Мервeт
Салон красоты
3.6
3.6
Анель Смагулова
Нурлы — просто замечательный мастер 😍 Очень аккуратная, внимательная, сделала всё именно так, как я хотела. Маникюр держится идеально
ZB
Zhamila Baigazy
Мастер маникюр ужос просто тырнагым барин кыскартып жасай алмай баска адам акелп тур ен болмаганда гигенчскийда жасай алмат акша алуды білет
Asemgul Saifenova
Шамшыраақ рахмеет❤️ Кушти мастер😍 Ойдағыдай етіп, тап таза етіп жасап берді😍
Уляя …
наращ жасаткам 2 апта болған жок тусп калп жатр ужас созм жок🤦🏻♀️
Zhupar .
Ужас прям 3-4 дизайн корсеттм жасай алмайд вообще не советую 👎🏻👎🏻👎🏻
Akerke Serikova
Шамшырақ мастерге рахмет😍 Тап таза,аккуратно жасайды,и барлыгы стерильно👍всем советуюю👍👍
Маржан Сисенова
Мастер Гульнур оте керемет істиды жумысын салон сервисы керемет оте жогары, местоположение оте ынгайлы👍👍
Н
Нургуль
Мастер по маникюр Нурлы У тебя золотые руки! "Маникюр идеальный именно то что, я хотела. Спасибо за аккуратность и прятную атмосферу
Ж
Жанат
Мастер Гульнур Дизайн мен маникюр гель покрытие жасады Топ мастер екен керемет Шаш прическа жасап адеми укладка жасады . Молодец
Aimira 2019
Сделала маникюр не прошло неделе началась отслойка. Не качественная работа на лицо. -1 постоянный клиент.
Aziz .
Барбер Бекзат сделал мне афигенную прическу, коп коп рахмет
IT
Islam Tilekov
Барбер Бекзат кенес берем келыныздер окынбисыздер.
elvira Amanzholova
Маникюр ужс қылып жасады ақшасына вобще не стоит!! Вобще ужыс дурыс істей алмайды
AZ
Akmonshak Zhanbyrbaeva
05.07.25 кунге записке жазылгам. Жазылган уакыттан ерте келгенбиз 2 кыз отыр даже солеспид адаммен. Ужс просто.
Асылжан Социалова
Хочу выразить огромную благодарность моему мастеру маникюра! Всегда аккуратно, стильно и со вкусом. Работа безупречная, держится долго, дизайн — просто восторг! Приятная атмосфера, чистота и внимание к деталям. Кстати, мастер Шам классная🤓💅💖
erbolatovna_00 erbolatovnaa_00
Шамшырақ мастер вопще ужас адаммен сөлесіп блмит бармаңдар вопще керекпес материалдарыда жок корсеткен дизайн біреуінде сти алмайд клиентке боктап солид сөлесу мәнері жоқ👎🏻
Ainur Adilova
Жақсы услугалары ұнады. Ақ көңіл. Ашық персонал. Барлығы да ұнады. Рахмет қыздарға. Барлығын жақсы жасайды, көңіл табады. Өрлей беріңдер, биіктен көрініп
Madikyzy Danila👾
Жауап кершілік жоқ!!! Самый худший салон не советую!!
elzaa❣️ .
🔥🔥🔥
Nasiba Nurlybekkyzy
Дурыс ыстеп былмиды жауапкершылыгы жок ужсс