Vr on arena
Центр виртуальной реальности
Dilya ❤️
Бәрі ойымыздағыдай өтті.😍Командамен көп адаммен барсаң өттеее қызықққ. Советуюю🔥🔥
A☺
Aman Tynymkerei
Бөлек, мықты ойын болды
PS
Perizat Sabirova
Бұл VR ойын шынымен керемет әсер қалдырды! Графикасы өте шынайы, дыбысы мен атмосферасы нағыз қатысып жатқандай сезім береді. Басқаруы жеңіл, тез үйреніп кеттім. Әсіресе командалық миссиялары ерекше ұнады – достармен бірге ойнау өте қызық. Жаңа эмоция сыйлады, уақыттың қалай өткенін байқамай қалдым. Барлық VR әуесқойларына ұсынамын!
SE
Saule Ermysheva
Праздовали день рождения сына. Все прошло замечательно 👍🏻👍🏻👍🏻Ребятам большое спасибо за организацию игр. Сыну и гостям очень понравилось 👌👌👌
Ак
DZ
Dastan Zh
👍
Мухаммад Бисенов
Очень круто мы приходили сюда в лагере каждый поток
Ерболат Балмаганбетов
Жақсы келестеде келуге болады
BE
Bekzat Ermuhanov
👍🏽👍🏽👍🏽💪🏼💪🏼
ЖБ
Жадыра Беркинова
Күшті баруға советую😍 контрдағдай атысып келдік😁
Айганым Мугиева
Очень крутые ощущения!
Рахат Еркебулан
Четкий го
Bekarys Rahymberdy
Оставлю отзыв о центр виртуальной реальности "Vr on arena". При входе тебя встречает белый коридор,скучный.Есть шкафчики для хранения вещей.Зал большой,напитки присутствуют.Обслуживание нормальное,не могу сказать хорошим.Столы и стулы присутствуют.И так,самая главная—Игра и очки.Мы играли в 2-х командах—Синяя и Красная.Синяя команда должна стрелять в Красную команду,Красная команда тоже самое,стрелять в Синию команду,и есть другие игры и одиночные.Название игры к сожелению забыл.В виртуальной реальности немного размыто,оружие не так много и они хороши.Очки неудобные и в раундах дает дискомфорт. 4 звезд,пришли без настроения,ушли довольным :)
NS
Nadir Serikkali
Ема я а шоке от этого Vr room достойные 5 наилучших звезд
AD
Ainur Danova
Очень понравилось. К сожалению, в нашем городе мало мест развлечения для подростков. Vr-on - самое-то👍🏼 Дети остались очень довольны! Рекомендую!
TD
Tamirlan Djardemgali
👍👍👍
АО
Айдана Орынбасарова
milana esberdieva
не скучный сюжет, провели отличное время с друзьями, рады что попробовали 😁
Абылай Саханов
ХХ
Хамза Халыкберген
МашАллаһ керім
ДБ
Джо Байден
Провел день рождения сына! Очень понравилось👍
ZM
Zhannat Moldasheva
Кеше балдармен барып ойнап, озимиз бала болп ойнадык. Куштиии прям. Советую. Но есть одно но…. Туалет грязный
揺るぎない
Жаркын красавчик
A.
Alidar .
Круто
Аймира Тажгалиева
Всем советую, ходила со своими учениками. Сотрудники вообще топ, вежливые, умеют объяснять, готовы помочь, детям очень понравилось 🥰 Спасибо команде Vr On
Ануар Каржаулов
GK
G K
Ұнадыыы
ZA
Zarina Amanova
Керемет жер Алаң таза, қызметкерлері сыпайы және көмектесуге әрдайым дайын. Отбасымен демалуға өте қолайлы орын. Міндетті түрде тағы да келеміз! 🌟
Нормально Смотри
Классное заведение, отлично поиграли
Erdaulet Sabir
🔥🔥🔥
Тимур Ходжиев
Спасибо большое команде VR ON, за хорошую и слаженную работу в проведении дня рождения беренка. Команда VR ON умеет находить с детьми контакт , дети все нравится никто не остается без внимания. Команда VR ON молодцы !!! Будем Вас рекомендовать 👍
SY
S Yess
Іші үлкен, ыңғайлы, VR карталары шынайы, ойынға беріліп, рахаттана ойнадық. 10000 шаг 1-1.5 сағат ішінде жасап тастадық)) Терлеп, күшті физ.нагрузка болды, өте ұнады 🙏🏻
Айгерим Болатбаева
Іші үлкен,өте жақсы😍бізге ұнады😍
IK
Ibrohim Kanat
Қатты ұнады 3-ші рет келватрм бір апта ішінде Достармен Бас қосқанда келіп демалатын жаксы жер всем советую 😍😍😍😍😍😍😍
N8
Nurik 89
Өте жақсы демалысты пользамен өткізетін жер екен
КН
Кымбат Нигметоллаева
Күшті ойын екен! Ерекше әсер алдық. Басында шынымен басқа әлемге түскендей болып, қорқып едім😅 Үйреніп алып, бір рахаттанып ойнап алдым ғой👍🏻Бірге барған жақындарымызда риза. Бұйырса тағы барамыз👌🤗
AB
Abdrashitov Bekzat
Отлтчно поиграли👍👍👍
Мэлс Шаутиков
Кереемет жақсы асер алдвқ тағы келеміз бұйрса 👍👍
Seitimbek.,’ .
Кайф ойнау
Али Кабдешев
День рождение отметили атмосферно 🔥 Всё было на высшем уровне
AZ
Aibek Zhangliyev
Не заметили как пролетел час, было очень весело постреляться с друзьями