Ritz Hall
Алимжан Рахметов
Отличный ресторан!
SZ
Syrymbek Zhakatov
Тамактары дамди,иши адеми екен!
Аман Кислый
Хороший комплексный обед, все было вкусно, все чисто и все понравилось! Рахмет ! Приходите и покушайте от души, все по домашнему !
TA
Tilekshi Akpaeva
Цена и обслуживание хорошая, Комплексный обед сытный и вкусный
Тамактары кушти 😍 Есть комплексный обед за 2000 тг 😍 4 ши Поликлиника жасайтын адамдарга кушти екен жакын жерден)
DJ ARMAN
👌👌👌👌👌
LA
Lazzat Aubekeova
Өте керемет
Ибраев Султанби
Сонгы ашылгалы тамактары молынан койылатын болыпты
КА
Карина Александровна
Ресторан стал намного лучше после смены хозяина. Все понравилось👍🏻
ЖХ
Жулдыз Хайдарова
Тамақтары дәмді,іші әдемі Ритс хол ұжымына рахмет😍
Манарбек Медеугалиев
Оте Жаксы Ресторан,тамактары оте дамди!!!Багасына турарлык!!!
Акарыс Наутиев
Жаксы кеш болды! Тғамдар отте дамди
Amirrahman Arturov
Адемы 😍
Асель Султангалиева
Оте нашар заведение, лас, таракандар толып жур, ыдыствры дурыс жуылмайды. Маскара просто
Алмат Айтмухамбетов
Норм
NA
Nurgul Alzhanova
Админ гульнафис😡👎🏻👎🏻👎🏻 көкбет! Надо же так себя вести💩💩 ребята официанты норм, повара норм, но все эти плюсы администратор своим поведениям просто вычеркнула! Следующий раз ни ногой!
AR
Aruzhan Renatovna
Д
w.
wwuy .
Я тут работал официантом, админ грубый не справляется с официантами, ещё слишком много работы. фужер 2000 откуда берутся такие цены, если хотите работать тут то не советую.
g.
gali .
Обслуживание 0, админ грубый
aisana bauyrzhan
К сожалению, впечатление от проекта испортили администраторы. Складывается ощущение, что они либо некомпетентны, либо просто игнорируют пользователей. Очень жаль.
Adi .
Официанты отлично обслужили но админ плохой очень👎🏻
ГГ
Гулназ Г
Не уважают людей
Ерасыл Елемесов
Акша
Кайрат Мынбаев
Мне очень понравился. Полная удобства.вежливое обслуживание клиентов.
Айтымбетова Зульфия
Маган ресторан оте катты унады кухня керемет тамактары татти обслуживание мыкты Рашид деген бала касымыздан шыкпай барин жасап акелип берши салып берши деген нарсенин барин жасап журди осы ресторан га келуге кенес беремин
ГА
Гулим Амангалиева
Ресторан залы жақсы, кухнясы супер. Официант Арман баламыз жақсы қызмет етті.
GG
Guldana Guldana
Тамактары шамалы. Жана жылдык кеш томен денгейде уйымдастырылган. Берген подаркалары оте арзан таттилер. Гардеробтагы киимдер жерге кулап тапалып калды. Тек официанттары жаксы. Мына жерде жаксы деп жазылган комментарийга сенип барып едик уакытын карасак бари бир мезгилде жазылган. Ягни рейтинг котеру ушин отирик жарнама жасап отыр.
AG
Ainura Galymzhanovna
Rits Hall ресторанына жаңа жылдық кешті "Интергаз" Тайман ұжымы боп отырдық отырыс жақсы деңгейде өтті. Асаба мағынасыз заманауй әндермен ортаға шығарып жалықтырғаны, Мың стол емес, 10 столдың көңілін тауып Көңілден шықпағанымен Біздің столға "Арман" есімді Офицант балаға көп көп рахмет. Керемет қызмет көрсетті. Офицант болса Арман баламдай болсын. Қасымызда құрақ ұшып шауып жүрді. Жаңа жылымыз құтты болсын.
Батырбек Карамурза
Кухня кущти . дэмдэ.. Арман керемет бала екен.. Залды устады.. Мен осы залга келесіде келемн.. Жэне әр досымай жарнамалаимын
. .
Бүгінгі корпоратив өте керемет деңгейде өтті👌 Официант Мақсаттың қызмет көрсетуі өте керемет😍
ДД
Данагуль Доскалиева
Ресторанда тамақтары орташа деңгейде болды. Столға қойылған пироженное лары нашар, ең сорақысы дешовый мини кекстарды алып бетіне крем жағып, сыртын пергамент қағазымен орап қойған. Және коробкідегі российский печенье лар барғо срнын бетіне крем жағып қойған. Ол ұят нәрсе емеспе!!! Әншейін стол әзірлеп жатқан жоққо, ақшасын бергесін дұрыстап на совесть жасауға боладығо.
Жулдыз Жулдыз
Реально мында офицанттар обслуживание керемет,көңілімнен шықты. Еще тамақтары да күшті👍👍Рахмет админстраторға; шауып жүрігіп жүрген офицанттарға алғыс. Той керемет өтті всем советую👍👌
otepovaas .
Классный ресторан
rus1anov ⠀
Тамаша ресторан іші барі әдемі баннері үлкен екен официантары жақсы жасайд мынау керекпа деп барін сұрап банкет жасауға кеңес берем
Қамбар Бахтияр
Ассалаумалейкум чёткий ресторан официанттары огонь администраторы вежливый күшті адам ресторан тамақтары оттай жанып тұр официанттардың обслужакалары вообще жақсы
islam aslanuly
ресторан,тамак,обслужка бары адемы зал улкен адемы советую😉
Erkosh Ermekzhanuly
Жаксы ресторан , тамагы бари адеми , персонал вежливый , зал уютный адеми оте , залда лед экран оте улкен екен рахмет Гульнафис!
ТР
Турсынгуль Рашитова
Обслуживание на нуле! Не стоит тут устраивать банкет 🤦🏻 кухня тоже так себе ,
ZB
Zhanka B
Ужасная еда!!! Не рекомендую проводить там банкеты! Не стоит своих денег!!! Блюдо сырые, не доканца зажаренные, пирожные если можно назвать это так купили кекс обычный и сверху сливками украсили положили в оберток и все вуаля!!!!! Ужас просто ожидание и реальность!! На фото все ок а на самом деле это просто нечто.
Гульсезим Кулман
Обстановка ужасная..