Mynbala
Детские игровые залы
4.4
4.4
Айгул Сисенова
Барлығы кушти унады балдар мәз тамактары да жаксы ойнатын жерлері де коп оператор Ибрахим деген бала малодес өте ак конил балдарым соны мақтап жатыр
Z @
🙌🏻
AT
Almat Tlessov
Не очень сервис и официанты не работают правильно
Mariam 🤍✨️
күшті ұнады🤍
Azamat Kuussov
Добрый вечер! Хочу выразить благодарность , очень вкусная еда, и сервис очень хороший , особенно Анель!
🙂q
🙂 qwer
Өте керемет ойын сауық орталығы, Кухня өте дәмді,официанттары өте жақсы кызмет көрсетеді.
Айымгуль Тулепова
Өте керемет офын-сауық орталығы. Официант Альмираға шексіз алғыз, бізге бәрі ұнады!👍
Мейрамгул Сакипова
Тамақтары дәмді балдарыма ұнады, тапсырыстарымыз уақытымен келді Альмираға көп рахмет күлімдеп қызметін атқарған үшін
Шугыла Калидолла
Тамақтар өте дәмді маған ұнады,Официанттар қонақтарға сыпайы әрі ілтипатты қызмет көрсетеді. Сіңіліме барлықтарына ұнады рахмет)).
aydana s
ужасная обслужка
Орынай Демеугалиева
Бүгін барған Mynbala балалар ойын-сауық кешенінің жағдайы көңілден шықпады. Әсіресе әжетхана мәселесі өте нашар деңгейде. Іші толық антисанитария: туалет лас, қағаз салатын контейнердің сырты өте кір, ауыстыратын тапочкалары да таза емес. Балаларға арнайы горшок қарастырылмаған. Туалетке отырғызу қиын, себебі тазалығы сақталмаған. Қол жуу да мүмкін емес – суы қара суық, ыстық су мүлде жоқ. Балаларға арналған орын болғандықтан, ең бірінші орында тазалық пен қауіпсіздік болуы керек деп ойлаймын. Осы мәселені назарға алып, санитарлық жағдайды жақсартуды сұраймын.
Adil User
Ужасное место, в туалет невозможно зайти антисанитария грязь, ледяная вода из под крана дети не могут руки помыть, сотрудники везде запрещают детям играть зачем пришли непонятно, позже когда уже людей много стало все нормально играют, больше половины меню нет в наличии, у кого то что то попроси везде кто то другой ответственный почему то ноль внимания только игнор персонал даже слушать ничего не хочет
АУ
Айнур Умарова
Детям все понравилась . ✊🏻
Mekon💞 🤍
09.02.2026 бари унады мен барып корген жаксы кафе ойнайтын жери бар ынгайлы биздин столды обслуживать еткен оффициант Айсана адамга сыпайы конилимизден шыкты
ГБ
Гулназ Биманова
Мың бала рестораны керемет екен, официанттары сыпайы, тамақтары дәмді екен! Рақмет 😘
Ainur Kairatovna
Игровая Мынбала приятно удивили ,очень красиво радужно и интересные игры. То что надо детям . Еще и ресторан прямо там , очень удобно. Тамактары соз жок !😍 Официанты улыбчивые и быстрые. Очень приятно было посетить☺️
Фарида Наурызгалиевна
Бәрі дәмді болды рахмет. Официант Анельге рахмет за обслуживание.
AB
Altyngul Bazarova
Өте жақсы бізге барлығы ұнады👍😍
AE
Aisana Ergalieva
Керемет👍 бари унады💯
Айгуль Мастикова
Кухня и в целом обслуживание оставляет желать лучшего . Еще бы цены соответствовали еде которую подают,одним словом больше сюда ни ногой , на пицце болоньезе фарш только в середине пиццы, ролы рис ужасный, а про напитки кроме колы ничего нет. Накрученные отзывы. Не рекомендую
О
ОГОНЬ
Рахмет оте тамаша ойнады балдарым афицант Анеля уакытылы тапсырысымызды акеп берди рахмет
Сунгат Кубашев
Анель ге көп көп рахмет. Балаларыма бәрі ұнады!!
даяя 💕
бзге унады рахметт офисант анель ге рахмтт❤️
DS
Dina Safiqyzy
Игровой классный😍Дети довольны.И еда вкусная👍и спасибо Анеле
Аэлита Рахметолла
Все понравилась, пицца, роллы и фри 🥰 обслуживание 👍🏻 Официант Анель супер 😻
BA
Bibigul Aizhanova
Рахмет барі унады балалар ойын алаңы барлығы жағынан ыңғайлы
D. K
Барлыгы унады, пиццалары дамды.
ШЕ
Шынаргуль Есенаманова
Балаларға арналған өте керемет жер! Қызымның туған күнін ойдағыдай өтуіне атсалысқан даяшы қыздар Айсана мен Нурайға көп-көп рахмет! Тамақтары дәмді және тез дайын болды! Мынбалаға келіп балаларымыз ойнап, өзіміз демалып мәз болып қайттық!
Ailin Abdaliyeva
Официант Анель обслуживал с улыбкой, всё было отлично. Рекомендую посетить, приходите!»
Асыл Табыскызы
Официант Нурай отличное обслуживание, мне понравилось, спасибо❤️
Шугыла 🐾
Отличное место,а главное можно посидеть покушать,просто отдахнуть!👍🏻
Aiym 🎀
Кушты жер всем советую😍 еда очень вкусная, обслуживание на высшем уровне😍😍😍
Arsen Duuisenbekov
красиво,уютно,доступно,вккснноо 👍👍
А.А С
Недавно были в гостях,нам очень понравилось,кухня/парк очень классно Том-ям был очень вкусным🔥
Galymzhan Alpysbaev
Өте керемет! жақында осы жерде болдық, балаларымыз қуанып қалды. Тамақтары өте дәмді,Кухня 🙌✊👍! Рахмет сіздерге Мынбала !❤️
Anelya Berikbai
Іші өте керемет,кеше інімнің туған күнін атап өткенбіз,жоғарғы деңгейде өтті,тамақтары да жақсы екен,ойнайтын жерлері көп қызықты 👍🏻👍🏻
Nurkhan Kaniyev
И так бедный Меню ,и ничего нету вечно. Официанты часами пропадают
GS
Gauhar SALIMGEREYEVA
Сегодня пришли 2 раз. Все понравилось. Официант Айсана классная. ДетяМ прям нравится
Aidana Asan
Керемет фотогораф қыз бар Ішіңде Мөлдір есімі Келген қонақтарды балаларды керемет қарсы алып куліп тұрады 👍👍👍Фотога естелік ушің балдарыңызбен туссеңіздер жақсы емеспе 😍😍😍еңбегіннің жемісің көріп журе бер Осындай болуы керек деп ойлаймын адамның көңіл куйің көтеріп тұру керек келгенде балалармен шаршап барғаныңды ұмытып кетесіңғо кіргенде Мың балаға алғыс ойын сауық балаларға жақсы көңіл күй сыйлайды 👍👍👍👍👏👏👏👏
Марха Беккалиева
Все понравилось. Дети в восторге, заказ еды привезли сразу, все горячее. Будем приходить еще, спасибо ❤️
Фатима Турарбек
Фотогрофтары классно👍👍.Клиенттермен жақсы сойлеседі
Aktilek Kizatollakyzy
Кеше 30.01 «Мың бала» атты балалар ойын орнына демалып барғанбыз.Рестораны өте ұнады. Тағамдары дәмді әрі сапалы, әсіресе суши бургері ерекше әсер қалдырды 👍 Балаларға да, үлкендерге де лайықты мәзір бар. Қызмет көрсету деңгейі жоғары, официант Айсанаға ерекше алғыс білдіремін! Осындай жылы атмосферасы бар орынға қайта-қайта келгің келеді. Рақмет! 🌟
Mustazhapovvv Bb
Өте керемет тамақтарыда уақытылы келеді іші жақсы жайлы Айсана деген офицант обслужка жасады кушты уақытылы алып келеді тамақты 🔥🔥🔥көп жасандар айналайын
ГЖ
Гульжан Жумаева
Тамак иштик тамактары оте дамды Айсана деген офицантка кушти обслужка жасады иши бары таза унадыыы👍👍👍👍
аsikow 🤍
иши күшти бары ұнады тамақтарыда өте жақсы Айсана офицантка обслужкасыда ұнады премия беру керек☺️
ZS
Zamzagul Shalabaeva
Күшті керемет жер екен, Барлығы жақсы болды, официант Альмираның күшті обслуживанресы ұнады👍👍👍
КС
Куралай Сиденова
Озге ойнайтын жерден ЕРЕКШЕ, балдаиға ұнады. Альмира афициант қызы да кушти , тез әрі вежливо
AE
Alevtina Eroshenko
Очень классная игровая! И приятно удивило кафе: огромные порции даже детского меню, все вкуснр и оперативно. Официант Альмира супер👏
nurlanovna .
Вообще каййф🔥😍
Nuni ❤️🩹
обслужка кушты👍🏻👍🏻😍 все вкусно было ,кухня тамақтары свежий,бәрі таза жақсы жасалған игровой тоже унады бари кауипсиз ынгайлы етп жасалган 👍🏻