Автобөлшектер
Магазин автозапчастей
ГУ
Гаухар Ускенбай
Жаңбырлы күні өзімнің Ваз 2114 автокөлігіме қосалқы бөлшек алайын деп барып осы дүкенге келген болатынмын.Дүкен алдына келіп автокөлігім қызбай қалды,және көлік тұрақтайтын орын болмай балшық жерге қойып кеткен болатынмын.Ішке кіріп сары жігіт күтіп алды есімі Амандық екен,көлігім қызбай тұр деп едім далаға шауып шығып дворнигымды ауыстырып,поворотник лампочкасын ауыстырып берді,аяғымдағы балшықты көріп аяғындағы тәпішкісін беріп көлікті бүлдірмеңіз деп полик үстіне үстіндегі футболкасын жайып кетті.Обслуживание өте жоғары сапада,бірақ көлігім әлі қызған жоқ Амандық шығып көмектессең жақсы болар еді қыс болдығо тоңып қалдым
🌊
Этот магазин — просто находка! Приехал за тормозными колодками, а чуть не ушёл с новым двигателем и другом на всю жизнь. Амандық такой шарющий что, кажется, могли бы собрать мне машину прямо на кассе. Он посмотрел на меня, на мою тачку и сказал: ‘Ну что, лечить будем или сразу кремировать?’ Короче, если вам нужны запчасти и хорошее настроение — только сюда! Тут чинят всё, кроме ваших отношений."
Хамит Иманкулов
Құлсарыда күнде таңнан кешке шейін таксовать етемін, кеше дәл 1 күн бұрын тамаша магазин қасында ремень үзіліп қалды, содан осы қосалқы бөлшектер сататын магазинге келдім. Ішінде сары бала тұр, аты Амандық екен. Ремень барма деп сұрап едім менің Бэхама жоқ, бізде тек Ресей автокөліктеріне қосалқы бөлшектер сатамыз деп жауап берді. Бірақ Амандықтың мейірімділігі сонша, өзінің джинсының ременін шешіп, машинама өзі салып берді, үйіңізге жетіп алыңыз деп. Мен өзім жалпы Алматыдан болам, осы ременьмен Алматыға жетіп, үйден жазып отырмын. Рахмет Амандық!
BB
Bagdat Baktygali
магазин темаго тема не издесен бари табылат Амандык магазинды копарып карайтын болса самолеттында запчастьтарыда табылатын шыгар качество бомбаго товарлардын дым алмайм деп барсанда бари бир брдене алып кетеснго
MU
Madara Uchiha
Амандық бауырымның магазинінен іздегенің табылады, Көлігімнің алдыңғы фарасы жанбай калатын еді, Құлсарыда барлық магазинді аралап табалмадым, бр кезде 7аулда кетп баражатсам, брат тоқта тоқта деп бір кісі тоқтатп алдыда, брат менде күнненде жарық жанатын фара бар деп айтп еді, ойлап едім басында тақия, қолында однаразка болгасын әзілдеп тұр деп, содан не керек сол жерден аустрп берді, Құдайға шүкір сол фарамен алі журк, қандай көлікке деп жатсаныздар (камри 3,5 5миллион)
YA
Yasin Akaev
Ассалаумағалейкум бауырлар Амандықтан бұрыннан запчасть алатынмын айтеур машинаға бір қарап неболып тұрғанын біліп соған қарай запчасть береді одан болмаса қайта ауыстырып береді негізі саудагерлер көбісі саудасын жүргізсе болғаны ал Амандық бауырымыз ондай емес рахмет көп көп осындай Қазақтың біртуар азаматтары көбейе берсін!
Yedil Imankulov
Коменттер өлтіреді
Нуртас 2003
В тот случай, когда моя машина сломалась рядом с магазином Амандыка, я не ожидал, что встречу человека, который изменит мою жизнь. Этот продавец автозапчастей, с лёгкой улыбкой и добрым взглядом, незамедлительно подошёл ко мне на помощь. Его профессионализм удивил: он не только быстро определил проблему, но и предложил наиболее подходящие детали, рассказывая об их преимуществах. После того как мой автомобиль снова заработал, мы начали разговор, который стал более глубоким, чем просто обсуждение запчастей. С Амандыком я чувствовал себя комфортно, словно мы были знакомы целую вечность. Его обаяние и искренность привели к тому, что вскоре мы начали встречаться. Сейчас, когда мы тихо занимаемся любовью, я понимаю, как важно открывать своё сердце и позволять судьбе приводить к людям, которые могут сделать нас счастливыми. Амандык стал для меня не только хорошим другом, но и любимым человеком, с которым я разделяю свою жизнь. Однако, Амандык — это не только знаток деталей автомобилей. Он открыто гордится своей ориентацией и не стесняется упоминать о своей любви к мужчинам с бородами. Бывает, что покупатели проявляют интерес не только к товарам, но и к его жизни. Амандык всегда с радостью делится историями, искренне смеется и, кажется, может найти общий язык с каждым.
Амандық Аманжолұлы
Джиги мен запчасть сатамғо
Y3 sen
"Как то зашел к Амандыку, чтобы купить запчасть, а вышел с ощущением, что этот парень — главный герой автомеханического хентая. Ты только посмотри на него: уверенный взгляд, руки, которые знают, где какая гайка должна быть, и голос, который звучит так, будто он каждый день рассказывает секреты мастерства по телефону с автоиндустрией. Моя машина, бедняжка, уже стонала на последнем издыхании, а Амандык такой: ‘Сейчас, брат, я ей такую штуку вставлю, что она забудет, что ломалась’. И, блин, вставил! Теперь моя ласточка не просто ездит — она летает, как будто каждый день накуривается премиум-бензином. А еще, ты думаешь, что это конец? Нет! Этот человек еще и проводит мастер-классы по сексуальному обслуживанию двигателя. Если ты не знал, что твоя машина может чувствовать удовольствие, значит, ты не был у Амандыка. Короче, я теперь даже жене говорю: если вдруг сломаюсь, вместо доктора вызывай Амандыка. Этот парень знает, куда и как подкрутить, чтобы всё заработало лучше, чем в новом виде. Спасибо, Амандык, ты лучший! Аж жарко стало от твоего сервиса!"
FK
FARKHAT Kair
кошеде женил журсти кыздарды тиып кетип бара жатыр едим осы дукен алдына келгенде бузылып калды сосын дукенге барып косалкы болшек алып сатушы бала Амандык есимди комектесип сосын мына журисин болмайды деп таубеме келтирип,кыздарды тусирип ишке алып есикти жауып алды.Дукен жаксы екен кыздаргада Амандыктын косалкы болшеги унаган секилди
НХ
Не Хауар
Мынау қай жақта Алматыма
Aibek Nurgali
Сатушы дм блмит екен брдене срасам ол не обращец сұрап кажды нарсеге
Адидж Биг
Осыдан 1 ай бұрын кешкі 22:30 шамасында Танқыбаев көшесінің қиылысынан машинам тықылдап дөңгелегім дұрыс жүрмей қалды, содан жәйлап келе жатсам тамаша қасыңдағы жарқырап тұрған автомагазин дегенді байқап бірден іле сала сонда бардым, барсам ішінде Амандық деген сары бала тұр екен соған жағдайды баяндап бере сала ол бала асты үстіме түсіп машинамның дворнигын ауыстырып берді содан машинам мені ыңғайсыз жағдайға қалдырған емес, Амандық інім көріп отсан рахмет дворнигына
KK
KULSARY KALASITURGYNI
This is shop very xuyevi emes derska Duken
Аида Мулдашева
Магазин алдына келгенде дөңгелегім жарылып қалып еді,сатушы бала Амандық деген сары арық бойы құрттай келіп ауыстырып берді сосын осы дүкеннен қосалқы бөлшек алатын болдым керемет👍👍👍
bks001
very good,the quality is very great🙌🏻
Miras Omar
Сапасы өте жақсы бағасыда тиімді
BMW 06
Ресей автокөлігіне қосалқы бөлшек алғам,өте сапалы қызмет көрасетті сатушы жігіт.Қосалқы бөлшектері өте сапалы бензиннасос алып едім көлігім зыр етіп қызып кетті,бірақ 1 күннен кейін жанып кетті.Сөйтіп айқайласып едім сыпайылық танытты басқасын берді ауыстырып олда жанып кетті.Соңында тоқтан болып шықты бензиннасос жақсы жасайды екен.Амандық бауырым кешірім сұраймын. А былай дүкен өте керемет түнде де ашық
e0
erbo 06
Керек затыңды табасын
Ерасыл Кайыржанов
Сапасы жаксы бағасыда тиімді👍
Сабит Кенжегулов
Керемет жақсы тиімді бағада табасың