Nur Dental Clinic
Cтоматологическая клиника
AN
Aitalieva Nargiz
Никому не советую данную стоматологию, потому что врач Жангелди Есенгелдиевич плохо сделал процедуру виниринга, зубам которые дали гарантию 5 лет упали первые 2 месяца , стоматология отказывается возращать деньги
Диляра Шамарова
Стоматология комфортно, эстетично! Доктор Женисович самый лучший стоматолог, дым ауыртпай колы женил! Ресепшн Индира ханым пациентпен сойлесуы бары катты унады, Советуююю всем это клинику!!👏🏻❤️
Aru BB
Никому не советую данную клинику. На консультации Аян Женисович поставил мне диагноз периодонтит на верхний левый шестой зуб (26-й). Чтобы было понятно: периодонтит — это воспаление тканей вокруг корня зуба, когда инфекция выходит за пределы нерва и поражает окружающие структуры. Это уже серьёзная стадия, при которой обычно рекомендуют удаление нерва и длительное лечение. При такой проблеме зуб действительно болит даже при лёгком накусывании. Но так как я не поверила такому диагнозу, я обратилась ещё в несколько стоматологий и сделала 3D-снимок. Итог: ни о каком периодонтите и речи не было — у меня был просто глубокий кариес. Зуб полностью живой и здоровый. Получается, врач мог просто так «убить» мне зуб, что опасно для здоровья и абсолютно недопустимо. Более того, даже после того как я отправила ему свой 3D-снимок, он продолжал настаивать, что у меня периодонтит. В тот же день на консультации у меня был кариес на 27-м зубе. Мне его полечили, но пломба оказалась слишком большой. Я просила её подкорректировать, но врач уверял, что «всё нормально» и идти никуда не нужно. В итоге переделывать всё равно пришлось уже в другой клинике, и теперь после лечения зуб беспокоит — при жевании чувствую боль. Опыт оставил крайне негативное впечатление. Не рекомендую эту клинику никому. Ошибки такого уровня — это не просто некомпетентность, это риск для здоровья пациентов.
Сержан Құдайбергенов
Маған ұнады ауырмады Тісімді өзімнің тісім сяқты қылып істеп берді көте керемет😊 Женісвиц аға керемет емдиді ешқандай ауырсынусыз ❤️ Бәріңізге келуді кеңес берем😍❤️
6 посещений
НМ
Нурдаулет Молдабаев
Тісіме удаления жасатып едім дым ауыртпады 3минутта алып тастады Индирага көп рахмет Аллах разы болсын сіздерге.Клиенттеріңіз көп болсын
Dana Nygymetova
Выражаю благодарность стоматологической клинике «Нур Дентал » за высокий профессионализм и внимательное отношение к пациентам. Отдельно хочу отметить работу администратора Индира — её доброжелательность и компетентность делают посещение клиники особенно комфортным. Рекомендую клинику всем, кто ценит качество и заботу о здоровье зубов.
нт
нурлы туребаева
Ресепшндағы қыз өз ісінің маманы,әр келген клиенттің бабын тауып жұмысын өте жақсы деңгейде жасады.Ішіндегі Мамандарда керемет Алла істеріңізге береке берсін!ценаларыңызда разумный.Енді үлкен баламды апарамын Алла буйрса .Баруға кеңес беремін👍👍👍
Ерасыл
Nur Dental Clinic стоматологиясы өте керемет!Қабылдауы тіс емдеуі бәрі жоғары деңгейде өтті бір жағынан бәрі білікті мамандар.Бағасыда қолжетімді өте сапалы жұмыс жасайды😍😍
Дильназ Мырзағалиева
Айгерим Сагидоллаевна тісті керемет емдейді өзім барып жүрген результат вау🔥осыған дейін барып жүрген стоматологияларда дал мындай результат көрмедім Айгерим ханым супер👍🏻😍 И потом стоматология комфортно,ресепшн Индира ханым пациентпен сөлесуі бәрі ұнады,керемет🔥Осы стомотологияға барыңыздар еш өкінбейсіздер всем советую.
MZ
Madina Zinelgabidenova
Аян Женисович сложный тісімді еш ауыртпай,тез тез кушти етп емдеп берді.Одан кейін де түсіндіріп жауапкершілікпен күшті етіп жіберді Көөп рақымееет 🤭 Именно нур денталга барғаныма қуандым
Аружан Гинятова
Маған ұнады,врачтары,сервистері бәрі😍🔥 Менің үшін топ стоматология😍 Нариман Самаевич удаление 30минутта жасап дым ауыртпады🙌🏻 Тек осы стоматология келемін деп шештім😍😘
Айкоркем Куанышева
Очень довольна этой стоматологией!Врачи внимательные и аккуратные, всё объясняют спокойно и понятно. Лечение прошло без боли. Клиника чистая и современная. Обязательно приду ещё раз!
Диана Мухтангали
Nur Dental Clinic – нағыз заманауи және сенімді стоматология. Кірген сәттен бастап администраторлар мен ассистенттердің сыпайы, жылы жүзді қызметі көңілге сенім ұялатады, бәрі мұқият және кәсіби. Аян Женисовичке үлкен рахмет! Нағыз өз ісінің маманы. Қабылдау барысында бәрін түсінікті етіп айтып, сабырмен, өте мұқият жұмыс жасайды. Ем ауырсынусыз өтті, нәтижесі керемет. Команданың әрбір мүшесі – администратор да, ассистенттер де – өте мейірімді, көмектесуге дайын, әр сәтте қолдау көрсетеді. Осындай ұйымшыл, кәсіби және жылы ұжымға келу – нағыз қуаныш. Аян Женисовичке және Nur Dental Clinic командасына шын жүректен алғысымды білдіремін💕
Aisseva 🤍
Никогда раньше в жизни не была у стоматолога, и до этого дня у меня не было проблем с зубами. Когда возникла ситуация, я немного переживала, но Нариман очень спокойно, грамотно и поэтапно объяснил, что и как будет происходить, дал рекомендации и поддерживал на каждом шаге. Работа была проведена аккуратно, профессионально и с вниманием к деталям, благодаря чему всё прошло легко и безболезненно. Я почувствовала, что могу доверять врачу, и это дало мне большое спокойствие. Отдельное спасибо администратору Индире она внимательная, заботливая и поддерживающая, постоянно интересовалась моим самочувствием. Очень приятно, что меня пригласили на следующий этап имплантацию зуба.Остались только хорошие впечатления, и я уверена, что всё пройдёт так же хорошо🥰
Adiya Alimzhanova
Асия Армановна қолы жеңіл күшті бағасыда арзан 10/10 супер алтын қолдары 😍💐
Жансерик Жаксылык
Нур Дентал клиникага рақмет,Врач Жандос өз ісінің маманы және Оператор қызға да көптен көп рақмет 👍
Sayaa Mugalovva
Дәрігерлер білікті, тіс емдеуді ауыртпайды баруға кеңес беремін😊👍
Aiaru Adylbekqyzy💛
Удаляла зуб мудрости — всё прошло быстро и без боли. Врач профессиональный, персонал вежливый. Осталась довольна🫶🏻🙌🏻
Abdurrakhman 🦸🏻♂️
Кушти клиника, всегда кулип карсы алад, персонал жаксы👍🏻 вопшым нифиговы клиника келгенге окынбисындер еще тистерын четкий болад
MK
Moldir Kaziyeva
Жаңа жылда кеш болғанда балам тісі ауырып шыдатпай қаланың бәріне звондап бәрінен отказ алып тек осы клиника қабылдады, врачтары да администраторы да өте жоғары деңгейде жұмыстарын атқарды, балам еш жыламай тыныш отырып тісін емдеп берді. Бастысы еш ауырсыну болмады. Бәрін түсіндіріп, көрсетіп берді. Врач та ассистенті де білікті маман екені көрініп тұр. Жұмыстарыңызға сәттілік тілеймін🫶🏻🙌🏻рахмет көп көп
Т🤍
Тәшөн 🤍
Самый лучший стоматология, отбасымызбен Нұр денталдың клиентіміз. Dr. Аян Жеңісұлына және оның ассистентіне ерекше алғыс. Өте ұқыпты, таза әрі жылы жүзді, сонымен қатар түсіністіктері мол🫶. Балаларға арналған бөлме сәбилерге де, балаларға да өте ыңғайлы. Және ресепшндағы қыз да керемет жан, ылғи кішіпейілділік танытады🤍
Saltanat Zh
Выражаю благодарность стоматологической клинике «Nur Dental” за высокий профессионализм и внимательное отношение к пациентам. Очень хорошее обслуживание. Мне сделали удаление зуба — совсем не больно. Особенно хочу сказать спасибо врачу Нариману. Он отлично выполняет свою работу. Он профессионал своего дела. Также хочу выразить благодарность администратору Индира ханым. Обслуживание на высшем уровне.
Аль 😈😈
Хороший сервис, качественное обслуживание и лечение. Прекрасное место и удобная локация! Быстрое лечение и очень хорошая женщина на ресепшене
Anko ❤️
Клиника 1000/10, дәрігер Жангелді Есенгелдіұлына көп рахмет, процедура барысында өзімді жайлы сезіндім, бәрін жоғары сапада емдеп берді және де Индира ханымға өте ризамын жылы қарсы алды💞
Aisultan Makhambet
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
НА
Нургуль Амангалиева
Клиника өте жоғары дәрежеде қызмет көрсетті, өте ризамыз, 3 баламды акелгенмін, кеңес беремін
ГЕ
Гулзада Елеуова
"NUR DENTAL "-стаматологиясына тисимди емдеттим ,унады оз исине мукият екен
EZ
Erke Zerekbaeva
Сәлеметсіздер ме? Мен, сіздерге "Nur Dental Clinic" жайлы өте жақсы пікір қалдырғым келіп отыр. Баламның тісі ауырып, көп клиникалар ішінен осы клиниканы таңдаған едім. Баламның тістерін севоран арқылы жұлып, емдеп берді. Дәрігеріміздің де қолы өте жеңіл екен, балам тез есін жиып, өте жеңіл сезінді өзің. Қабылдау бөлімінде тұратын қыз өте ашық-жарқын екен, кіргеннен ашық жүзбен қарсы алып, барлығын өте жақсы түсіндірді. Мен өтеее-өте риза болып келдім. Жұмыстарыңызға толағай табыс тілейміз! Ауырмайық, ауырмаңыздар! 🤲❤️
Гулайна Дарибайкызы
Бугын кызымнын тысын севоранмен емдеттк алгаш рет катты коркыныш болды 🥹 Асия Армановна врачымызга коп коп рахмет 👍🏻клиника уютный бары унады Балам еш ауырсынусыз келесы куны умытып ойнап кетты рахмет сыздерге Нур дентал клиник
7 посещений
AT
Assem Tokisheva
Нур Дентал Клиникке рахмет. Тістерімді толық осы клиникаға сеніп емдеттім👍 Индираға отдельно рахмет🫶🏼 лучезарная приятная девушка. Всегда на связи жағдайды сұрап, всегда ыңғайлы уақытқа жазып бергені үшін🫶🏼
Айсулу Алдабергенова
Аян Женісович нағыз өз ісінің маманы ,қолы шебер . Тістерімді өте сапалы емдеді. Қолдарың дерт көрмесін! Жұмыстарыңа толғай табыс тілеймін.
Indira Zhumabai
⭐️⭐️⭐️⭐️
АО
Адильжан Онайгалиев
Супер👍🏼
ФХ
Фозил Холматоа
Рахмет чотки кылып ыстеп берды Алла разы болсын
salamatuly almas
Жұмыстар унады😍🙌🏻🙌🏻
Асия Туртаева
Винт (шуруп) абатментпен саламыз деп келісіп қаражатын төледім.Шруп салғасын не формирователь не абатмент салмады сотта сып жатырмыз Бізде имплант тек шуруп дейді .
KA
Karpashev Arturuly
Жаксы оте керемет Женисович врачы оте керемет колы женил Аллах берекесин берсин оте жаксы емдейди
sali .
өте керемет емдейді, жақсы қарсы алады, күшті адамдар прям респект🫶🏻
Нурмерей Куанышбек
Нұр дентал клиникасы өте жақсы сапада емдеді,дәрігерлерінеде, қабылдаушыларына да Аллаһ разы болсын🫂
DN
Dana Nurbolqyzy
Менің тісімді емдеп берген Аян Женисовичке көп рахмет❤️ Және мені күтіп алған Индира ханымға рахмет күшті қызмет көрсетеді ұнады.
Aruzhan Abdollaeva
Nur Dental стоматологиясына келгеніме өте қуаныштымын. Админ Индираның күлімдеп қарсы алуы мен жылы қарым-қатынасы ұнады. Емдеуді жүргізген врач Аян Жеңісұлына көп көп рахмет. Удалениені мүлдем ауыртпай өткізді, ал кариесеті тез әрі сапалы емдеді. Врач мұқият болғандықтан, емдеу процессінде ешқандай қорқыныш болған жоқ. Клиника тазалығы мен жайлы атмосферасы өте жақсы, ұнады. Nur Dental клинискасының қызмет сапасына толық қанағаттандым. Аян Жеңісұлының кәсібилігіне және админ Индираның жылы қарым-қатынасына алғыс айтамын!😊
Асылайм Bgtk1z
Аян Ж. Стоматологка алгысым шексиз 🥹 кариеспен барып едм,коринетн тис болгасн катты уайымдагам, шукир, ап асем кып шгарып берди реставрация да, емдеуыде, колы женил екен🥹🙌🏼
Нелуфар Ембергенова
Салематсыздарма мен Алматы каласынан арнайы келып рекалама аркылы имплант салдырган болатынмын Имплантолгыма коп коп Рахмет айткым келеды Нариман Самаевич колы женыл имплантолг мулдем ауыртпай 2 имплантымды салды. Жане Емдеген даригерлерыме иштегы Администратцияга коп коп алгысымды былдыргм келеды. Нур Дентал клиникасын тандагагыма окынбимын😍 10000/10👍👍👍 Клиника оте унады всем советую импланттан корыкпаныздар дегм келеды👍
Aray Sagynbay
Nur Dental стомотология клиникасы маған ұнады әсіресе клиентпен жұмысы, өте сыпайы. Өзім қаралған Жангелді Есенгелдиевич өз ісінің маманы, тісті ауыртпай жақсы емдейді
Акылбек 710
Рахмет
asskarovna___ n
Аян Женисович оз исинин маманы,керемет😍👍🏼
Дана .
Имплант салгаан Нариман Самаевичке коп-коп рахмеет ауыртпай салды колы жеңіл екеен👍
dilnaz tilepieva
Nur dental clinic тіс емханасына Алла разы болсын. Врач Женисович Аян мырзаға рахмет тістерімді ауыртрай емдеп бергеніне😍 админстратор қызғада рахмет күшті адамдар😍🥰
E🤙
Erke 🤙🏾
Дәрігер Аян Жеңісович қолы жеңіл керемет маман. Ұзақ жылдан кейін тісімді емдетуге бардым. Қорқып едім, бірақ салған анастезия да сезілмеді. Ресепшн администраторлар жылы жүзбен қарсы алды. Админ Индираға үлкен рахмет. Кеңес беріп, бәрін түсіндіріп, жақсы эмоция қалдырды🥰 Өте жақсы клиника, кеңес беремін 🥹👍🏾.
5 посещений
ДТ
Данагуль Турегазы
Хочу выразить благодарность всей команде стоматолгической клинике “Nur Dental clinic”за профессионализм,внимательное отношение и качественное обслуживание.Очень понравилось работа врачи Аян Женисовича и Жанкелды Есенгелдиевича они профессионалы своего дела,Мне действительно очень приятно было обратиться именно к вам👍👍👍