Taksim
Кафе быстрого питания
Джо Мен
Мне 05 колу сделали имба место
askhkht😘 .
Малика и Айгуль самые лучшие,бомба честно говоря💯
Yerkebulan .
Таксим просто бомба очень вкусно и дешево кассиршы лучшие
AT
Abdulkhakim Temirtassov
10/10 Айгул рахмет Малика тоже
DA
Dastan A
айгуль апай оте мейырымды жане карым катынас мейырымды тагам дамды
Azzzaa 🏀
Кухня в Taksim действительно на высоте: порции большие, всё свежее и очень ароматное. Мясо готовят профессионально.
R 𝑫𝑼𝑰𝑺𝑬𝑵𝑩𝑨𝒀𝑬𝑽 .
Если хотите попробовать настоящий турецкий дурум, вам точно сюда! Мясо очень сочное, лаваш тонкий и свежий. Заказывали классический мясной дурум — вкус как в Стамбуле. Порции приличные, а цены для Кушадасы очень приятные. Персонал вежливый, обслужили быстро, хотя людей было много. Обязательно вернусь еще раз
Aisha Maratkyzy
Дәмі өте керемет келуге кеңес беремін😍😍🥰🥰
Гохаа 🤍
Мәә дәміі кушт ешбір жерде жок дәм өте жакс ұнады😍😋😋❤️❤️
Adilbek Skandarbekov
Айгуль рахмет
SD
Sabyr Demegenov
Донер ашық түрін алып едім жаман өкіндім, күріші қатып қалған, еті күйіп қатып кеткен тоже 🤦🏻♂️ общім донер ашық түрін алып қажеті жоқ 👎🏻
Gulnaz Yesbolatovna
сотрудник Айгул сыпайы, укыпты екен, жумысын тиянакты кушты жасап тур😍😍👍👍 Тамактары дамды, кушты унадыы, всегда таксимнен заказ берем инфинитиге келгенде😋😋
14 февраля 2026, официальный ответ
Gulnaz, жылы пікіріңіз үшін үлкен рақмет! 🤍 Айгүлге міндетті түрде жеткіземіз. Тағамдарымыз сізге…
SS
Sultan Sarsengaliyev
Хорошая и вкусная кухня
Благодарим за обратную связь! Будем рады видеть вас снова. Команда Taksim ❤️
диназ мм
КЕРЕМЕТ КАССИР, жане мороженое тоже🥰🥰
14 февраля 2026, официальный ответ
Пікір қалдырғаныңызға рақмет! 🤍 Taksim-ді таңдағаныңызға қуаныштымыз. Сізді қайта күтеміз! Taksim ұжымы❤️
СН
Салтанат Ниязова
Күйеуіммен қыздарыммен таксимнен тамақ іштік! Дәмі де барлығы ұнады!! Кассир Гүлім деген қыз молодец!!! Өзімізге қыздарыма қайсын таңдауға болатынын айтып түсіндірді❤️ Гүлімге көп рахмет🫶🏼 жұмысына адал қыз деп айтар едім❤️
14 февраля 2026, официальный ответ
Салтанат, жылы пікіріңіз үшін үлкен рақмет! 🤍 Гүлімге міндетті түрде жеткіземіз — оған өте қуанышты…
МТ
Медина Таирова
Ожидания ұзақ куттік,3 пиццаны 1 сағат пісірді🙄енді алмаспыз
Anargul Satieva
Таксим тамактары жаксы екен Дурум комбо алдык😋😍 Обслуживание жаксы екен Кассир Гулимге мын алгыс , рахмет!👍🏼👍🏼🫶
РХ
Руслан Хисиев
Кассир Гулим жаксы обслуживание жасады, тандауга жаксы комектести😍😍❤️
Назгуль Сагиденова
Тамақтары күшті👍🏼 Гүлім кассир қызға рахмет, күліп тұрады вежливо көрсетіп түсіндіргені үшін🔥🔥🔥
ОЖ
Орынгул Жумагулова
Таксим керемет, тағамдары дәмді. Гулзат админге бөлек көп рахмет, бәрін түсіндіріп, тез қызмет көрсетеді. Молодцы👍👍👍. Енді тек таксимге барамыз.
Akan Sayasatuly
Гулим кассир супер молодец спасибо 📍👍
Daulet Amangaliuly
Өте тамаша тағам орталығы дәмі өте керемет әсіресе Пиде тағамы ұнады барлық персоналга сотрудниктерге кассирлерге жәнеде бөлек рахметімді Администратор Гулзат қа рахметімді айтамын барлығын түсіндіріп көрсеткеніне!
Дамир Кадралиев
Бугин Таксимде болдым Тамактары дәмді,обзывчивый персонал Гулзат Админге бөлекрахмет, вежливо объяснила меню и с радостью приняла заказ Советую!
Nurtas Nurym
Бары жаксы,керемет, тагамдары татты. Администратор Малика жаксы кызмет кылды. Бизди жаксы конил куймен карсы алып, коммуникация касиеттерымен танти кылды.Рекоммендую Таксимды баринизге!
Alibi Anuarbekov
Очень классная кухня и приветливый сервис! Радует разными акциями и разнообразием меню!
Artur Khairov
Хороший сервис👌
Ram1n ✈️
Отвратительный донер комбо , мясо сухое , рис сухой Если бы можно было меньше одной звёзды поставь ещет меньше бы поставил
erk06w
parajnyak
madina salamatovna
айгул,малика 😍😍😍күшті ұнады
Erkanat Nariman
комбалары кушты малика айдана кушты маган унады от души❤️
SB
S B
Малика, Айдана. Продавцы хорошие👍🏻 я доволен обслужкой.
Асемуша 💗
Очень хорошое заведение, Айдана жане Алан жаксы обслуживание жасады👍🏻👍🏻
fdjdjdijs djdjj
👍🏻👍🏻 malika aidana
Asylkhan Shukurbaev
Хорошее обслуживание все было отлично очень вкусно кассадагы кыздар обслуживание жаксы жасады 23.01куни турган сагат 17/25теги заказ все было очень классно вкусно хорошо
Aikorkem .
JF
Josie Flower
Комбо по акции ужасный 🤮Самый ужасный бургер который я пробовала.Фри отдельная история,такое ощущение что,его готовят на остатке масла
Aidana Makhsotovna
Мы всегда заказываем в Таксиме или же едим в фуд корте, все вкусно 👍🏻 Но сегодня мы заказали с собой но девочки которые нас обслуживали то усмехались то путали заказ, одним словом были недовольны как будто покупаем за их счет 👎🏻👎🏻
dilnazzz ♥️
Ужас вобще персоналдары грубый адаммен сойлесуды блмид!!!
Zharkynay N
Ужас просто! Фастфудка вермишель косканын бырыншы рет коруым реальност ожидание болды вообще не советую алуды! Персоналдары грубый
Anel Galieva
Кассир по имени Алан,вежливый, и приятный молодой человек, спасибо ему🙃
Фархат Болат
Айдана Малика топ топ жумыс тар керемет супер таза адал жумсшылар
Аскар Бекзат
Айдана, Малика,Айгул жумыстары оте керемет жумыстары унады🥰
Ғибрат Қажымұрат
Тамақтары өтте кушты Айдана деген кассирге рахмет❤️❤️
AI
Akbota Ibatova
Ждали очень долго, муж уже успел поесть в другом месте. Девочки вежливые , приятные
alnurwxyy .
Тамақтарыңыз өте дәмді, бәрі ұнады 🤩👍🏻 Айдана мен Айгүлдің қызмет көрсетуі өте күшті!❤️🥹 Бәріне баруға кеңес берем кәдімгідей тұрарлықтай
t _16sh
Сегодня покупала пиццы по акции,такие классные акции.Кассиры очень добрые,всё понравилось😍 (Мне понравилось обслуживание и вежливость девушки Айданы) рахмет❤️
NA
Nasi Amanbaeva
Айгул Мен Айдана жаксы обслуживание жасады, мороженое унады порциялары жаксы👍
Азамат Рустемов
ждали заказ целый час
SA
Sagira AMANKULOVA
Безобразное обслуживание. Ждали еду целый час
Anel Bagytzhankyzy
Цены очень дорогие, но к еде претензий нет,всё было вкусно, всё понравилось. Кассиры очень приятные🤩👍🏻