Reanimator
Сервисный центр
МТ
Мирамгул Талгаткызы
Біз тек телефонға бірдеңе болса сізге барамыз. Жолдасыма алдында базарда жүргенде телефон стеклосын ауыстырып ал десем, даулеттегі ахиға ауыстыртам дейді ғой) Бізге сіздің ценада, обслужкада ұнайды. Телефон чехол керек болсада сізден аламыз тек
BA
Baurzhan Aldabergenov
Сизге коп-коп Рахмет! Настоящий мастер своего дела!!!👍👍👍👏👏👏
ГК
Гульфара Казиева
Керемет,әрдайым барып балаларымнын телефондарын жөндеп береді,тез әрі сапалы,өте керемет жөндейді,өз басым Ақжолға ризамын,жұмысы өрлей берсін
р
равиль
Алла разы болсын қанша телефон ондатым скидкамен ондап бердіңіз жақсы ремонт жасаиды телефонға Алла разы болсын ваше супер күшті
Aybek Zhagparov
Быстро поменяли модуль камеры на мамин телефон! Также подобрали защитное стекло. Цены адекватные. Рахмет!
Айнура Бекешева
Телефондарыңызды жөндетуге сенімді түрде апарсаңыздар болады. 3-4 сағаттың ішінде, сынған телефонымды сықитып, қалпына келтіріп берді. Ұсынамын.
ZS
Zh S
Большое спасибо, качественно, быстро, цена приемлемая. Специалист работает на совесть! Рекомендую!!
Саки Султан
Өте жаксы👍👍
sapargalievvv V
оо самый лучший сервис, советую всем 🤙🏽
ББ
Бахытжан Бахытжан
Мастер Акжол отличный мастер! Оценил работоспособности телефона и починил отлично 👍 и цена хорошая! Рекомендую!
RR
Ruslan Rossoneri
Мне очень понравился сервис в данном месте. За очень короткое время парень Акжол отремонтировал мой телефон и и помог настроить мне Face ID. Очень рекомендую данное заведение для ремонтов ваших телефонов. Спасибо!
Serik Nurtazaev
Спасибо! Все сделано быстро и качественно. При случае, буду обращаться к вам!
NY
Nurlykhan Ydyryssov
Произвели замену экрана на айфоне 11. Без нареканий все работает как на родном, доволен услугой. Всем рекомендую
Кука0202 .
Все классно, мастер знает свою работу, да и как человек очень вежливый, спасибо👍
SS
Sunkar Satybaldy
качественый робота и быстро
Айгуль Ахметова
Оте жақсы біліеті жігіт Ақжол,тел зарядка алмай қалған диагностика жасап даже ақша алған жоқ.Басқа жерде ремонт 50 000 деп тұрды.Рахмет👍👍👍
Zhansaya Dz
Профессионал своего дела, делает работу с совестью, дает гарантию на свою работу. Выручил при поломке динамика и дал вторую жизнь телефону. Сделал за пару часов. Спасибо большое. Обращайтесь действительно поможет. 👍🏻
МЖ
Мукагали Жумабек
Жарайсын Ақжол!!! Жұмысын тез және сапалы түрде жасайды екен. Қолын дерт көрмесін!!!
MT
Merey Teleushev
сервистік центрдегі Ақжол деген жігітке ризашылығымды білдіремін. Телефонның экраны сынып, хабарластым. 30 минут ішінде ауыстырып берді, жұмысына тиянақты қарайды👍 Кәсіптеріңізге сәттілік, қолдарыңыз дерт көрмесін!
MY
Mukhanov Yermek
Үлкен рахмет жігіттерге, момент шешіп берді шаруамды👍🏻✊🏻рекомендую от души👍🏻
Асылжан Абдирахман
Отличный мастер
AN
Anuar Nurshalov
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 тез , багасы тумен
Алтынай Кусанова
Камераның стеклосы сынып, осы жерге ремонтқа бердім, жұмыстарына мұқият👍, аккуратно качественно жасап берді💯 бұрынғы отзывтарды оқып осы жерді таңдаған едім
Ab
Aa bb
Пайка очень хорошая запаял 24 конденсатора все хорошо работает спасибо Акжол
Ainur Yeskozha
Телефонымды түсіріп алып едім, дисплеиы істемей қалды. Өте тез оңдап берді және де дисплейын ауыстырыпта қажет болмады. Көп рақмет, жұмысыңыз жемісті болсын!
Клиент Клиент
Жұмыстарды өте сапалы түрде орындайды.
V A
Ote keremet!😎👍
Shugyla Amantayeva
Акжол есимди мастерге апардыым оз жумысын тиянакты жасайды соткам блокировкага тусип калды барин кайтып ашып берди 👍👍
ГУ
Гульжамал Уразова
Реклама толып шыгып кете беретин еди, жигиттерге келип истетип кеттим. Рахмет коп-коп!
БA
Бек A
Рахмет. Все быстро и качественно
pixys .
Акжол есімді мастерге телефонды жөндеуге апардым. Жылдам бұзылған жерін анықтап және жеңілдік бағамен жөндеп берді. Басқа жерлер қымбат сұрады осындай жұмысқа және толық экранды ауыстыру керек деді. Арзан әрі сапалы атқарылған қызметке алғысымды білдіремін.
AT
Aibek Turganbaev
Қызмет көрсету сапасы өте тамаша
NM
Nursultan Muktarbayev
5 минуттын ишинде AirPods наушник ондап берди, арзан багага, озин жумысын оте жаксы биледи
A
Arman
Быстро и качественно перепаял чип на материнскую плату компьютера
Ануар Кизбаев
идеально четко жасап берди 10 мин ишинде
ББ
Бахтияр Бекмурзиев
👍 Керемет Мастер. Көзімше жасап оңдап берді. Ещё скидка жасап берді. Келіңіздер көріңіздер
SK
Sanzhar Kabylbek
Хороший мастер, быстро починил телефон! Цена соответствует качеству, и дешевле чем в остальных сервисных центрах
ST
Shynar Tazhekenova
Көп рахмет. Установка программы тез жасап берді. Алла разы болсын. Маган кызмет көрсеткені унады. Балыкшфдагы Даулет сауда уйінің ішінде кіргенде оң жакта отырган жігітке алгысым шексіз
Али Насипкалиев
Телефон жондеп, чехол салдыртып алдым
Ертай .
Телефонымның экранын ауыстырып жақсы скидка жасап жіберді!👍
Асылбек Танжан
Оте жаксы сервис, тез жане сапалы жумыс жасайды, телефон экранын сындырып алганда сагат кешке 23:00 ге карамастан, шугыл комек берип тел жасап берди!
Клиент Клиент
Керемет магазин ризамын тусиндирип айтып берді
Асылбек Тургаев
Телефон жондеп. Чехол салып кеттим. Чехол дан выбор коп екен
ОЖ
Олжабек Жолаев
сервис жақсы жұмыс жасайды ,көңілден шықты ,
СХ
Саламат Хамзин
Телефондарымды осы жігітке оңдатып жүрмін, өте тез жасап береді 👍