үйлесімі, түстердің таңдауы – бәрі бір-бірімен жарасымды. Дүкен қызметкерлерінің кәсібилігі де ерекше атап өтуге тұрарлық. Ұлттық құндылықтарды дәріптейтін осындай дүкендер көбейе берсін!
Yerma
Асель этно-бутикке үлкен рақмет! Дүкендегі ұлттық киімдер өте сапалы, маталары жұмсақ әрі тігісі ұқыпты. Әр бұйымнан қазақтың рухы мен дәстүрі сезіледі. Қызмет көрсету деңгейі жоғары, қызметкерлері сыпайы және көмектесуге әрдайым дайын. Осындай ұлттық құндылықтарды дәріптеп жүргендеріңізге алғыс айтамын. Міндетті түрде тағы да келемін!
ГЖ
Гулдерайым Жолдасова
Бірнеше рет покупка жасағанмын бұл бутиктен. Өзіме кәжекей және жақынларыма сыйлыққа алғанмын. Бәрі ұнады, әдемі сапалы. Бағалары да сапасына сәйкес. Қызмет көрсетуі де көңілімнен шықты.
НМ
Назерке Максот
Көйлек алдым. Бағасы да, сапасыда өте керемет! Ұнады
m🕺
malika 🕺🏿
Нашла для себя шапан в этом магазине национальной одежды. Качество отличное, всё аккуратно!! Покупкой довольна👍🏼👍🏼👍🏼
AА
Anel А
Долгое время искала себе одежду в национальном стиле, но все не то. Наткнулась на данный магазин и нашла все то, что хотела. Качественные материалы, уникальные модели и приятные цены. На семейные мероприятия взяла одежду тут🫶🏻 Также хочу отметить вежливый персонал, который помог мне с выбором❤️
s s
Очень хороший магазин национальной одежды. Пришла за платьем и кажекеем для себя — выбор порадовал. Качество отличное, всё выглядит аккуратно. Продавщица вежливая и отзывчивая, помогла с примеркой и выбором🤍
Булатова Анель
Очень понравился магазин национальной одежды! Я искала для себя платье и кажекей — в итоге нашла именно то, что хотела. Всё красивое и хорошего качества, аккуратно пошито. Отдельное спасибо продавщице — вежливая, внимательная и быстро помогла с выбором. Остались только приятные впечатления🙏🏼
Бигайша Иглашева
Өте әдемі бутик, бирнеше рет уйдегілерге папама шапан, анама двойка костюм алдык, өте адемі, сапасы өте жоғары. Всем советую👍
ZS
Zhannetta Sebekbaeva
очень качественные и красивые наряды 👍 и обслуживание на высшем уровне,всем советую
A☺
A ☺️
Купили на 8 марта двойку платье и камзол, на мероприятии от пота краска камзола выкрасила белое платье. Итог стыд на мероприятии. Вроде не дешёвый бутик, а качество камзола на нижнем уровне. И не отстиралось платье даже продукцией Таза.
NB
Nurbergen Bissen