Bubblecar
Детейлинг-центр
Шумка+химчистка в подарок!Есть химчистка грузовых авто и спецтехники
Позвонить для записи
ЕИ
Ерлан Иманиязов
Ассаламу алейкум. Оз исинин маманы. Одуши химчистка жасайды. Рахмет бауйрым.
Ажгерей Абдиреев
Все супер
Алтай Султангали
Ассалямуалейкум баршаңызға. Досхан бауырым қолың дерт көрмесін. Көлігімді тап таза қылып тазалап бердің. Салон күй жоқ лас еді. Адам отыралмайтын жағдайда болып еді сатып алған кезде. Рахмет, Аллам разы болсын. Аллам ісіңе береке берсін. Кәсібің дами берсін. Өси беріңдер. Бай болыңдар ИнншАлла.
БК
Бауыржан Кенжеев
Оте керемет тап-таза,оз исинин маманы
LL
Lili Lili
Көлігімді әдемі етіп тазалап берді рахмет үлкен😇 сухой туман👍
Bubblecar, детейлинг-центр
13 сентября 2025, официальный ответ
Бізді таңдап отзыв жазғаныңызға рахмет!!! Келіп тұрыңыз
РТ
Райымбек Тулепбаев
Адеми жаксы тазалаиды жумысы унади 👍
GZ
Gabit Zhalgabayev
Хорошо делает свою работу!Не дорого советую
Гульмира Болатова
Bublecar ұжымына үлкен рақмет! Машинамызды тап-таза, сықиып тұратын етіп химчистка жасап берді. Жұмыстары сапалы, қызметтері көңілден шықты. Разы клиенттеріңіз көп болып, істеріңіз алға баса берсін!
Биби🌼
Машинамызды Баблкарға дым уайымсыз тапсырдык .Бари адемі.Сухой туман иісі ұнады.Клиенттеріңіз көп болсын
RM
Renat Muftakov
Bubblecar ужымына риза болдым. Жылдам ары сапалы колыгымды тазалап берды. Касыптерыне береке берсын. Проверенно, узак оиланбаи баруга болатын жер.
Аяулым Насипкали
Өте күшті👍👍👍
Aikhan Doskhanuly
Темаго тема
МИ
Мансур Ирсариев
Сервис на высшем уровне, рекомендую 👍👍👍
ЕА
Ерболат Адилбеков
Керемет сервис,керемет маман !!! Қол жетімді баға, керемет сапа !!! Осының бәрі Bubblecar !!!
Nurkhan Lukpanov
Top top😍👍👍😊Smelo akelemz okinbiszder
Эльмира Маратова
Машинамды bubblecar ға бергеніме өкінбеймін! Салонды, орындықтарды Тап таза, аппақ қылып жуып берді! 😍😍Сіздерге рахмет, ризамыз!👍🏻👍🏻✊🏻
ЖМ
Жандос Мустахимов
Мастер өз ісінін маманы. Барлыгын әдемі,тиянақты жасайды. Кеңес беремін👍👍👍
Ероха ....
Очень достойная химчистка,молодой человек Досхан выполняет свою работу очень отлично,я остался доволен химчисткой моего авто, и цены у него отличные по сравнению с другими.Всем советую
Нурбол Туркенов
всем рекомендую👍