Леон
Мужская баня
Баня, где есть массаж, пилинг, бассейн, а также бар и кухня
Забронировать
Алтын
Монша жақсы, кухняда әр алған затқа каждый раз ақша төлейсің қашып кететіндей, 5 рет заказ берсең 5 рет төлейсің.
НҚ
TN
Tanov Nurlybek
Лион Баня Оте жаксы Монша иши тап таза,Персоналдар оте жаксы Рахмет
Данияр Баятанов
Очень хорошая баня, чистая и отличная, персонал 👍
Ильдар Муканов
"Прекрасное место для отдыха и восстановления! 🔥 Был в бане после интенсивной тренировки — отличный пар, чистота на высшем уровне, атмосфера очень уютная. Особенно понравилось, что парная прогревается равномерно, а после можно расслабиться в комфортной зоне отдыха. Персонал вежливый и внимательный. Однозначно приду снова. Рекомендую!"
Расылхан Рахимов
Все четко💪🏻🙌🏻
Karshyga Alpanov
Баня өте жақсы таза, соответственно сотрудники вежливые мне нравится советую
НЖ
СЕ
Серик Есенов
Жаксы демалыс барлығы бар
Arman Amankeldi
“The bathhouse is in good condition, cleanliness and order are maintained, the equipment is functioning properly, no remarks. The reception is operating excellently, the staff member is friendly, polite, and welcoming.”.
КЖ
Кадирболат Жакупов
Денеміздің кеселі, Кірмен келген бес елі, Арылдырған сауболғыр, "ЛЕОН",монша кешені.
НБ
Нурлыбек Балеков
Бәрі өте ұнады кассир Нұрлы өте керемет қызмет көрсет көрсетті, бәрі өте керемет өтті бассейн сауна бәрі таза всем советую!
Асылбек Тулебаев
Кішкентай бассейінді мұздай қылса жақсы болар еді
NI
Nurs I кодекс
Бассейнге шортиксіз түсірмейді! Мұздай салқын конкретно су жоқ! Как попало шомылып шықтық коллективпен как можно! Предлагать етпеймін!
Қуандық Талапов
Өзімнің туған жерімдей ыстық болып кетті!))
DG
Daniyar Gazizov
Тап таза монша, керемет✊🏻👍🏻
НА
Нурик Агман
Кушты баня өте қатты ұнады🤙🏻
NS
Naurizbek Sayatov
Мәған үнәдддііі
БК
Берик Куттыбаев
Кушті Баня
АО
Арыстан Омаров
Сегодня был в бане Леон парилка отличная бассеин чистый приятный девушка на ресепшоне приветливая вежливая хочу выразить огромное благодарность пилингистке Айнаш руки нежные массаж вообще супер очень профессионально все делает огромное спасибо буду приходить ради массажа и пилинга от Айнаш
Zhiger Nurtas
понравилось идеал
Марат Карчигенов
Ассаламаликум маған баня ұнады
ВР
Владислав Романенко
Шикарная баня, отличный пар, персональная через часовая парная программа, кухня огонь, выпивка вставляет
Нуржан Сегизбай
Өте керемет әсер алдым.Ішіндегі қызметшілерде өте жақсы қызмет атқарды жылы қарсы алды .Келсеңіздер өкінбисіздер .Тағамдарыда кетемет.
Мирас Абилмажен
🔥🔥🔥
Темір Смағұл
Баня жаксы жаксыыыы общий порилка ваше темаго басейнге муз ба бир палек керек жыыбжылы соны колга алсандар темаго Айнаш деген суперго оз жумысын билед ол🔥
rs
ruslan shakiev
Мне очень нравится ваша кухня особенно сазан жареный.Из персонала девочки Алтын и Нурлы за рисепшеном очень классные дружелюбные приветливые встречают с улыбкой на лице Банщик Алдан классно парит веничком в общем советую посещать эту баню
DY
Dinasyl Yerbossynov
Керемет Баня екен👍👍
RS
Rinat Shapikhov
Отличная баня, чистая новая. Персонал вежливый. Все понравилось. Приходите не пожалеете.
D)
D )
Тема багасына турарлык массаж мощь
batyrr
Дерзко келындер советуюю😉
Nurdaulet Duisenov
Өте керекем бағасына тұрарлық
Arman Samatov
Баня жахсы бірак үлкен басеины сәл жанып тур салыкндату керек
СА
Сайран Анесов
Баня жақсы, тек бармен мен администратор қыз счетқа қосып жібереді, ақша төлерде мұқият болыңдар
ДД
Даулет Дилдахан
Айнаш деген кісіге мың алғыс өз ісінің маманы жалпы керемет баня басқа қаладан қонаққа кеп едім жігіттер ұсынамын!Өкінбейсіздер
Ali Sapar
Асланбек Ибраев
Баня хороший
еА
ерасыл Аманбай
Оте керемет банщик брат мыкты👍🏻👍🏻
НЖ
Нұрбол Жарылғасын
Кеш жарық! Монша өте керемет, барлық жағдай жасалған. Ең маңыздысы аурасы тамаша. Қызмет көрсету жағына сөз жоқ, ғажап енді.
Nurbakyt .
Баня топ🔥🔥🔥 ойланбай келе бериндер Раха красавчик 🔥🔥🔥
Мурат Мендыгалиев
Баня топ🔥 Раха красавчик ✊🏼
baglan 🏴
Барып керек емес ресепшон ескертпит дамбал шешу керек екен