Тюбетейка
Ресторан
А0
Атырау 06 Ринат
Ифтарға опыт жоқ екен!1сағат куттік тамақты!кухня дайындап болмайды екен!Офицанттар жаксы!
ГГ
Гульназ Гульназ
Вчера посетили данное заведение,нам очень очень понравилось!Плов был очень вкусным,обслуживание супер! Девочка Айсана хорошо обслуживала,приятная,улыбчивая,дайте ей премию,пожалуйста)
РУ
Райхан Утеугали
Тюбетейка – өте керемет мейрамхана. Тамақтары дәмді, атмосферасы жайлы, қызмет көрсетуі жақсы. Отбасымен және достармен келуге өте қолайлы орын. Ұсынамын!
Altynai Smagulova
Бәрі жақсы, тағамдары қатты ұнады
Alibi ✌🏻
Атмосферасы керемет, тағамдары өте дәмді, сапасы жоғары.
Асылай Ерболатова
Очень понравился ресторан! Атмосфера уютная, обслуживание внимательное и вежливое. Блюда вкусные и красиво поданы. Обязательно придём ещё раз🙌🏼
SA
Shynargul Adaibaeva
обслуживание и блюда на высшем уровне! все понравось❤️
Zhanibek Aitkulov
Обслужка хорошая, чисто и приятно там находиться, отдельное спасибо поварам очень вкусно готовят. Советую всем😉
Beknur Maratov
Тамақтары тәтті, әдемі зор👍🏻😍
Rasul Jaguar
Зор
Rayhan Duisenova
Фатимага рахмет бары унады🫶
Асем .
Еда нам очень понравилась,все очень свежее и вкусное,приходит горячим. Интерьер это отдельная тема,очень атмосферно и красиво. Официантки просто красотки,все очень вежливые и выполняют работу на все 100%. Первое впечатление однозначно прекрасное,уверены что придем не раз. С первых секунд нахождения тут ощущается гостеприимство и забота о клиентах🫶🏻❤️
Altynai 💋
сет че там заказ бердм тамагы суып келды плов аз люля удай ащщы ондай дамды емес акшасына не стоит еще салфетка жок 10к боска кетты:(
Нурда ноа
инстаграмда актуальныйда сет че тамда нан мен салат бар брак заказ бергенде тек плов пен кампот келып тур
Bakurovs 006
Ресторанның тағамдарынан асып түседі,тағамдары күшті ұнады завтрак обед ужин сол жақтан ішем👍Фатима Рахмет
Асылан Сапашев
Фатимга рахмеет
Azylzat Bigalikyzy
Тамактары оте дамди супер прям. Иш тыныш комфорт баламен баруга.фатима официант кушти обслуживание жасайт тамактары тез келет❤️ коптен келемиз всегда тамактары оте дамди
B
Baha🤘🏻
обслуживание не осень
Sanzhar Kabiden
Тамақтары жақсы👍🏽
Assel SM
Сегодня заказывала еду, доставили прям по времени,спасибо за быструю доставку и вкусную еду👍
Gulek ‘
IB
Islam Bekbolat
Өте керемет ресторан 👍👍
Altynai 🎀
Очень хорошее заведение, еда вкусная, приятная атмосфера, все понравилось 😍😍
Z✨
супер темааа тамактарыы🤤
Салидат 🫠
хорошая еда
aiym 🤍
Жоғары сападағы орын деп есептеймін. Қарсы алуларынан бастап, тамақтары, мейірімдері таңқалдырды
AI
Aknur Izim
😍😍😍тағамдары дәмдііііі
SA
Sapi Asqar
Тамактары уровень🔥👍🏻
BR
Bekasyl Rakhumzhanuly 💢
Заказ бердік, доставкасы тез келді. Тамақтары дәмді, бәрі керемет
A
👍🏻👍🏻👍🏻🔥🔥
Кажкенов Мирасхан
Вкусно 😋
Kikbay Mansur
I really liked it. I traveled to Norway and was very satisfied. The food was prepared so well, and the taste was absolutely amazing. Thank you very much. АЛҒА Kazakhstan!
Камбар Кафиз
Тюбетейканы мойындадым ыштегылерге рахмет баса берындер👍🏻👍🏻👍🏻
AT
Asylkhan Tanatar