Barakat Coffee
Кофейни
Kuzhaniyazova D
Совсем не понравилось
Ужасно кофейня мүлдем барып қажет емес ӨТІРІК жасап береді МЕКЕМЕ ӨТК ЛАС САЛАҚ ЖҰМЫС ЖАСАЙДЫ БАСТЫҚТАРЫ Жәнеде қызметкерлердің жалақысын жейді бермейді толықтай! То зп кешіктіріп береді,нешеде күн демалыссыз жұмыс жасайсын сондағы 100 береді бір айға ито оны аузы мұрыннан шығарып береді жартысын бермей бонус береміз дед ол вообще өтірік әңгіме жазда жұмыс жасап кеткем Бастықтары АҚЫЛБЕК ЖАРҚЫНАЙ ұятсыз адамдап неше адамның ақысын жеп отыр намаз оқиды деп айта алмайсың әрекеттері сай емес! Жаздан бері жарты ақшамды алмадым және ол сендерге САДАҚА БІРЕУДІҢ АҚЫСЫНА КІРМЕЙ ДҰРЫС ЖҰМЫС ЖАСАҢДАР СӨЗ ЖОҚ!!! БАЙКОТ!!!
Габиден Турекешов
В восторге
Barakat Coffee – атауына сай берекелі, адал мекеме болса деген тілек бар. Алайда көпшіліктен жиі еститін мәселе – қызметшілердің еңбек ақысының уақытында төленбеуі. Төмен баға қойылған пікірлердің басым бөлігі де дәл осы жағдайға байланысты екені байқалады. Мекеме атауы «береке» ұғымымен үндесіп, намазын қаза етпейтін қыздарды жұмысқа алып, мешіт ауласында орналаса тұра, олардың еңбегінің ақысын кешіктіру – өте орынсыз әрі көңілге қаяу түсіретін әрекет. Берекенің өзі де, қадірі де адал еңбекті бағалаудан басталатыны белгілі.
DZ
Danagul Zhanaibekovna
В восторге
Очень уютная и атмосферная кофейня, в которую хочется возвращаться снова и снова. Здесь по-настоящему вкусный кофе и приятная обстановка - идеально, чтобы отдохнуть или посидеть с друзьями. Отдельное спасибо кассиру: очень вежливая, доброжелательная и внимательная, создаёт ощущение, будто тебя здесь действительно ждут. Место, куда приходишь за вкусом и хорошим настроением. Однозначно рекомендую! ☕✨
. .
Совсем не понравилось
Адамның ақысын жейді жұмыс жасап керек емес🤦🏻♂️
Kuralay Bekbolkyzy
Шәйлары жақсы👍🏻
Ануар Магзомов
Күшті кофейня екен эститично
Маргарита Карташова
Совсем не понравилось
Айс Фьюри вообще не вкусный от слова совсем,вкуснее Айс фьюри чем в Бурке не где нет )
🦢 !
В восторге
Зарплату выплатили, хорошее заведение! Все нормально!
6 посещений
Карим Каиров
В восторге
Я получил свою зарплату все нормально хорошое заведение все отлично
6 посещений
УИ
Улмекен Ибраймова
Очень вкусно и уютно 🫶
rty 3yw
Совсем не понравилось
нашар оте,даже 1 жулдыз не стоить👎🏻👎🏻 по витрине видно,что давно келген заттар…0
aruym ♡
👎🏽
NN
Nuriya N
В восторге
Очень уютно и тихое место
Динара Абдирахманова
В восторге
Санду кассирша күшті обслужка жасады👍🏻
Akylbek Kurbenov
Кофе өте күшті
Madina 🎀
уютное местечко🙌🏻🙌🏻
ar
aikosha_rk rkkk
В восторге
Чайлары, смузилары өте күшті Торттары свежий Әліде тағы торттар қосу керек🙈 Қызмет көрсетулері жақсы👍🏻 Балауса👍🏻
ГТ
Газиза Турекешова
В восторге
вчера посетила кафе Баракат. мне все понравилось - уютная атмосфера, горячий чай с имбирем и вкусная пахлава. обслуживала очень приятная девушка по имени Санду, спасибо ей!! а так же желаю много клиентов и процветания кафе Баракат!!!
Мадина Адильбекова
В восторге
Кеше қызымды ойнатып жүріп осында кіре койғанбыз іші күшті уютный екен👍🏻 Кассир Сандуге рахмет барлығын айтып түсіндіріп сыпайылық танытқан👍🏻 Урбич алып көргенмін өте керемет екен!😍
ТТ
Т Т
Урбич унады сервис тоже
Alti93 Alti93
Жаксы заведения
Nazerke Sayabek
В восторге
Кофе лимонадтары өте дәмді😍 Сервис топ маған ұнайды👍🏻
arush ismagzamova
В восторге
Кассир,Бариста топ вообше Супеер,унады маган Клиентпен калай сойлесу керек екенын бледы екен классноо вообще соз жок😍🫶🏻
pawon Yessen
В восторге
была сегодня в этом заведении. очень уютно и комфортно. кассирша улыбчивая и обслуживает хорошо) буду еще раз.👍
Асанали Бекмухамет
Совсем не понравилось
Выплатили зарплату 40.000? Вы смешные люди. Руководство ubludskoe, не платят nihrena. Закройтесь как заведение и никогда больше не открывайтесь. Ubludki.
Дакош Лу
В восторге
Кофе дәмді, бәрі унады. Десерттер коп, кіргенде жылы қарсы алады. Коп рахмет балдар- қыздар. Бақытты болыныздар❤️👍🏻
AM
Ahmed Mahmud
В восторге
Оте дамды кофе обслуживание керемет бары унады интерьер оте адеми оз багасына оте керемет дамди осы кофейняга алгысым шексыз катты унады
Тимур Адебиетов
👍🏻
Ai Doni
В восторге
Санду кыздын кызымет корсетуи,кутип алып,шыгарып салуы оте керемет,жузинен кулкиси кетпей,адаммен сойлесунин ози болек👍👍
Rai Azhmurat
В восторге
Кофейня өте әдемі,уютно екен! Сәнду кассирге рақмет айтамын,жұмыс көрсетуі өте күшті😍 Осындай қызметкерлеріңіз көп болсын!🫶🏻
Асель Ахтлеуова
В восторге
Кофейня іші әдемі екен😍обслуживание өте жақсы, кассада тұрған қыз Сәнду сыпайы, өте ұқыпты, сабырлы қыз екен, барлығы ұнады рахмеет👍
Мульдир С
В восторге
Оте адеми, жайлы кофейня😍 Обслуживание, персонал на высшем уровне! Особенно кассир Санду❤️ барин тусиндирип комектеседи👍🏻
Эльдар Мақан
В восторге
кеше Баракат кофейнясына досыммен келгенбіз. керемет обслуживание жасаған кассир Сәндуге көп рахмет😊👍 жұмыстарыңыз жемісті болсын✊🏻
Aibek Niazbaev
В восторге
Ассаламуалейкум уа рохматуллахи уа борокатух,Кассир Сәндуга рахмет оте керемет жан сыпайы жылы жузды,Баракат кофе нын ишиде оте адемы кофелеры мащааллах дамды осп оне берындер
В восторге
Сәнду есімді кассир қыз,рахмет сізге.Дауысыңыз мен бетіңіз нұрланып тұр,сабырмен сөйлейді өзі,істеріңізге сәттілік!
Dilnaz Doskanova
В восторге
Кофейняға келген сайын жылы атмосфераны сезінемін❤️🫶🏻.Әсіресе кассир Сандуға алғыс айтамын – әр клиентке ерекше көңіл бөліп, сыпайы әрі жылы жүзбен қарсы алады. Қызмет көрсету мәдениеті жоғары, осындай қызметкерлердің арқасында қайтып келгің келеді.🥰🥰
Almaz Orynbassar
В восторге
Бәрі керемет! 🙌🏻 Әсіресе кассир Сәндуді атап өткім келеді: өте сыпайы, күлімдеп қарсы алады, өз ісін жақсы біледі, клиенттерге әрқашан көмектесуге дайын. Қызмет көрсетуі жоғары деңгейде, көңіл күйді көтеріп жібереді. Осындай жауапты әрі мейірімді қызметкерлер көп болса екен деп тілеймін 👍🏻
Турарова Айгерим
В восторге
Иши кушти болп кеткен после ремонта😍 кофе и десерттеры вкусные. кассир Сандуге рахмет за обслуживание✨
Ақылбек Амангелдиев
В восторге
❤️👍 Әдемі жерде орналасқан Кофелері дәмді Карак шай бар ішінде дәмі керемет ішсеңіз дәмі аузыңыздан кетпейді😋.Сіздерге баруға кеңес беремін! 🫖🥃
Частый гость
B Imangaziev
Совсем не понравилось
В прошлом месяце приходил, бардак, столы грязные, кофе - горелое пойло. Один бариста не успевает. Недавно приходил еще раз, ниче не поменялось. Ходите в Аризону рядом
Аружан Рамазанова
Совсем не понравилось
сагат 2 ге шейын жасамайды, адейы согып уточнять етып сурадык до 2 жасаймыз дегесын барып турсак 1:10 да заказ кабылдамаймыз деп тур, 2 ге дейын алы 50 минут баргой десек бизде уйге баруымыз керекко деп недовольно и нагло ответили🤦🏻♀️
ZA
Zhazira Aliyeva
Совсем не понравилось
сотрудница высокомерная и руководитель тоже , не умеют обращаться к клиентам!!!
ZR
Zhasulan Rakhmanov
Совсем не понравилось
Адамның ақысын жемей қызметкерлердің ақысын беріңдер!!!
Гулден Сариева
В восторге
кофе унады айс фюри ышуге бардым. бариста қыз керемет, қолы дерт көрмесін
Alina Tlekk
В восторге
Атмосферасы күшті бағалары қол жетімді кассир қыз жақсы жұмыс жасайды екен
Sandugash Akbolatova
В восторге
Кассир қыз клиентпен жақсы сөйлеседі екен, жұмысына жауапты😍🥰
Ернарио Кабенти
Совсем не понравилось
Стремная кофейня. Не ходите. Даже близко лучше не подходит к этому заведению. Кофе 3/1 ито вкуснее
ZD Business
В восторге
Кушти кофейня, кофелары кушти. Атмосферасы жақсы. Басшыларына коп рахмет ондай ашкан кофейняға!👍🏻
A
Arsen
Совсем не понравилось
Вы очень плохие люди , нельзя так поступать , тц тц тц
Мирас Бисенгалиев
Совсем не понравилось
Адамның ақысын жеу - Үлкен күнәләрлдің бірі! Қате, қате жігіттер…