Brilliantovaya nevesta
Свадебный салон
AB
Aida Boranbai
Өте нашар👎Ешқандайда жауапкершілік деген нәрсе мүлдеем жоқ, тұрмыс құратын қыздар бул жерден койлек алманыздаар!!!Той жақындағанда 2 жүріс қылып қояды.Не фата жок не койлек жок болып сондағы 350мыңға брондайсын ещё кудаша койлеги платный соның озинде қателесип кудыртып берип жатады.Таак что Алманыздаар,Койлек брондаганша сенің іші бауырына кіріп өлппатат алганнан кин все уже!!!
ZK
Zhadyra Kubasheva
Самый ужастный салон, не советую, будущие невесты не портье себе настроение!!!!
Anel Nursatovna
👎🏻👎🏻
Ruslankyzy 222
Самый ужасный свадебный салон в Атырау👎🏻👎🏻👎🏻 Каждый мелочьтан отирик акша жасап отыргандар. Вообще не советую! Акшаны алганша отирик вежливо сойлескендей болып, акшаны алган сон уакытында жасамай той куны екы журис кылып бар уакытты алды! Койлекты химчисткага апарып жуып акелиндер дит сонда 350мынды не ушин толеп отырмыз? Еще кудашанын 1 койлегы кирмейды деп оны отдельно алдык🤦🏼♀️ Клиентпен жумыс жасап уйренындер!
КС
К С
Отстойный салон. Никакого сервиса, клиентоориентированность на нуле 👎🏻 С таким персоналом далеко не уйдут 🙌🏻
. ..
Просто самый ужасный свадебный салон, обслуживание на нуле, грубые, элементарное не могут разговаривать вежливо, никому не советую