Luxury hall
Банкетные залы
Аскар А
Очень хороший вечер вчера провели в этом ресторане. Обслуживание было на высоком уровне, классная программа и ведущий Куандык супер!
GK
Gulnar Kairgaliyeva
Luxury hall спасибо за прекрасный вечер, особое спасибо за прекрасное обслуживание 4 стола официанту РАМАЗАНУ . Молодец! Супер!
ГМ
Гульшат Машкалиева
Спасибо Luxury hall за прекрасный новогодний банкет! Особенно хотим отметить официанта Рамазана, который обслуживал нашу компанию! 💐🎄. Процветания вашему ресторану 🌺🌺🌺.
Магазин Даулет
Ресторан очень хороший, очень понравились блюда , а именно разнообразие (не как у всех). Обслуживание чуть чуть хромает. В целом 10 из 10. Наше мероприятие было 13 декабря
Artur Sultanov
Отличный ресторан для проведения юбилеев и свадеб! Вежливый персонал, всё очень вкусно, атмосфера приятная. Всем рекомендую!
Gr
GauhaR rskalieva
Ресторан өте әдемі! Кухнясы жақсы, обслуживание керемет!
Жани .
Өте әдемі тойхана, обслуживание өте керемет, әсіресе Рамазан официант 🔥
Temirlan Omir
Отличный ресторан номер один. Благодарю
ГМ
Гульсаним Мустафа
Ресторан жақсы, тамақтары не очень
ША
Шаграй Алтай
Просторно, пафосно. Однако ЛЕД-экраны искажают реальные размеры
AM
Assel Marks
Вкусная еда! Вежливый персонал! Приветливый администратор! Лед экран с прямой эфиром! Понравилось!
ГТ
Гульнур Тлекова
мирас офф рахмет көп көп өте керемет
Aigul Shaltayeva
👍👍👍👍👍
Medet Kabilkairov
Тазалығы, ішкі дизайны, ас-тамағы өте жақсы болды. Ауласының көлік сыйымдылығы да көңілден шықты, тек жаңбырдан кейін су жиналатыны болмаса. Сосын дауыс ұлғайтқыштың орналасуы, яғни, акустикасы өте нашар. Сол жағына қарай көңіл бөлу керек және болатын барлық қуанышты Дамир Мурзагереев деген асаба басқару қажет айтайын дегенім
Асылхан Сауирбаев
Өте әдемі ресторан бәрі ұнады, жәнеде старшый официант өте жақсы көп рахмет айтам!!
СБ
Сатыбалды Бешимов
Ок
sdykhovv yerasyl
Лучший ресторан❤️
Айгуль Кабешева
Сәлеметсіздерме, 25 қазан Үлкен тойымыз болды, Тамақ ,Қызмет көрсету ішкі Безендірубарлығы жоғарғы деңгейде болды,рахмет Сіздерге
НБ
Насип Бисенбаева
Классно мне понравилось
Aina Sain
Классный ресторан сервис просто пушка👍👍👍👍 красиво было
Гүлайхан Рахметоллақызы
Лакшари холл супер!!!Іші кең тамақтары дәмді той көп болсын
SS
Saltanat Sabenova
Обслуживание на высоте, еда вкусная
Аскербек Уразбаев
Были в гостях! Все было вкусно, понравился сервис! Светло, уютно!
Асель Галиева
Очень хорошие обслужка все понравилось!все на высоком уровне прошло🔥🔥🙏🙏🙏
BK
Bekmyrza Kanseitov
Керемет тойхана
Aibar Smagul
Ислам мен Алихан даяршылар өте жақсы қызмет көрсетті
kaha amangeldi
Бугынгы тойда тамактар оте керемет болды жане горячий астын дамы болек, оффицанттарда оз кызметын жаксы аткарды😍😍
a1
AY
Azamat Yeshmukhan
Очень хороши рестаран
Zhanibek Doskaliev
Бугынгы банкетте тамактары оте дамды болды жане оффицанттардын обслуживвниесы жаксы болды маган бары унады😍😍😊😊
ФШ
Фаризат Шоханова
Тамагы дамди, сервис на высоком уровне
Ресторан красивый, официанты вежливые. Немного нужно проправительственный акустику. В остальном все 👍🏻👍🏻👍🏻
БУ
БАУЫРЖАН УРАЛБАЕВ
Класный ресторан,все понрави👍👍👍
SA
Saule Abshanova
Өте дәмді тағамдар! Бешбармақтың еті өте жұмсақ, дәмді, даяшылар өте әдепті!
АХ
Асхат Хамзин
Прекрасное место
Наргиз Серік
я там роботала и администраторы ужасные
Даметкен Турмагамбетова
👍🏻👍🏻👍🏻
qayreken zhansaya ✨
Ресторан ышы оте адемы тамактары да оте керемет дайындалган, оффицианттардын обслужкасы жогары денгейде жасалган
Gulnaz Sabyr
Очень хороший ресторан. Официанты отзывчивые, спасибо им за обслуживание. Отдельное спасибо Мадине☺️
Altynai Azamatova
Мейрамхана өте жоғарғы деңгейде🎉,Даяшыларды өте жақсы дайындаған,тағамдары дәмді,Ыссы күйінже әкелді.Даяшы Ерасыл 4үстел👍🎉жоғарғы Деңгей👍👍👍👍
АЕ
Анаргул Есболкызы
Ресторан керемет,тамақтары күштіі👍👍👍Обслужка ұнады,Ерасыл офф 👍👍👍
Aiym Ruslanqyzy
Бугын той оте керемет болды Luxury hall рестораны оте адемы бары унады лэд экран,музыка барлыгы жаксы светтер идеально акустика топ,тамактарына соз жок енды барлыгы идеально ойдагыдай болды.Ерасыл деген офф оз жумысынн жаксы аткарды😍
Aizada Sabyrova
Ресторан очень красивый, просторный. Официанты вежливые отдельное спасибо Мадине за отзвычивость 🫶🏻
Dias .
Ресторан унады, тамактары тема акустика топ, зал үлкен оффтар жұмыстары жақсы бе бәрі унады🔥🔥
Мадияр Вахитов
Атмосфера кушты ышы яркий 10/10
TZ
Tenelbai Zhumakeldi
Өте керемет Ресторан👍🏻 тамақтары өте дәмді Ерасыл деген офицант бала өте керемет жұмыс жасайды👍🏻 жоғарғы деңгейде👍🏻
ZK
Zhansaya Kamidullakyzy
Ресторан унады😍,подача горячих классно🔥
Жасулан Сейтжапбар
Оте кушти мейрамхана!,Обслуживание на высшем уровне,Официанттары лучшие!!!
LD
Liazzat Darisova
Керемет Мейрамхана , тамактары оте дамди , иши жарык , даяршыдар оте мукият , той керемет отти 👍👍👍