Adana Doneer
4.3
4.3
Ая Орынгалиевна
Совсем не понравилось
Нурсаядагы точкада донеры шамалы,дайын донерды микроволновкага жылытып бергендей тоглп шашлп,букл кушты настроймен отр едм аппетит кетп калт👎🏻👎🏻лаваштары 1слоймааа сондай
!!
! !
Совсем не понравилось
Донер құрғақ, орталықтағы Адана секілді соус берілмейді, жұмысшылары да дөрекі. Бір сөзбен беспонтовый екен! Нұрсая точка
AZ
Aib Zin
Совсем не понравилось
Құттай лаваш көбі.құсы фри аз мүлдем
Нурсултан Айткалиев
Было средне
Сухой. Соус сметанный не хватает остроты. Брат говорит что адана был номер один до открытия сана донера что то не верится. Күйдіріп жіберген
nazira .
Совсем не понравилось
грязно. в киоске полная антисанитария: внутри летает куча насекомых: моль, мошки, комары. столы грязные, находиться неприятно. сотрудники не реагируют и не отвечают вовремя, кассир спит на рабочем месте. в помещении очень душно. впечатление крайне негативное, больше сюда не вернусь
NA
Nurakhmet A
Очень долго делают донеры, ожидание до 30 минут доходит
Асем Аскар
В восторге
Донер күштііі😍Кассирша Анар клиентпен сыпайы сөйлеседіі😍
Оркен Жалгасов
Совсем не понравилось
Уже вторую или третью субботу прихожу в обед. Не берут заказ по какой то причине то ингредиентов нету то чего то еще. Не знаю как в будние но в выходные дни похоже они не работают.
HR
Han Region 06
Не понравилось
Здравствуйте, я постоянный клиент. Но именно тут готовят не очень( Слишком жирно, пережаренный донер. Точка в Привокзальной готовит иначе.
S K
В восторге
1. Явно вытяжка жоқ 2. Явно тамақ пісіретін плиталарын жумайт 3. Явно жұмысшыларының графикасы қиын Поэтому бір күні сэс жіберемін но вроде Нормально дәмі баяғыша мешіт қасындағыдай тек соусы азайған и күйіктің дәмі бар шамалы критично емес брақ оларғада жұмыстаныңдар сосын кассирда поварда түрлері ағып шаршап жүрғо не зарплатасын не сменасн үйлестіріңдерши бетіне қарап түкірейн деп тұр түрлері сосын ең бірінші очеред кабинкада күйіктің иісін кетіріңдер қашан келсеңде күйіктің иісі сасп турат 1минут туру невозможно иісі өкпеге өтет сыртқа отсан салқын ішінде вытяжка неге қондырмайсындар бықсыған майдың, күйіктің, тердің иісі сасып тұр қораға келп тамақ ішкендей боласын зсказ берп күтейн десеңде сасп турат сосн донер бургер чикен бәрі фаст фуд аты айтылып тұр тез пісірілетін тағам деп не үшін 20минут сорпа қылып пісірет? Фаст фудтың заңында максимум 3минут берілген и то 3минут критично, 1-2 минутта пісірілет негізінде фаст фуд
Aru Bolat
Совсем не понравилось
Часто заказываю у вас донер, всегда нравилось. Но сегодня в донере с курицей попалось сырая курица. Очень расстроилась, так как раньше все было вкусно и качественно. Надеюсь, вы обратите внимание.
KA
Kuandyk Aitbaiuly
Совсем не понравилось
1 сағаттан көп күттім, поражняк Кассирша так же.
ЖМ
Жарас Мукан
Совсем не понравилось
Соус аз косылады донер слишком кургак
ЖС
Жанар Суленова
В восторге
Очень большой и вкусный. Особенно с горьким перцом. Всем советую.
botaw _
В восторге
Девушка на кассе очень вежливая и улыбчивая, быстро обслужила. Ещё приятно удивили — дали чай бесплатно ☕ Спасибо, было вкусно! 💫
ТН
Таншолпан Нуртайева
Совсем не понравилось
Кеше бұл жерден донер алғанбыз ужасно болып шықты.Бұрын адана Мешіттің жанында болғанда өте керемет еді .Үнемі содан алатынмын қазір Дәмі 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻 Донер күйгенба или ішіндегісі күйгенба күйіктің дәмі бар және қатқан қытырлаған тиске шайнауға келмитн окорачка ойладым мумкүн күйіп қатып қалған болар деп.қысқасы Адана 👎🏻👎🏻👎🏻 Жаман болып кетіпсіңдер.Енді алмаймын -1 клиент 👎🏻
1️⃣ 8️⃣
В восторге
Шаурмасы өте дәмді тез дайндалат Сосын кателеспесем Кассир Алтынай деген қыз өте мейрымды адамен тіл тапысады 🫶🏼
Анар Қыдырболат
Было средне
Бурынгыдай емес озгерген
Саламат Сержанов
В восторге
Өте дамді керемет өзі арзан өзі маржан😁
Saiat Saifulla
Понравилось
Дерска барго еба тек узак дайындалады
Айдана Рахимова
В восторге
Донерлеріңіз өте дамді кушті қолдарыңыз дерт көрмесін.Жумыстарыңыздың жемісін көріңіздер❤️❤️❤️❤️❤️🫶🫶🫶🫶🫶🫶😘😘😘😘😘ардайым сіздерге тапсырыс беріп журміз.Алга карайда береміз.Бізге катты унады.Уйімізгеде жакын жерде орналаскан🥰🥰🥰🥰😻😻😻😻😻😻😻
AN
Ali Nasyrov
Совсем не понравилось
Өте нашар ет жоқ ішінде құр нан жеп отырасын донер 45 минут дайын болды бармая койындар
Y S
Совсем не понравилось
Курицасы терімен, дурс тазаланбаган, помидоры да жоқ, кобы мактап еди, но разочарование.. 24.06.2025 Донерге күйдіріп фри қосу по вашему норм?
НА
Назерке Амангелди
Совсем не понравилось
Нурсаядагы точкасындагы Донер 1390 ға не стоит, картошкасы коп,соусы каймак сиякты, соусы нашар. 10/3
IP
Ilyas P
Совсем не понравилось
Донер соусын слишком коп салган, журек айнып кетти
Замира Ахмет
Совсем не понравилось
Донер 0/10 Полное разочарование. Очень сухой, начинки почти нет, будто ела один лаваш. Вкус невнятный, качество явно не соответствует цене.
Аманжан Мухиденов
Совсем не понравилось
Обслуживание өте нашар. Ұзақ дайындайды, кассадағы қыз адаммен жынданып сөйлеседі. Повар балдар ауыздары боқ ауыз! Іште күшті діни жазуларыңызға сай болу керек!
Bekzat Moldabai
В восторге
Донер улкен кылп стесе енд керемет болды
Sunkar Yergali
Понравилось
Ожидание узак
Unknown ®️
Кассир Дильназ повар Нуралем рахмет үлкен👍🏻
Арайлым Мажитова
В восторге
Шаурмалары өте дәмді, әрі бағасы да қолжетімді🥰
Jalgas Aman
Повардын колынан суйдм 😘😘
ZS
Zhannur Saiynova
В восторге
Вкусно шикарно аппетитно, всем советую, донер довольно большой и очень сытный, приготовили быстро
БА
Бота АС
В восторге
Адана донер дәмі 👍👍👍 . Тек осы жерден аламын. Сенімді.
НМ
Наргиз Муханбеткалиев
Совсем не понравилось
Донерлары ужсс просто күйіп кеткен екі филиалыда ватсап оқымайды телефонға жауап беремейді👎😒
b6
Дамди
Ф
Фара
В восторге
Доступное место,очень вкусные донеры приходили покушать , ушли с удовольствием и хорошим настроением,парень с девушкой улыбчивые приятные ребята,всегда б такой персонал💗
Anel Alzhan
В восторге
Донеры очень сытные. Ингредиенты свежие. Посетила в первый раз думаю буду постоянным клиентом. Но хорошо было бы если по больше мест поставят. 😍😍
Накен Касанов
В восторге
Адамдар Мақтағасын Келдім Көрейік Деп Келіншегім Екеуіміз Айтқандай Көзіміз Жетті Дәмі Деген Енді Сөз Жоққо Советую Келіңдер 😎
Шынар Орынгалиева
Совсем не понравилось
Здравствуйте! Сегодня заказывала у вас донер, и, к сожалению, он оказался очень сухим. Также соуса было очень мало — даже половины баночки не было, хотя раньше его всегда наливали почти до крышки. Раньше всё было очень вкусно, но в последнее время качество стало заметно хуже. Очень надеюсь, что вы обратите внимание на это. Мне всегда нравилась ваша еда, не хотелось бы разочаровываться.
Айнур Максоткызы
Бізге қатты ұнады. Донер сочный сухой болған жоқ. Советую👍👍👍