MIT
Центр дифференцированного обучения
Математика и английский на простом языке
m
malika🤍
очень классные учителя
Аяна Десли
учителя хорошие,прогресс есть,спасибо MIT за все❤️
Berik Kaliyev
❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Білікті ұстаздар мен сапалы білім үшін бізге келіңіздер!
Orik Sarsenbaev
MIT орталығының білім беру сапасы өте керемет,білікті білімді сауатты мұғалімдер жұмыс атқаруда.Менің ұлым осы оқу орталығына барған кездегі уровені 16% болатын,3 ай ішінде 80% көрсеткіш көрсетті.Бұйырса НИШ пен БИЛ ға түсеміз деген ниет бар.Балаға кеткен Инвестиция бекер болмасына нық сенімдеміз.Дами беріңдер өсе беріңдер сіздерге көп рахмет!ұлыма сапалы білім беріп жатырғандарыңызға!Ұстазы жақсының ұстамы жақсы дегендей,сіздер Номер 1 оқу орталығысыздар!🤝👍🫶🏻
KB
Kalamkas Bagitova
Бізге ұнамады. Нәтиже жоқ. Уақытымыз босқа кетті
MIT, центр дифференцированного обучения
15 ноября 2025, официальный ответ
Пікір қалдырғаныңызға рахмет. Сабақ барысы тек 3 ай ғана жалғасты, ал нәтижеге жету үшін тұрақтылықп…
КН
Канат Нурали
Топ 1 по результатам туда мой родственник ходил и попал в ктл все имбово советую хоть и дорого но это того стоит👍
ЗК
Залина Ким
Номер один в Атырау по показателям 🔥🔥🔥
Amir Berikov
Топ
Abdurashid Abdurakhmanuly
Супер центр, супер учителя🔥
Amir Abi
хорошая для подгатовке в ниш
ГБ
Гульниса Бисултанова
Хотела записать сына 6 класс
Aily .
Жандос ағай лучший 🔥🔥
Kausar Zhumazhan
Учусь хорошо объясняют,отлично.Хожу только неделю так нравится 🫶🏻
ZA
Zhan Aya
Тотальный игнор….
алука тауыркожа
Я ПОСТУПИЛА В НИШ ИЗ ЗА МИТ
Моська .
Лучшие учителя благодаря им я поступила в НИШ
Yasmin Kanatkyzy
Все учителя самые лучшие и образование шикарное 📈☄️🔥
𝒜𝓇𝓊𝓏𝒽𝒶𝓃
лучше чем smg✅✅✅✅✅✅✅
Aruzhan Alexey
Здесь учатся гении, воспитанные гениальными учителями!
Nuras1k .
Легендарный mit тут так классно классный подход к детям и учат хорошо, Ерасыл агай легендаааа🕴🏻
A
Aereis
САМОЕ ЛУЧШЕЕ УЧЕБНОЕ ЗАВЕДЕНИЕ, БЛАГОДАРЯ МИТ Я СТАЛА НАМНОГО ОБРАЗОВАНЕЕ И УМНЕЕ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
DS
Dias Sariyev
Лучшее место крутые и добрые учителя 👍👍👍
enhypen 🫰
Привет энджин! 🤍🫰 Ни-ки, Сонхун, Сону, Чонвон, Джейк, Джей и Хисын хотят выразить благодарность центру MIT и устазам, которые мотивировали нас на наш путь. Спасибо Берик агаю и ажар апай, каждый урок был очень интересным. Отдельное спасибо нашим одноклассникам - Айзере и Айзере за то что вдохновляли нас своей красотой, юмором, и трудолюбием и умом. На фотках мы в МИТе на уроках и уже позднее когда поступили в НИШ. Теперь Сонхун , Джей, Джейк, Ни-ки, Хисын, Чонвон, Сону учатся в НИШ Атырау , параллельно выступая как Айдолы группы enhypen, и все благодаря МИТ 🤍Алға МИТ 🫶 -엔하이픈🫰
DB
Dinarra B
Занимаемся в МИТ с августа 2024, очень нравится подход к детям: умеют мотивировать, каждый преподаватель четко отрабатывает свой предмет. Хорошо работают кураторы и администратор; всегда быстро отвечают, объясняют, в целом, чувствуется заинтересованность всей команды в хороших результатах детей!
Medina Khassanova
берик агай и ажар апай лучшие вообще топ
Назия К
Отличный учебный центр! Во главе Берік ағай все учителя грамотные, профессионалы своего дела и очень ответственные! Подтянули математику и английский 👍 Сын с удовольствием ходит центр🥰 нашел там друзей. Старшая дочка училась у Берік ағай когда он работал учителем в другом центре. Дочка Аллаға шүкір поступила в НИШ. Теперь когда узнали что ағай открыл свой центр, побежили к нему уже с сыном 🥰 Желаем процветания MIT🤲🏻
AB
Aidana Bakytova
Берік ағай-Ажар апай үш ай ішінде қызымды дайындап ктл-ға түсуіне себепші болған жандар! MIT орталығы ашылған бойда тағы бір баламызды дайындыққа бердік. Ағылшын тілінен олимпиадада өте жақсы жетістік көрсетті. Математиканы да мектеп программасынан алда келеді. Шын ниеттімен кеңес беремін ата-аналарға🥰
БМ
Бибигуль Мукашева
Құрметті MIT ұжымы сіздердің еңбектеріңіз үшін мың алғыс, рақмет сіздерге! Ұжымның білікті мамандарының еңбегі мен қолдауының арқасында балам аралық емтиханнан үздік 5-тікке кірді. Еңбектеріңіздің жемісін көріңіздер.🙌🏻 Онын ішінде Мейірбек ағайы мен Берік мұғаліміне рақмет айтамын👍🏻❤️❤️🌷🌷
KA
Krabish Abish
Ажара апай самая лучшая апай на свете !!!
ES
Elvira Sultasheva
Лучший центр в городе! Сын ходит с удовольствием. Благодаря центру, у него в школе отличные оценки по математике и английскому. Учителя все профессионалы своего дела!
Айка Ай
MIT оқу орталығы жаңа, жас орталық болса да, білім беру сапасы жоғары деңгейде екені бірден байқалады. Ұстаздары өте білімді, өз саласының нағыз мамандары және оқыту үдерісіне үлкен жауапкершілікпен қарайды. Оқушыларға барынша қолдау көрсетіп, білімді игеру үшін барлық жағдай жасалған. Мұндай орталықта оқу – үлкен артықшылық. Ұжымның кәсібилігі мен еңбегі үшін алғысымды білдіремін! Алдағы уақытта бұдан да үлкен жетістіктерге жететіндеріне сенімдімін!
Мансур Алимбай
Харошое зоведение
ХХ
Хорлан Хамза
Ұстаздары керемет 👍 Балама ұнайды. Өзімнің де оқығым келіп кетеді осы MIT-те. Мықты результатқа жеткен оқушыларыңыз көп болсын!
ЖЖ
Жанар Жайжанова
Сапа мен білім бірлескен керемет орталық
GU
Gaukhar Utepova
Лучший центр в городе😍
A
Ayanat
Берік ағай, сигма мэн ахметович, Мейірбек ағай рахат апай, амина апай, ажара апай, залина апай, и куротор апай крашш лучшыйе прям обожаю их люблюююю💋💋💋 Приходите в mit тут самые лучшые учитиля, и вы найдете общи язык🤍🤍
Arnur Kairatuly
Берік ағай мощный🔥🔥🔥 МИТ ең мықты оқу орталығы🔥 Балаларыңызбен жақсы жұмыстанады! Таза сапаға жұмыс істейді, қаладағы басқа орталықтарға қарағанда осында сапк мен бағасы лайықты🔥
Akku Dyussenbayeva
Мейирбек агай топ❤️
MR
Monshaq Ramazan
Самые лучшие учетеля😍 результат гарантирован 👍 от души рекомендую