Apodit
Оздоровительный центр
Наурызбек Орынбасар
Барлығы жақсы, ризамын!
Nurbol Baimaganbetov
Ужасный сервис, а точнее его отсутствие. Хотел сделать хиджаму, а специалист просто не пришел. Не удивлюсь, что с таким отношением данный центр в ближайшее время обанкротиться. Поставил бы 0, но 2ГИС не даёт такую возможность.
Айгуль Айденова
Кеше ұлымыз Ибраһимді Сіздің клиникада сүндетке отырғызған едік. Хирург Исламбек Жандарбековичке алғысымызды жеткізгіміз келіп отыр. Балам қатты ауырсынбай жақсы сезініп жүр өзін, қолы өте жеңіл екен👍🏻 қыздардың арасында өсіп келе жатқан жалғыз ұлымыз еді, өзіміз де жүрексінген едік. Рахмет көп көп! Алғыс айтар пациенттеріңіз көп болсын🙏🏻 Алла разы болсын, еңбегіңіздің жемісін көріңіздер!
УК
Улдана Калыбекова
Массажист Анара ханымга алғысым шексыз, өз ісінің шебері, балам тай тай басып, уйқысы реттелды жане активный бола бастады. Именно Анара ханымга келгенімізге қуанамын❤️❤️
Aknur Dossym
Колы женыл дым ауыртпады бала спокойный жатты ойын ойнап коп коп рахмет аподит ужымына
Н
Назгуль
Сәлеметсіздер ме! Аподит клиникасына сүндетке отырғызу үшін арнайы записке жвзылып баламды апарған едім.Балам еш жыламады,бәрі көңілді жеңіл өтті.Дәрігерлер жұмысы өте жақсы,пациентпен тіл табысуы жақсы.Сіздерге тек бар жақсылықты тілеймін!Алдағы жұмыстарыңызға сәттілік,қолдарыңыз жеңіл болсын!
Гаухар Нигметова
Сәлеметсіздер ме! Баламды сүндетке отырғызу үшін «Аподент» клиникасына апардық. Алдын ала қатты уайымдаған едік, бірақ бәрі ойдағыдай өтті. Дәрігерлер өте мейірімді, баламен жақсы тіл табыса білді. Процедура заманауи тәсілмен, тез және ауыртпай жасалды. Бөлме таза, баланың көңілі ауатын жағдайлар жасалған. Ең бастысы — балам қорықпай, өз-өзін жақсы сезінді. Осындай білікті ұжымға алғысымыз шексіз! Барлық ата-аналарға кеңес беремін.
ГТ
Гульшара Таженова
Массаж маманы Анарға алғысым! Ризашылығым шексіз.😘 Ісіңіз алға баса берсін, деніңізге саулық, отбасыңызға амандық, береке тілеймін!! 💐
ДА
Диляра Аккойжиева
Оте керемет клиника!Таза аккуратно.3 улымды сүндетке отыргыздым осы клиникага врач Исламбекке алгысым шексиз колы алтын врач екен.Админ кызга рахмет түнги сагат 1де жазып едим сразу ответ берип ватсаптан барлыгын тусиндирип от и до как положно айтып не истеу керек барлыгын айтып,клиникага келгендеде жузи жылы карсалып балдарымды аландататып колындагы таттисин берип карсы алды.Осы клиниканың басшысына рахметимизди айтамыз!Всем советую!
ST
Svetlana Tanabayeva
Массажист Анарға көп көп рахмет,қолы дерт көрмесын жұмысы алға басабер
ФА
Фаруза Абдолова
Осы клиникага хиджама мен массаж алып,керемет натиже кордим, обслуживание жаксы ,кыздар молодец,Аисулуга рахмет
КД
Куандык Джакыбалдиев
Марат коп рахмет массажды адеми жасайды колына дерт бермесин келип жатсаныздар окинбейсиздер рахмет бауырым аман жур
Н.
Нургуль .
Бүгін Шейный воротниковой массажға барып,жеңілдеп жақсы болып қалдым ,Динара қолы алтын екен 😍,рахмет,советую всем
УЖ
Улболсын Жумабаева
Жұмабаев Мурат өз Маманын жақсы меңгерген білікті Массажист. Қолың дерт көрмесін.
Erik Karashev
Клиника өте керемет Таза прям Отмасфера просто огонь 🔥 Не могу словами сказать Мурат очень классный специалист
Аружан Пана
Мурат күшті массажист 👍👍👍жұмысынын жемісін көр
ЖМ
Жаннат Матжанова
Осы Аподитте жасайтын Специалист Бектаска алғыс айткым келедi, белiм ауырып,тiземде артроз болып барып едiм ине салып емiн жасады казыр Аллаға шукiр шауып журмiн.осы Маманға келулерiнiзге кеңес беремiн ❤️🌹
Диас Тажкенов
Демалуға арзан және күшті жер
MR
Medeu Rizabek
Өте керемет 👍🏻👍🏻👍🏻
Анна Наубетова
Хочу выразить огромную благодарность массажистке Анар! Очень внимательная, аккуратная и профессиональная. После сеанса чувствовала себя легко и расслабленно, ушло напряжение в спине и шее. Анар умеет находить подход к каждому клиенту. Обязательно приду ещё раз и рекомендую всем, кто ищет качественный массаж!
aidana mazhitova
Хочу выразить огромную благодарность мастеру Динаре за невероятный массаж спины! 🌿 С первых минут почувствовалась уверенность и профессионализм — каждое движение точное, выверенное и очень бережное. Уже после первого сеанса почувствовала облегчение: ушло напряжение, спина стала намного легче, исчезли боли в плечах и шее. Отдельно хочу отметить атмосферу — Динара создает уют и спокойствие, благодаря чему полностью расслабляешься и уходишь в себя. Видно, что человек работает с душой и действительно заботится о состоянии клиента. Рекомендую от всей души! Если вы ищете не просто массаж, а настоящее восстановление и заботу — вам к Динаре.
Айнур Айнур
Огромное спасибо Динаре за массаж, просто волшебница, руки золотые, девочки если хотите ощутить не забываемые впечатление то тогда к Динарке , она точно знает что нужно тебе , очень внимательна , вежлива . Получила 200 процентов наслаждения. Рекомендую.
АЖ
Аружан Жауметова
Динара массажист👍🏻 өте күшті жасайды,өзіме қатты ұнады. Советую
МЕ
Маратенок Ерлан
массаж унады керремет
zM
zukhra Muatova
Динара массажисткага прям кушти жасайды.Скоро тагы барамын сизге 👍👍🔥🔥 Ещё шерпе и хиджама жасай универсальная мама папама жасаттык Кереметтко колы алтын Адам
РТ
Рауза Тұқашқызы
Тазалықшы қыздың еңбегі өте зор екен. Іші айнадай таза. Еденнен өзімді көре алам деуге болады. Анар ханым массаж жасағаны тамаша. Бектас мырза хиджамаға жасауыңызға сөзім жоқ. Мықты мамандар👍 Баруға 100% кеңес беремін 😁
Аяулым Сапарова
Динара деген мастерден массаж алдым😍өте керемет,қолы алтынғо тағыда барамын🤪🥰😘
RS
Rai S
Қайырлы кеш! Динара есімді мастерден массаж алдым , көп жерден көп мастерлерден осы күнге дейін массаж қабылдап жүрмін ғой. Но именно Динара секілді ешкім жасай алмайтынына көзім жетті 😍 Мастер с большой буквы ❤️ Всем советую 🙌🏼
Ерлан Мамбетов
Мурат иниме ракмет кулдыртып массаж жасап берді😅😅😂😂
ЖТ
Женис Тлемисов
Мурат деген массажист колы женил екен барыне кенес беремин ракмет
Бектас специалист своего дела👍 вчера после мануального терапии стало лучше, сегодня закончили лечение гайморита, спасибо Бектас👍🫶🙋♂️
Алслан Дуйсенов
Ма ша Аллах Мурат бугинги массажбен хиджаман оте жаксы болды осы Мурат деген маман иесине баруга кенес беремин
Айболат Бергалиев
Бектастың массажы керемет! Қолың дерт көрмесін!
АЕ
Айгерим Елеусизова
Мурат массажы керемет!!!! Всем советую!!! Профи👍
Bruce Wanye
Мурат жумысынын жемисин кор красавчик 🔥👍
Амандык Садыков
Мурат деген бир жас балага массажга бардым колдары алтын жаксы болып калдым 👍🏻
MZ
Murat Zhumabaev
Специалист Мурат профи👍👍
Assel Kuanyshbay
Массажист Анар өте керемет жасайды өз жұмысын. Акциямен бардым, денем жұмсап рахаттанып келдім
Гулимжан Замерова
Анар Максимқызына ерекше алғысымды білдіремін! Өз ісінің маманы, білікті, білімді.👍🏻 ауыруымыздың шипасын таба білді, өз ісіне ерекше жауапкершілікпен қарайтын маманың бірі екен🙏 жұмысыңыз табысты болсын!!!🌺🌺🌺
Мадина Артыкова
👍👍👍
BN
Baha Niyazbekov
Бектаска мануалкага бардым, мыкты маман екен! Рахмет ✊🏻✊🏻✊🏻
Азиза Данабатырова
Хочу оставить свой честный отзыв насчёт этого центра . Была у мануального терапевта , все хорошо и к нему у меня нет претензии . А вот после была на массаж у женщины Анар , она мне поставила банки и сделала ожог . Да и в центре потерялась моя цепочка , которую на след день я думала возьму . Но никто не видел и не слышал . Все время говорили только про оплату . Такая неприятная ситуация , после которого я отказалась там проходить курс дальше. Ни руководство ни сотрудники не извинились . А наоборот пригрозили , идите куда хотите жалуйтесь . Руководитель клиники молодой парень с Актобе , я бы хотела чтобы знали . Моя ошибка что я забыла свое ожерелье там , но я была уверена что придя завтра в центр мне его дадут . Но этого не произошло . Доверия нет этому центру 👎
Q.
Qazaqstan .01
Ассаляму Алейкум хиджама, шертпе жасатып едім бөлек санитар сақталған қол жеңіл өз ісінің мамандары👍🏻 Бектас маманына кеңес беремін🔥
KB
Kundyz B
Apodit клиникасынан (ЗАКЛЮЧЕНИЕ: КТ картина правостороннего гайморита) 5 кундік толық курс алдым. 5 кун массаж және 2 кун порошок шашу арқылы ірін шыгарды. Врач БЕКТАС улкен рахмет!!!
ЗС
Зульфия Сейтфеева
Аpodit клиникасына алғысым шексіз! Персоналдар өте жоғары деңгейде қызмет атқарады. Массажистка Анар Максимқызына Аллаһ разы болсын қолы жеңіл адаммен сөйлесу деңгейі де керемет. Массаждан кейін арқам ауырғаны басылып ұйқым да жақсарды. Бағасы да қол жетімді екен. Тағы да барамын. Сіздерге де баруға кеңес беремін😍👍🏻
Азамат Карамолдин
Ассаламагаликум мен осы клиникадан хижама алдым оте тамаша ишиндеги персанал спайы маган унады Алла разы болсын Алла берекесин берсин касиптеринизге
Имран Косжанов
Kushti
SH
Serik Hamzin
Ең бірінші хиджама жасаттым Бектасқа, жолдасым Анар ға жасатты. Қолдары жеңіл екен! Бүгін өзім келіп шертпе жасатып кеттім. Басым жеп жеңіл болып қалдығо. Аллаһ разы болсын Бектас!
ДD
Дони Doni
Очень хороший мастера Бектас красавчик всем советую
AS As
Самый хороший центр. Всем советую.