Nomad School

Частная школа
Yo .5 отзывов
В принципе школа хорошая, так как знания дают хорошо но есть пару моментов о которых как я думаю нельзя молчать. Сначало начнем с того что учитель по химии (Бояр Рапиховна вроде), как мне говорили неоднократно многие ее буквально бояться, у нее пассивная агрессия, из за чего дети начинают недолюбливать предмет. Надеюсь в этой школе больше нету учителей с пассивной агрессией! Так же мне хотелось бы узнать почему на кружках не дают телефоны, в чем смысл? Я не мог дозвониться до своего братика, так как он был на кружке, а телефон куратора я не знал, так ещё родители не отвечали, комбо. Как по мне на кружки можно давать телефон. Ведь ребенка могут забрать в любой момент когда происходит кружок. Я думаю, да и не только я, телефон на кружок можно давать, да он может отвлечься когда ему кто то напишет, но обычно ребенок увлечен кружком.
Частый гость
GBG GBG22 отзыва
8 посещений
8 посещений
Дильвара Кузембаева4 отзыва
Мен 2 “Д”сынып оқушысы, ф Фазыл Әлиханның анасы, 8.12.25. Номад мектеп-лицейінде өткен ашық сабақтарға қатысып, Қазақ тілі, Орыс тілі және Ағылшын тілі пәндерінің өту барысын бақыладым. Әр пән мұғалімінің кәсіби деңгейі мен оқыту әдістеріне жоғары бағамды білдіремін. Қазақ тілі пәнінің мұғалімі – Айжан Бауыржанқызы Сабақ өте жүйелі және мазмұнды өтті. Мұғалім оқу материалын түсінікті әрі қызықты түрде жеткізді. Оқушыларды белсенді жұмысқа тартып, тіл дамытуға бағытталған тиімді әдістерді қолданды. Балалардың қатысуы мен ынтасы жоғары болды. Орыс тілі пәнінің мұғалімі – Аружан Асланбековна Сабақ барысында грамматика, сөздік қоры және дұрыс сөйлеу дағдылары жан-жақты қамтылды. Мұғалім әр оқушының деңгейіне қарай жұмыс ұйымдастырып, сабаққа барынша тарта білді. Тілдік материалды түсіндіруі анық әрі жүйелі болды. Ағылшын тілі пәнінің мұғалімі – Шұғыла Нұрсейітқызы Өте интерактивті және қызықты сабақ өтті. Мұғалім заманауи әдістерді, топтық жұмыстар мен ойын элементтерін тиімді қолданды. Балалардың ағылшын тіліне деген қызығушылығы анық байқалды, сабақ атмосферасы өте жағымды болды. Жалпы алғанда, үш пән мұғалімінің де кәсіби шеберлігі, оқушылармен қарым-қатынасы және сабақтың ұйымдастырылуы жоғары деңгейде деп есептеймін. Номад мектеп-лицейінің мұғалімдеріне сапалы білім берудегі еңбектері үшін алғыс білдіремін.
ЗИ
Зауре Искакова6 отзывов
Уважаемая администрация школы! Хочу выразить искреннюю благодарность за организацию и проведение Дня открытых дверей для родителей. Уроки прошли на высоком уровне — слаженно, содержательно и с большой вовлечённостью как со стороны педагога Галии Урен-Басаровны, так и учеников. Особенно впечатлили дисциплина во 2 "Г" классе и уровень знаний детей — это результат системной и вдохновляющей работы педагога. Я — родитель Искаковой Айзере, которая учится в вашей школе всего два месяца. И могу с уверенностью сказать: я очень рада, что не ошиблась с выбором учебного заведения. Уже за это короткое время видно, насколько благоприятная и развивающая атмосфера создана в школе. Отдельные слова благодарности хочу выразить Галие Урен-Басаровне — это по-настоящему талантливый, чуткий и профессиональный педагог. Моя дочь с удовольствием ходит на занятия, и я вижу, как ей нравится в школьном коллективе. Она с воодушевлением рассказывает о том, что нового она узнала за день. Отдельная благодарность нашему куратору Бобек Нурлыбеккызы за создание теплой, доброжелательной, дружеской атмосферы в классе. Спасибо вам за ваш труд, за душу, которую вы вкладываете в своих учеников, и за тёплый приём, оказанный родителям. С уважением и благодарностью, Искакова Зауре.
Айсулу Бисенова2 отзыва
Қайырлы кеш, бүгін яғни13/10 менің немерем Бағыт Нұрлыбекұлы Абдурахманның 2"д"сыныбына "НОМАД" мектебінің ашық сабағына қатысып керемет әсер алдым,бірінші сабаққа ,яғни математика пәнінде кішкентай бүлдіршіндердің білімге деген құштарлығына шын жүректен риза болдым,мұғалім Айжан Бауыржанқызының өткізген сабағы сондай түсінікті,балаларға білім беруде тәжірибесінің мол қорын жиған тәжірибелі маман екеніне қатты қуандым,кеше ғана мектеп табалдырығын аттаған оқушылардың мұғалімнің қойған сұрақтарына белсене араласып,дамылсыз жауап беріпжатыр,апай-апай мен айтамын деп қолдарын көтеріп,дамылсыз жауап беріп жатыр,қандай керемет көріністің куәгері болып, балаша қуандым десем артық емес. Құрметті Айжан Бауыржан қызы еңбегіңіз жана берсін, әрқашан осы "НОМАД"мектебінің жетекші ұстазы ретінде сізді алдағы уақытта жоғары биіктерден көрінуіңізге тілектеспін, Менің немерем Абдурахманның сіздің тәжірибеңіздің арқасында болашағы жарқын болатынына сенемін . Сізге алғысым шексіз, Аллахым әрқашан жолыңызды ашық еткей!!!!
KN
AB
Arman Baiduldiyev4 отзыва
ГБ
Гаухар Бисен5 отзывов
"Nomad school" — это действительно замечательное место для учебы. Очень приятно, что здесь уделяется внимание не только знаниям, но и развитию личности каждого ученика. Здесь каждый ребенок может раскрыть свой потенциал и чувствовать поддержку на каждом этапе обучения. Особенно хочется отметить нашего классного руководителя Галию Урен-Басаровну (учитель от Бога😍) нашего замечательного куратора Бобек Нурлыбековну❤️: они не только профессионалы в своем деле, но и настоящие наставники. Всегда готовы помочь, подсказать, объяснить материал, ответить на вопросы. Здесь действительно царит атмосфера уважения и заинтересованности в успехах каждого ученика. Уровень преподавания в школе очень высокий, и видно, что здесь заботятся о качественном обучении. Также стоит отметить небольшие группы, что позволяет учителям уделить внимание каждому ученику. Удобное расположение, современные учебные материалы, отличные кружки на выбор, собственный дизайн школьной формы и конечно же 3х разовое питание (как в ресторане☺️) — все это делает школу одним из лучших образовательных учреждений в городе. В целом, я и мой ребенок очень довольны школой "Nomad" и могу рекомендовать ее всем, кто ищет качественное образование с индивидуальным подходом для своего ребенка.
Городская легенда2 отзыва
Сәлеметсіздерме Атыраулықтар🌷🌷🌷 Биыл 2024 ж Қыркүйек айы менің отбасым үшін өте керемет жаңалықпен басталды😍 Ол менің бір арманым еді😍 Ұлымды таңнан кешке дейін қараусыз қалдырмай, лицейге сеніп тапсырып, оқуын, қосымша үйірмені алып жүруін, тамақтануы мен үшін маңызды еді… Өзім көпбалалы анамын. Ерекше бала тәрбиелеп отырған отбасымыз. Сол себепті үйіміздің жанында осындай лицей болғанын қаладым. Заманауи жабдықталған мектепте, жүйеленіп бағытталған білім стандартының бала болашағына зооор мүмкіндіктерге жетелеуіне себепші Nomad School лицейін баршаңызға ұсынар едім… Барша ұстаздарға мың алғыс!!! Басшылыққа мың алғыс🌷 Сынып кураторымыз Зарина апайына көөөп рахмет🙏🏻 Екінші анамыз❤️ 2025 ж бізге ең шырайлы, білім мен тәрбие тұсында биікке шыңдалар жетістікті жыл болды🫶🏻 Оқушыларымыз Лицей ұжымы мен қоғамға әбден үйренісіп жақсы нәтиже көрсетті. Менің ата-ана ретінде алғысым шексіз😘 Шығармашылық дами беріңіздер. Оқушыларыңыз ең үздіктер қатарынан көрінсін🙏🏻 Біз сіздерді жақсы көреміз❤️