Time Studio
Фотостудия
Regina Chalaya
Хочу выразить благодарность Time Studio. Всей команде, ребята молодцы. Очень классные фотографии и видео. Сервис на высшем уровне оперативно все выполнили засняли, отредактировали. Рада что выбрала именно эту студию
MM
Meiirzhan Maratov
🔥🔥
GK
Gulmira Kalieva
Time Studio керемет!👍👍👍 жумыстары өте сапалы!!!
AZ
Aruzhan Zheksenova
Tаймс" командасына алғысым шексіз!🥹❤️❤️❤️ Фотограф(Нургиса) пен видеографтардың жұмыстарына өте ризамын! Олар өз істерінің нағыз шеберлері екені бірден көрініп тұр.Маңызды сәттердің барлығын қалт жібермей, ең керемет естеліктерді әдемі кадрлармен жеткізе білді. Видео мен фотолардың сапасы өте жоғары эмоция, көңіл-күй, бәрі сақталған. Қараған сайын сол күнге қайта оралғандай әсер аламын.
Акнур Багитова
Осы студияны тандаганымызга еш окинбедик!Барин идеально тусиреди,уакытылы дайын болды!Рахмет коп-коп жумыстарыныздын жемисин кориниздер😍🙏🏻❤️
Asem Talgatovna
Жумыстарына рахмет бари унады😍👍
НА
Нурай Абатова
Time Studio 🤍 Ұзату тойымның ең қымбат сәттерін керемет етіп түсіріп бердіңіздер 📸✨. Фотоальбом, фотолар мен видео да мінсіз шықты, әр суретке қарап сол күнді қайта сезінемін. Шығармашылықтарыңыз шыңдала берсін, сіздерге тек табыс тілеймін! 👍🏻
Шапагат Жалгас
Тойымызды түсірді бұл команда өте жақсы деңгейде түсіріп берді👍🔥🔥 Адамдармен сөйлесіп біледі,ойыңдағыдай түсіреді.Азамат деген балаға бөлек рахмет красавчик👍👍 Онерлерин орге жузсин👍
Aizada Kadirbayeva
Команда, работа топ!
АЖ
Анель Жалгасова
Свадебные фотографии быстро вышли. Качество топ !!!
Damìr Marlowe
Топ 1 Лучшая студия в Атырау🔥 Видео фото получилось круто
БН
Батырхан Нургалиев
Time Studio қызметіне ризамын. Фото және видео сапасы жоғары деңгейде. Команда кәсіби, өз ісін біледі. Алдағы уақытта тағы да бірлесіп жұмыс жасаймыз деп сенемін.
AZ
Adil Zhekentaev
2 Виньеткамды тсурген,все очень понравилось ,всем советую 🙌👍
MM
Mrt Mrs
Баламнын фамилиясын альбомнын сыртына кате жазган,ал ишине дурыс жазган, оз кинасин мойындагысы келмейди, ни староста, ни фотостудия. Хотят чтобы я за свой счёт меняла фамилию, такие простые. За что я оплатила 12'500 тенге? Плюс за аренду фотостудии отдельно взяли деньги, обещали закончить за 3 недели, по факту альбом получили через полтора месяца. Сам владелец очень конфликтный мужчина, ругался и спорил со мной, говорит приходи с кем хочешь, моя фотостудия номер один в городе делай что хочешь, он если так разговаривает с клиентами по телефону, боюсь представить что он будет делать при встрече. Если не хотите проблем с фотографиями и испорченное настроение, не ходите к ним.
azmtk06 ⠀
Тойымыздың әр сәтін ерекше етіп түсірген Time Studio-ға мың алғыс! 📸 Әр кадрда сезім, шынайылық, махаббат бар ❤️
Alikhan Moldabay
Осы студия тойымызды түсіріп берді, сапасы өте жақсы, санаулы күндерде алдық фото видеоларымызды, үнемі кері байланыста болды👍🏼
akerke ^
Порожняк туспиякойындар капец пожалеете не умеют с клиентами общаться mambetы
TS
Time Studio, фотостудия
22 июня 2025, официальный ответ
Айтканыз шын болса 87022020331 номеріне согыныз, или маған тел.номерінізді калдырыныз
RR
Rahat Rahat
Заказывали фотосессию под Новый год, Консультировали от А до Я. Съемкой фото и видео остались довольны 👍
ИЖ
Илияс Жумагалиев