Tap Taza
Служба химчистки мебели
Aigerim_online .
ракмет ❤️❤️❤️ тап таза болд иісі жақсы екен🥰🥰 буду еще раз заказать услугу
Aliya Sabitova
2 кiлем тапсырып едiм, кушти кылып тазалап бердi. Барiн айткан уакытында акелiп кушти болды. Ризамын. Сосын химчистка диванага шакырдым, оныда мыкты кылып тазалады. Жаксы жiгiттер.
Балжан Жамантаева
Отлично почистили ковры. Нам понравилось
СА
Сабина Абуева
Ребята молодцы, пылесос отличный, брала для чистки матрасов и стульев.
AI
Alfina Ismi
Спасибо большое за работу, почистили диван от пятен и запаха. Быстро и качественно. Работник Арсен вежливый и знающий свою работу!
ND
Nxj Djdj
Все на высшем уровне 🫠запах после обработки 😍 Спасибо.
ND
Nxj Djdj
Все на высшем уровне 🫠запах после обработки 😍 Спасибо.
AD
Akerke Duisenalievna
Довольна работой персонала. Все аккуратно и чисто. Спасибо большое!!!
ГА
Гулжан Ахметова
Килем жане диванымды жугызып едим.Атына заты сай тап таза кылатын мекеме екен.Килемдеримди жане дивандарымды тап таза кылып жуып берди.Барлыгы катты унады.Балдар кушты кылып жуып берди коп рахмеет.Енбектериннин жемистерин кориндер.Кылемнен кушты иыс шыгады.
Dauren Mukhtar
Оте керемет жуады екен клемдермды скитп берды малодец
GK
Gaukhar Kiyasheva
Заказывала чистку Ковров здесь,ребята молодцы! Очень вежливые ,отличный сервис, приемлимые цены и самое главное- хорошо проделанная работа, ковры чистые, спасибо!!!
MI
Malik Ixangaliyev
Отличная команда! Уборку сделали очень качественно, всё чисто и аккуратно. Очень доволен результатом.
Aibar Smagul
Не советую. Качество клининг не соответствует требованиям.
Марат Ауелбеков
Үйімді танымай қалдым, өте жақсы тазалады👍🏻
Лейла Карипжанова
Жақсы компания,балдар тез алып кетіп,таза жуып алып келді.Кілем жууға осы компанияға сеніп, тапсыра беруге болады.Молодцы!
O
Orynai
2 күннің ішінде 3 кілемімді жуып, тап-таза қылып алып келді. Рахмет. Еңбектеріңнің жемісін көріңдер. Тез, жылдам, әрі таза 👍👍👍
GA
Gulnur Akbolatova
куштетип тап таза кылып жуып берди тиянакты унады рахмет коп коп
nm
nursha mukhitova
Отдельное спасибо за быструю и чистую роботу. Очень довольна вашей работой. Теперь буду обращаться только к вам и советовать всем знакомым! Удачи вам и побольше благодарных клиентов!
Aisha Abilova
Почистил нам матрас. Результатом остались очень довольны и цена адекватная. Парень работает на совесть!
ГМ
Гаухар Мусина
Жігіттер жарайсыздар, кілемдерді тап таза етіп,2 күн ішінде әкеліп берді,сізге бонус деп балмұздақ бар қасында, өте ұнады жұмыстары
ЭС
Эльмира Сапышева
Пылесос мықты екен. Матрасымды аппақ қылып жуып берді.
Асылай Шамшид
Таза результатқа жұмыс жасайды😍 3 метр көлемінде Диван тапсырғанмын иісі бетіндегі дақ барлығын 1 сағатта кетіріп бердіғо👏🏻
Karina Zangarova
Очень довольна 😊
Мне очень понравилась работа Арсена, диван был очень грязный🙈 а сейчас прям новенький😍 спасибо большое🙏🏻
Ainur Amangeldiyevna
Вызвала почистить диван, приехал в тот же день. Работа проделана очень качественно и быстро. Рахмет коп коп
Жұмыстары ұнады, айтқан уақытта келеді, айтқан уақытында алып кетеді👍🏼
SR
Symbat Rakhmanova
Керемет етіп тазалап беріп кетті, фотода бұрыңғы состояниесі. До фото түсірмеппіз.
Zhanna Kalieva
Келісілген уақытта келіп, диванды тазалап берді, сапасы керемет, ақшасы да қымбат емес, қол жетімді. Рахмет, риза клиенттеріңіз көп болсын, адал еңбектеріңізге сәттілік тілеймін🙏🏻
ГК
Гуля Кадырова
Айтқан уақытында келіп,Өтте жақсы керемет жуып кетті👍.Рахмет сіздерге.Жұмыстарың жемісті болсын.🙏Клиентерің көп болсын🙏
SB
Shynar Bal
Хорошо почистили! Оперативно приехали, качественная работа👍 Рахмет!
BS
Beket Sapi
Тап тазаға үлкен рақмет!!! Апараттарды арендаға алуға болады , бағасы тиімді арзандау екен✋🏻✋🏻✋🏻🤩🤩
GB
Gulfia Bigalieva
Сервис өте жоғары деңгейде! Диванымды жаңа сияқты етіп тазалап берді. Сапалы қызмет үшін рахмет!👍🏻
Молдир Калыбай
Дивандарым аппак болды көп рахмет өкінбисіздер 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
Пао Пао
Отличная химчистка! Ковер почистили идеально всё стало как новое. Забрали и доставили очень быстро, сервис на высшем уровне. Осталась довольна и буду обращаться ещё🙏🏻
Молдир Мухамбетова
Диванды тап таза кылып жуып берді,оперативно келетин уакытында дәл келіп тез тез жуып кетті,кілемімді де тап таза кылып берді көп рахмет!!!!Молодцы!
Saniya Abd
Диванды өте тап-таза жуып берді. Какао, қалам, сок, балмұздақ дақтары кетіпті. Өздері 1 күн бұрын жазады келеміз деп, және келетін күні хабарласады. 👍
Аселхан Сайпеденова
Арсенге үлкен рақмет. Түнде барып машинаның сиденьясын жуғызып алдым. Тез,тап таза етіп жуып берді. Бағасыда қол жетімді. Жұмысың алға баса берсін
EY
Elmira Yerzhanova
Тап таза Атырау ұжымына көп рахмет. Жедел түрде аппараттарын өздері жеткізіп берді. Аппараттарының көмегімен 200 м2 үйімді ыстық бумен дезинфекциялап, кілемдерімді химчисткасымен тап таза етіп жуып алдым. Алдағы уақытта бұйыртса тағы да аламын. Жұмыстарыңыз өркендей берсін!
Rt
Rk tel
Беру не первый раз, все устраивает и по цене и по качеству 👍побольше вам хороших клиентов
КД
Ксения Диакону
Отличные ребята убиралась отправителем классный мощный без химии всю квартиру отмыла буду еще брать и закажу химчистку
Ардак Кожасов
Молодцы оперативно все почистили помыли на совесть
Асель Бисенгалиева
Спасибо. Быстро. Оперативно. Чисто🙏🙏🙏
Рустем Кляшев
Качественная химчистка,и ребята хорошие! Брали аппарат в аренду и у нас отключили свет,ребята вышли на встречу за что им больше спасибо
ТА
Турсын Ажибаева
Заказывала химчистку углового дивана. Диван был сильно испачкан и очень грязным. Результат превзошел все ожидания! Диван стал практически как новый. Огромное спасибо компанию тап таза за качественную работу!
Людмила Лобыкина
Нам всё понравилось, брали на сутки, тем более за доступную цену+доставка, отмыли все свои квартиры за сутки! Успехов вам и процветания! Будем обращаться!
ZA
Zhumagul Amankulova
Арсен спасибо вам!Приехал во время,сделал свою работу на отлично.Рекомендую 👌
Saya Saya
Брала у них в аренду пароочиститель, хорошо работает все прочистила дома, привез парень очень вежливый , хорошо все обяснил показал, спасибо ему и компании тап таза👍🏻🌹
Aigerim Akhmetova
Качественно почистили все нужные поверхности👍 и даже корпешки, рахмет!
Айнура Сапарова
Очень долго искала хорошую химчистку мягкой мебели , и мне так повезло !! Арсен отлично справился со своей работой , очень ответственный и честный !! Отлично почистил мне мебель, за что ему очень благодарна!! Советую 10 из 10!!!
NO
Nazerke Ozganova
Советую эту клининговую компанию. Ребята очень классно справляются со своей работой. Сдавала мебель на химчистку , управились быстро и оперативно, очень классно почистили. Так же обращалась насчет уборки после ремонта, девочки от и до почистили , без косяков. Спасибо!