Копировальные услуги
Айя Айя
Супер, все быстро, отлично распечатали!
10 декабря 2025, официальный ответ
BN
Bauyrzhan Niyazov
👍🔥👌
ДГ
Дана Гинаятова
Девушки очень вежливые и шустрые🥰
23 сентября 2025, официальный ответ
Спасибо большое 💕
Жанар ОҢАЙҚЫЗЫ
Өз жұмысына мұқият отте жақсы денгиде жасап береди қағаз жасазып. Фото шығарсад Шар бар т.б заттарда жазайтын маған отте қатты ұнайды озим осы кисиги соғып жасататын барин
1 сентября 2025, официальный ответ
Рахмет сізге 💐💕
Акслу Байменова
Аиттаиын деген. Ойыңды әдемілеп жеткізіп береді. Тез. Сапалы жасады. Бір сөзбен аитқанда өз ісінің. Маманы
Рахмет сізге 💐 аман жүріңіз 🙌
Anastassiya Konstantinova
Благодарю за оперативность! Сделали даже лучше чем надо было. Все есть необходимое для дней рождений . Буду обращаться еще. Всем советую!
Диля .
Өте күштіі жасағае жұмыстары ұқыпты😍
Альфия Джанибекова
Все по качественно аккуратно,вежливо,
Асель Сабыртаевна
Мне всегда нравится как она оперативно работает! Меня все устраивает✨ процветании вам❤️
Спасибо 🤍
АЕ
Арайлым Ержанова
Кушти дукен😍😍😍✨ Қол жетімді, әрі ұқыпты жасап береді😍