Gush Beauty
3.7
3.7
Найля Саниева
В восторге
Өте жақсы салон👍🏻👍🏻👍🏻 бұрыннан барып жүрмін👍🏻👍🏻👍🏻 дым жаманы жоқ👍🏻👍🏻👍🏻. Керемет! Көп және жақсы клиенттер болсын!👍🏻👍🏻👍🏻. Келіп тұрыңдар,өте керемет жұмыс жасайды.
АЖ
Айсара Жумагалиева
В восторге
Керемет орын! Гүлнара шебердің қолы жеңіл, жұмысын өте ұқыпты жасайды. Шашым дәл өзім қалағандай болды. Осындай сапалы қызмет үшін көп рақмет!
Madina Saniyeva
В восторге
Өте жақсы, барлығы ұнады😍 Мастер Гульнара, Айсұлу, Ақмарал и nail-master Қаламқас профессионалы своих дел🥰
ST
Sayazhan Tolepbergenova
Совсем не понравилось
Омиримдеги самый худший салон болды.Именно ишинде жасайтын мастер деп айтуыма да тилим бармайды Акнур деген, оралман ба тусинбедим, на казашку не похожа!!!Уп-узын кушти шашымды биозавивка жасай аламын ойбай катырамын деп жун жун етип.еще кып кыска етип киып оны(биреу соган шашымды ки дегендей)быт-щытын шыгарды.Кадимгидей боктагым келип отырганын ай.Еще 30.000акшаны алып алып жумысын дурыс жасамай еще телефон соксам котермей, басып тастап.Ораза айынжа калай корыкпай солай жасап тур екен димда.Аллах барин оз орнына коятынына сенемин🤲🏻
L К
Совсем не понравилось
Мастерлери шаш киып биомедицина бирак колдары оте кымбат.Кызымнын шашын кисык етип киып берди, дым уньга жок.
EM
Elmira Mirmanova
В восторге
Лично өзім сол салоннан шықпаймын бәрі жақсы көңілімнен шығады көп жазатын айтудыңда ештеңесі жоқ
ЖС
Жадыра Сармулдина
Совсем не понравилось
Мастер Акнур шашымды киып бүлдіріп тастады не советую жауапкершілік жок клиентпен дұрыс сойлеспейді
АУ
Айнур Уалиева
В восторге
Керемет👍👍👍 оте жаксы👍👍👍 букыл отбасымен барамыз
DK
Didar Kozhagali
Совсем не понравилось
Клиенттермен дурыс контакт курып билмейди, оте грубый. Мастер вообще ужасный. Длинасын сурамай оз бетимен киып тастады. Мой шок в шоке