Lux
Салон красоты
kz kzkzkz7
В восторге
Erooka barber келген жаксы алады советую
Даулетяр Шымбергенов
Совсем не понравилось
Щащ тараздин багасн озгертн и Ер балдарди дурситап ала алмаса кой и сосин ценани отирк жазп койити унамади ренжимендер
Аян Сапар
Совсем не понравилось
Өте жаман қияды жаның тек қысқартынышы деп едім Жоғарғы барлық жер қысқартып тастады өте жаман қияды Барма қойыңыздар лучше бы жабылып кетіңіз адамның шашын оданда жаман қыласыз
Mаке Жакенский
В восторге
Ернар барбер өз ісінің шебері. Шашты жаұсы алды. Негізі 4 қойғым келген, себебі күтіп алу, амандасу, жылы лебіз болмады. Соны қолға алсаңдар әрдайым қуана қуана келеміз.
Tazhenovv
Не опытные