3DDD
Цифровая стоматология
АЕ
Айгерим Елемесова
Жаннур Сериковна — очень хороший специалист 👍 Всё подробно объяснила, чётко и доступно разобрала каждый момент. Спасибо большое ☺️ Буду продолжать лечение. Персонал очень вежливый, в клинике чисто и опрятно. Всем советую!
Актлек Сабитова
Доктор Даулет Алмасович және медсестра Молдир қызметтері 👍🏻👍🏻 көп рахмет!
ДА
Динмухаммед Ахметжан
Даулет Алмасовичка коп коп рахмет!!! Бүгін консультация алдым чем баска жерлерге карағанда прям четко ясно түсіндіреді барлығын.👍🏻
0Z
096zzz Zzz
Даулет Алмасовичка алғысым шексіз. Қолы өте жеңіл. 3ddd стоматологиясына рахмет қол жетімді бағалары.)))
Хажмурат Кушалиев
Всем советую обратится в стоматологию DDD! Высококвалифицированные мастера своих дел🔥 Все безболезненно, и так быстро. И недорого))!
17 декабря 2025, официальный ответ
Спасибо за ваш отзыв! Нам очень приятно, что вы поделились своим впечатлением. Будем рады видеть вас снова!
Dikosha Di
Удаление было, прошло хорошо безболезненно, аккуратно, спасибо стоматологу ортапеду Нурланову Еркебулану 👍🏻
Айжок Айжок
Проходила консультацию у Даулета Алмазовича осталась очень довольна. Врач всё подробно и доступно объяснил, ответил на все вопросы и помог разобраться в ситуации. Чувствуется высокий профессионализм и внимательное отношение к пациенту. Спасибо за качественную консультацию!
М.
Молдир .
Отличная стоматология. Вежливый персонал! Доктор Арсен Алишаевич отличный врач помог мне с лечением зуба вытащил инструмент который сломали в моём зубе . Спасибо большое стоматологии и медицинскому персоналу😊
Частый гость
Фарида Кырыкбаева
Даулет мырза жаксы жасайды укыпты оз исине ауыртпай жасайды екен ризамын жумысына и багасыда кол жетимди рахмет 😘🥰🥰
А🥰
Акмарал 🥰
Классная клиника.Чисто,уютно.Профессионалыв своей работе доктора,не смотря на молодой возраст😊 Персонал вежливый👍все, такие приятные и девушки и парни.Процветания Вашей клиники
9 посещений
Бакытгуль Утешова
Пролечила все зубы у Даулета Алмасовича! Сервис все понравилось! Очень вежливый, опытный врач! Всем советую стоматологию 3DDD!
СР
Салтанат Рахметолла
Мен стоматологиядан, әсіресе тіс дәрігерінен қатты қорқатын едім. Бірақ 3DDD стоматологиясына келгеннен кейін бұл қорқынышым мүлде басылды. Дәрігер Айбек Зулхарнаевичтің қолы өте жеңіл, емдеу барысында ешқандай ауырсыну сезінбедім. Клиникадағы барлық дәрігерлер мен ассистент қыздар өте сыпайы, жылы шырайлы, науқасқа ерекше көңіл бөледі. Осы стоматологияны баршаңызға шын жүректен ұсынамын!
Сауле Мусахан
Огромная благодарность Даулету Алмасовичу, за его работу, все прошло легко и быстро, самое главное без единой боли. Очень вежливые девочки на ресепшене. Спасибо большое!
ЖХ
Жансая Хасенова
Прохожу лечение в этой клинике и скажу честно что здесь не про то чтоб максимально заработать. Больше про качество и заботу. Благодарю и рекомендую врача Даулет Алмасович 🙌👍🏻
Amir
Даулет Алмасовичь оте жаксы емдидыго маган унады сыпайлыгы уйымшыддыгы ауыртпай кушты емдеды
Частый гость
ГЕ
Галия Ележанова
Дәулет Алмасович өте түсінікті қылып консультация берді
AT
Albert Talapov
Тісіме коронкаларды осы жерден салдым. Өзіме өте қатты ұнады. Дәрігерлері өте білімді.
Сара Абдрахманова
Отличные врачи, всю работу делают на совесть, на ресепшн девушки очень приветливые, вежливые👍
Шайдолла Куттыбаев
Еркебулан мырза рахмет жылдам жақсы сапалы жумыс жасайды
ZZ
Zhannur Zharas
3DDD стоматологиясына коп рахмет💋 Барлығына ұсынамын! Врач Даулет Алмасович өз ісінің маманы👍🏻
Батыржан Хамидоллаев
Еркебулан очень отличный врач провел удаление без единой капельки боли всем советую 👍
AZ
Aisara Zharasova
Доктор Даулет Алмасович білікті дәрігер👍3Дд клиникасына келіп тіс емдетуге кеңес беремін💞
Арна Мухамбетова
Стоматология кушти Врач Арсенге жанеде кыздарга улкен рахмет Жумыстарынызга Алла береке берсын
НЖ
Нариман Жайберген
Кызымнын тисин жулдырдык, жалпы баска стоматологияда киын жумыс деп. Айбек Зуркарнаевичке рахмет
YK
Yerassyl Kuramyssov
Пролечил много зубов и понравилось их работа, советую
Есенгелды Мурзагалиев
Арсенал Алишаевич баламның барлық тістерін емдеп берді. Алғысымызды білдіреміз, бәрі ұнады
ГК
Гулбану Кузембаева
тісіме чистка Жаннур Сериковна жасаткам жұмысы ұнады 👍🏻 таза әрі көңілден шығарлық. Консултация дұрыстап түсіндіріп берген Даулет Алмасовичке алғысым шексіз.Жұмыстарыңыз көңілден шығарлық👍🏻❤️🩹
GU
Gaukhar Uteshova
Хочу выразить огромную благодарность моему стоматологу Даулету, за профессионализм, внимательное отношение и заботу о пациентах. Все процедуры проходили максимально комфортно и безболезненно, врач подробно объяснял каждый этап лечения и давал полезные рекомендации по уходу за зубами. Атмосфера в клинике очень доброжелательная
Еркемай Боранбай
Врачьтарға көп рахмет Даулет Алмасовичке брекет салдырдым и Әйбек Зулхарнаевичке имплант салдырдым.Білікті,тәжиребелі мамаңдар.Ассистент,рессепшен қыздары әрқашан күлімдеп қарсы алады.
Aasalya Askhatovna
3DDD тіс емханасына көп рахмет!🫶🏻Доктор Жангелдіге алғыс айтамын🫰🏻 Барлығы жоғары деңгейде. Клиника іші таза,ресепшндағы қыздар сыпайы күшті🥰, Айбек Зулкарнаевичқа да рахмет!
Галина Тимофеевна
Была на консультации у хирурга имплантолога Айбека Зулкарнаевича, получила столько положительных эмоций!!! Вау, это врач от Бога! Все объяснил, обосновал, нашел самый приемлемый для меня вариант, я очень довольна, буду лечиться только здесь!!! 👍👌🫶👏✊
АЕ
Аруна Ергалиева
Алмасович өте жақсы емдейді
Арсен Алишаев
Амир очень четко делает кариес 💥💥
Назерке Куанышева
Персонал вообщем супер♥️
Серго Нурсейтов
Оте керемет даригерлер Рахмет Алла разы болсын
Kundyz Sagi
Спасибо Даулету Алмасовичу за оперативную работу!
ggs 🐢
Быстро и качественно👍🏻
РА
Райымбек Алибеков
Клиника жаксы дәрежеде қызымет көрсетуде. Даулет Алмасович жаксы маман👍 кеңес беремін
КС
Куандык Сергенов
Еркебұлан Нұрланұлы көп көп рахмет бәрі ұнады жұмыстары тамаша
SS
S S
Керемет стоматология! Дәрігерлері мықты мамандар әрі жақсы адамдар👍👍👍
Асем
Еркебулан Нурланович оте жаксы ортопед хирург. Тисимди калпына келтирип берди. Рахмет
A Aibarovaaa
Клиника ұнады,сервис өте жақсы Даулет Алмасұлына көп көп рақмет😍👍
ZB
Zhanerke Bekten
Нурхат Галымжанович қолы жеңіл ұқыпты, өз ісінің нағыз маманы
RU
Ruslan Uralov
Дәулет Алмасұлы өз ісінің маманы, қолы жұмсақ. Білікті тіс дәрігер, еңбектеріңіз шыңдалып, өрлей беріңіздер!
M
Miramgul
Оте керемет клиника, администратор кыздарга жэне улкен алгысымды дэригер Жангелди Есенгелдиге айткым келеди,оз басым басында коркып барып еди,калай болады деп, барлык тисимди ауыртпай,куштетип емдеп берди,багалары да кол жетимди.
ak
assem k
Благодарим коллектив стоматологии за профессионализм и отзывчивость! Врач-хирург высшего уровня, все доходчиво разъяснил, вылечил аккуратно и без боли. Замечательные приветливые менеджера, прекрасный сервис.
ЖС
Жанслу Сарбалина
Получила консультацию, решила прийти на лечение)
Asylzhan Zhumabaev
Нурхат Галымжанович врач оте жаксы жулады 👍🏻👍🏻👍🏻
AI
Arailym Iskakova
Жангелді Есендиевич, Жаннұр Сериковна сіздерге үлкен рақмет! Өте жақсы дәрігерлер.
Jalgas Amangeldiev
Оте керемет быр женылдеп калдым тыс дарыгеры барынша ауыртпады маган унады.