NST Records
Студия звукозаписи
ЗТ
Затия Тулегенова
Адаммен қарым қатынасы жақсы, өлеңімізді сапалы жазып берді.
ЮД
Юлия Джумаханова
Выражаю огромную благодарность за сервис, за скорость и качество. Результат получили отличный, каки хотели. Желаю Вам процветания и больше хороших клиентов 🤩
Елана Нуриева
Әрбір адаммен жақсы жұмыс жасайды, өлең айтып білмейтін адамға үйретіп, түсіндірді, 20 минут ішінде бәрін жақсы жасап берді 😍👍өз ісінің маманы екені көрініп тұр 😍👍 Жұмысыңыз өрге жүзе берсін 👍👍
ЖБ
Жанар Бексултан
Спасибо огромное за профессиональный подход каждому,кто записывает музыку у вас. Самое главное что дарите эмоций через край. Огромное спасибо за 30 мин исполнила песню, а вечером уже готово. Спасибо ещё раз. Обращайтесь обязательно. Советую всем👍👍👍👍👍👍
Aigerim Kurmanbaeva
Студияға барып 1 сағатта 3 адам ән жаздырып шықтық. Дауысын бәрін келтіріп берді. Еще 2 сағаттан кейін дайын түрі келіп тұрго молодец!
ГТ
Гулжамал Тайпозова
Студияға барып, 20 минут ішінде өлең жазып шықтық, керемет , тональность бәрін жақсы қойып берді, бізге ұнады, алғысым шексіз
Assel .
Тез уақытты жазып берді.Жұмыстары өте керемет!👍🏻👍🏻
ЖБ
Жаннур Бекмукашева
Студия керемет 1 кунде 2 әнімізді дайындап берді. Кушти унады. Рахмеет👍👍
адек
реально классная студия😍 прям всё понравилось))Советую всем🫂
Elnaz Tolemis
Данагүл Орынбекова
Студия керемет👍 2 рет олен жаздырдым унады👍
РТ
Расул Тулегенов
Бары унады,4-5сагатта дайндап берд.Спокойно тусндрып дерский музыка степ берд Рахмет коп коп🙂🙂🙂
Kunurbaevaaaa ~
Өте күшті.Көп-көп рақмет.Ән жаздыратын болсам енді тек осында келем🫶Ұзақ уақыт күтем ба деп ойлап едім , 3-4сағатта дайындап берді.Барлығы өте керемет🤍
Айкөркем Сапарова
Мади көп-көп рахмет. Керемет әндер жаза бер. Қызыма және маған да ән айтқан ұнады.
СА
Сара Альжанова
Мәди, көп рахмет! Профессионально подходит.Еңбегің жаңа берсін!
Asel Kismetova
Жұмысыңыз керемет, бізге ұнады😍Көп рахмет сізге😇
Ayazhan Ayazhan
Спасибо большое, Мади! Нам очень понравилось! Записали песню с сестрами! Мади нам очень помог! Впервые записывала песню, было страшно, но результат превзошел все наши ожидания! Советую всем! Не пожалеете! За 2-3 часа записал нам песню! Супер!)
DA
Dana Armanova
Мади вообще молодец 👌🏻 Терпения у него шикарное, подсказывал нам все еще и энтузиазмом 👍🏻 Песня получилась классная с учетом того что мы впервые записывали песню 🙏🏻
G☀
Gulsim ☀️❤️
Мадиге үлкен рахмет!!! За очень терпеливое отношение и профессионализм!!! Әнімізді жазып, өңдеп, жылдам дайындап берді. Записывали с сестрами песню на ұзату сестренки. Әр адамға даусына қарай кеңес беріп отырды. Вообщем, рахмет Мади!!!
Аружан Наурызова
Өте керемет! Тез және сапалы👍🏻👍🏻
Kairatuly_ .
Тема бәрі унады жаксы багасыда тиімді❤️
NZ
Nurgul Zinullina
Мади мырзаға үлкен рахмет өленді тез және сапалы хазып берді
ГК
Гулнур Кенесова
Записывала песню в студии — всё прошло отлично! Профессиональный подход, уютная атмосфера и терпеливый звукорежиссёр 😊 Помогли раскрыться и спеть лучше, чем я ожидала. Спасибо за эмоции и качественный результат! 🎶
Перизат Асқарқызы
Әннің керемет шығуына үлес коскан,сіздерге рахмеет😍🔥
СА
Саян Анесов
Мәди бауырым ісің алға бассын өлең жақсы жазылды үлкен рахмет
Aidnnnnna ?
Сделал все за один день и он сам хороший человек, профи
РА
Райгуль Ахметова
Әннің әдемі шығуына үлес қосқан звукрежиссер Мадигеүлкен рақмет! Еңбегіңіздің жемісі көріне берсін! 🎶
Zikoow ✨
Работает профи своего дела! Адамға сыйластығы бәрі күшті еще 1 күнде дайындап берді😍
Айгуль Бргалиева
Мади профессионал своего дело!!!! Спасибо огромное за запись, за 2,5 часа записали все было готово. По цене очень приемлемо. Желаю Вам процветания 🍓🍓🍓🍓
НР
Нуржан Рыс
Оте жаксы адеми дауыс жазып берди👍
dilnaz
Работает профи своего дела! 😍все понравилось, будем приходить ещё🤍 Все очень быстро сделали буквально в тот же день была готова песня
ПЖ
Перизат Женискызы
Хочу поблагодарить Мади за его работу, запись качественно и своевременно выполнено! Спасибо большое! 💐
Асия Сарсенгали
Очень хорошая студия! Помог, подсказывал а самое главное вытерпил😅 мой первый опыт и прошло хорошо. Пришла сегодня утром,записали песню и уже вечером все было готово. Спасибо большое, все понравилось. Желаю всего хорошего и советую всем!👍👍👍👍👍👍
DK
Daniel Kizatov
Оте Жаксы и тез, бир Кунде дайындап берди. Ризамыз
Aiqunym Agimanova
Очень круто, музыка понравилась. Огромное спасибо🙌🏻
Abai Loran
По работе срочно нужно было записать огромное количество аудио файлов. В такой затруднительной ситуации очень выручили NST Records. Работают оперативно и профессионально в нужные сроки. Качество работы на высоком уровне. Очень доволен и рассчитываю на сотрудничество в будущем!
S.
Sadikhova .
Всё быстро, чётко и по делу. Спасибо за классную запись! Рекомендую! 🔝
ZY
Zhanylsyn Yergaziyeva
Добрый день, Мади большое спасибо, все записали быстро и профессионально, нашел подход к детям, очень спокойный и добрый. Результатом очень довольны результатом. Желаю процветания вашему центру. Рекомендую 👍👍👍
РЖ
Райса Жамбыл
Мади- настоящий профессионал своего дела. Рахмет большой✊🏻
NK
Nuraina Kenganova
1 күннің ішінде жазып, өңдеп берді😍 Түн ішінде қабылдап, срочно дегесін көңілімізден шығатындай етіп істеп бергеніне рахмет айтамыз🤗 Бағасы жағынан да келісіп, тез жауап жазып, біздің ретімізге қарап үйлестіріп берді👍👍Бұрыннан таныс адамдар ша сөйлесіп, емін-еркін отырдық🤝 Істеріңізге сәттілік🙂 Келесі де жаздыратын болсақ тек сіздерге барамыз🥳
MZ
MEIRBEK ZHUMASHBAYEV
Жаксы
Akmow Zh
Мәди ағаға рахмет,дым дайындықсыз бардым,қолдап дайындап,жақсы сөйлеп,сондай жаксы обращение жасады,сол жағы ұнады,ән жазатын жері тап таза,уютно такой,осында келіңіздер өкінбейсіздер,өтініш дайндалып келикші сонда күшті шығады,енді ән жазатын болсам тек осы жерге келемін.Мәди аға табыстарыңыз арта берсін,тек алға баса беріңіздер✊🏻
Aliya Z
Жақсы студия,әніміз күшті шықты
Мурачок Китаров
Мади ініме көп рахмет кеше балам екеуміз бірінші рет барып запись жаздырдық қарапайым баланың тілін жақсы табады екен.рахмет жұмысың алға баса берсін табысын көп болсын аман бол
Islam Yertay
N.S.T Records студиясы маған қатты ұнады! 🎶 Жабдықтары кәсіби, дыбысы таза әрі сапалы. Атмосферасы өте жайлы, командасы өз ісін жақсы біледі, әр клиентке үлкен құрметпен қарайды. Жазу барысында көмектесіп, дұрыс бағыт береді, шығармашылық ойыңды ашуға жағдай жасайды. Орналасқан жері ыңғайлы, қызмет көрсету деңгейі жоғары. Шығармашылықпен айналысуға шабыт беретін студия! 🔥
ГБ
Гульбаршын Бабакулова
Ұстаздар күніне тағы бір өлең жаздырттық, көңілімізден шықты. Қалағандай өлеңді өңдеп шықты Мәди! Шығармашылық табыстар тілейміз!
ПХ
Перизат Хасенова
Өте жақсы. Баламен жақсы жұмыс жасайды. Қызыма да ұнады. Тағы да келеміз. Рақмет.👍👍👍
ЭБ
Эльмира Балманова
Бүгін барып жазып өлең жаздырып кеттім. Жұмысы ұнады, Студиясы да күшті прям уютно. Бағасы да қатты қымбат емес! Мади рақмет сізге! Клиенттеріңіз көп болып, жұмысыңыздың жемісін көріңіз!!!
Gulnur Sarsenbay
Бәрі ұнады👍