Ателье Дильназ Бозан
Швейные ателье
АЗ
Ай Зада
Барлығы жоғары деңгейде тігілген.Көңілімнен шықты.Аккуратно тігіп берді.Рахмет.Ісіңізге сәттілік.🥰Еш өкінбедім.Тағы да тіктіртемін.
Камка Ажибаева
👍
Арайлым Сұңғатқызы
Өте жақсы, ұқыпты тігеді. Көйлек болсын, толстовка болсын қалағандағыңыздай қылып тігіп береді. Осы ательені Дильназ шеберді ұсынамын. Келсеңіздер болады👍🏻😍
buzanov 🦚
супер классно понравилься советую 👍👍
GB
Gulzada Bayan
Отличное Ателье!Мастер с золотыми ручками сделала работу очень качественно ! Мастер своего дела . Однозначно советую.👍👍👍
b7 buzanov
Очень классно, всегда выбираю этот ателье Дильназа 😊🙌🏻
GY
Gaukhar Yessalieva
Өте жақсы тігеді,өзімнің қалағанымды тігіп берді🙌🏻👍