Vr on arena
Центр виртуальной реальности
Динара Джолдасова
Сегодня были на VR-арене с друзьями, очень понравилось. Крутая атмосфера, всё хорошо организовано, игры интересные. Отличное место, чтобы классно провести время с компанией😍
Тұмарым Рахымжан
Капееец, кушти ойын болды! Прямоо баруға стоит👍🏻 эмоцияңды шығаратын жер. Оператор Нурсултан молодец!
Асыланбек Умирзахов
Күшті көңіл көтеруге болады👏👏
Assanzhan Sharapov
Бір келіп ойнап кетуге болады.
AT
Almaz Tastai
Күшті жер
aa
arsen azerbai
Нормально
SE
Saule Ermysheva
Праздовали день рождения сына. Все прошло замечательно 👍🏻👍🏻👍🏻Ребятам большое спасибо за организацию игр. Сыну и гостям очень понравилось 👌👌👌
A☺
NS
Nadir Serikkali
Ема я а шоке от этого Vr room достойные 5 наилучших звезд
milana esberdieva
не скучный сюжет, провели отличное время с друзьями, рады что попробовали 😁
Али Кабдешев
День рождение отметили атмосферно 🔥 Всё было на высшем уровне
ZM
Zhannat Moldasheva
Кеше балдармен барып ойнап, озимиз бала болп ойнадык. Куштиии прям. Советую. Но есть одно но…. Туалет грязный
Аймира Тажгалиева
Всем советую, ходила со своими учениками. Сотрудники вообще топ, вежливые, умеют объяснять, готовы помочь, детям очень понравилось 🥰 Спасибо команде Vr On
IK
Ibrohim Kanat
Қатты ұнады 3-ші рет келватрм бір апта ішінде Достармен Бас қосқанда келіп демалатын жаксы жер всем советую 😍😍😍😍😍😍😍
Said ……
Нормально Смотри
Классное заведение, отлично поиграли
N8
Nurik 89
Өте жақсы демалысты пользамен өткізетін жер екен
Ануар Каржаулов
👍👍👍👍👍
DO
Dylan O’Brein
Все по кайфу 5x5 от души уакыт өткізесіздер СОВЕТУЮ✅
Мэлс Шаутиков
Кереемет жақсы асер алдвқ тағы келеміз бұйрса 👍👍
Azamat Amanzhanov
Ойын базар жок унады, кызык болды
жс
жаркын сабыр
👍👍
ЗЖ
З Жанар
Отмечали день рождения сына 7 лет! Отдохнули от души, даже сами играли! Очень понравилось помещение! Ребята молодцы, с каждым находят общий язык! Рядом чайхана, еда вкусная, все быстро приготовили и принесли сами! Рекомендую
PS
Perizat Sabirova
Бұл VR ойын шынымен керемет әсер қалдырды! Графикасы өте шынайы, дыбысы мен атмосферасы нағыз қатысып жатқандай сезім береді. Басқаруы жеңіл, тез үйреніп кеттім. Әсіресе командалық миссиялары ерекше ұнады – достармен бірге ойнау өте қызық. Жаңа эмоция сыйлады, уақыттың қалай өткенін байқамай қалдым. Барлық VR әуесқойларына ұсынамын!
AZ
Aibek Zhangliyev
Не заметили как пролетел час, было очень весело постреляться с друзьями
AY
Akan Yussupov
Хорошо по игрались, хорошо отдохнули!👍👍👍 рекомендую
Dilya ❤️
Бәрі ойымыздағыдай өтті.😍Командамен көп адаммен барсаң өттеее қызықққ. Советуюю🔥🔥
b
Оставлю отзыв о центр виртуальной реальности "Vr on arena". При входе тебя встречает белый коридор,скучный.Есть шкафчики для хранения вещей.Зал большой,напитки присутствуют.Обслуживание нормальное,не могу сказать хорошим.Столы и стулы присутствуют.И так,самая главная—Игра и очки.Мы играли в 2-х командах—Синяя и Красная.Синяя команда должна стрелять в Красную команду,Красная команда тоже самое,стрелять в Синию команду,и есть другие игры и одиночные.Название игры к сожелению забыл.В виртуальной реальности немного размыто,оружие не так много и они хороши.Очки неудобные и в раундах дает дискомфорт. 4 звезд,пришли без настроения,ушли довольным :)
AD
Ainur Danova
Очень понравилось. К сожалению, в нашем городе мало мест развлечения для подростков. Vr-on - самое-то👍🏼 Дети остались очень довольны! Рекомендую!
Мухаммад 🧸
Очень круто мы приходили сюда в лагере каждый поток
Тимур Ходжиев
Спасибо большое команде VR ON, за хорошую и слаженную работу в проведении дня рождения беренка. Команда VR ON умеет находить с детьми контакт , дети все нравится никто не остается без внимания. Команда VR ON молодцы !!! Будем Вас рекомендовать 👍
SY
S Yess
Іші үлкен, ыңғайлы, VR карталары шынайы, ойынға беріліп, рахаттана ойнадық. 10000 шаг 1-1.5 сағат ішінде жасап тастадық)) Терлеп, күшті физ.нагрузка болды, өте ұнады 🙏🏻
SU
Sberid User
Детям на ДР скидку получили, дети счастливы
DA
Daniyar Amangeldiyev
Good atmosphere 🔥
Расул Сайлауов
Жаңа форматта VR өте керемет, баруға ұсынамын✊🏻
Рауан ⚫️
Өте күшті жер.Ойын ойнап уақыт өткізуге жақсы
КН
Кымбат Нигметоллаева
Күшті ойын екен! Ерекше әсер алдық. Басында шынымен басқа әлемге түскендей болып, қорқып едім😅 Үйреніп алып, бір рахаттанып ойнап алдым ғой👍🏻Бірге барған жақындарымызда риза. Бұйырса тағы барамыз👌🤗
AT
Argynbek Tassimov
Жақсы кеңістік, өте кең және ыңғайлы, VR көзілдіріктері сапалы, қызмет көрсетулері де жаман емес, барғанда жеңіл киім кйіп барыңыз, терлейсіз😄, аяқ киімді шелу керек сондықтан носкиіңізді қарап шығыңыз үйден😬
Maqal Saqal
Өте керемет жер екен. Бірінші рет бардым, бірден бәрі түсінікті болды. Контр страйк сияқты ойынды былай ойнау енді тамаша. Тағы бару керек міндетті түрде. Барып қалыңыз, қатты қымбат емес