Clean_prestige_atyrau
Прачечная
Вернём вещам свежесть и безупречный вид
НТ
Нургуль Тунгышбай
В восторге
Мне все понравилось. Очень классно почистили, я очень довольна.
Кадирлим Кажапова
В восторге
Мен бұл химчисткаға баламның костюмін апарған едім.Енді костюмнің жағдайы өте кір лас қылшық, түк -түк, майлы тағам тамған дағы да болды,сарғайған ақ жейденің жағасы,жеңі кетпейтін шығар деп ойлаған едім.Бірақ екі күннен кейін костюмді алуға барсам костюмді танымай қалғаным соншалық.Жаңа костюм екендеп қалдым тап таза ұқыпты жуылып үтіктелген тщательно тазаланған әрбір детальіне мән берген екен.Осы жерде жұмыс жасайтын бүкіл қызметкерлерге рахметімді айтамын.Еңбектеріңе береке берсін.Өркендей беріңіздер.
NG
Nazerke Gabdulla
В восторге
Қайырлы күн! 11-ші наурыз күні пиджак пен куртка тапсырған болатынмын. Куртканың алдында кетпейді деп ойлаған дақтарды(4 суретте) кетіріп берді! Пиджакты да аппақ қылып, тазалап беріпті. Көп рахмет! Еңбектеріңіздің жемісін көріңіздер! Осы жердің қызметтерін пайдалануға кеңес беремін!🙌🏻🫂
Abeke Abeke
В восторге
Кеше киімдерімді жудыртып едім осы химчисткага көңілімнен шықты барлығына кеңес беремін Атыраудағы топ 1 химчистка деп ойлаймын
Р
Рустем
В восторге
Сервис на высшем уровне, профессионалы своего дела.
DL
Dakarya Li
В восторге
Обращалась в эту химчистку и осталась очень довольна результатом. Вещи почистили аккуратно и качественно, пятна и катушки полностью удалили, ткань не испортили. Сотрудники вежливые, всё объяснили и сделали в срок. Приятно, когда к работе относятся ответственно. Теперь буду обращаться сюда постоянно и рекомендовать знакомым.
AZ
Aya Zhan
В восторге
Престиж ұжымына рақмет🙌🏻🌸! Барлығы әдемі етіп жуылған, үтіктеліп келген. Істеріңізге сәттілік тілеймін. Табысты болсын.
Asylai Asylbaeva
Рахмет ұжымдарыңызға ! Жақсы етіп жуыпты
Aruzhan Maxotova
В восторге
Отдавала куртку в химчистку и честно, результат превзошёл ожидания 🥹 Пятна полностью убрали, куртка стала свежей, цвет не испортили, форма сохранилась. Видно, что работают аккуратно и профессионально. Спасибо за качественную работу! Теперь только к вам 🤍
ДА
Данияр Абдулмансур
В восторге
Жаксы обслуживание бари унады рахмет коп коп👍
Ммм Ммм
В восторге
Оте жаксы тазалап берди жумыстарына ризамын всем советую
ravil ravil
В восторге
отдавал зимнюю куртку очень хорошо справились,спасибо за такую работу,обслуживание на высшем уровне 🔥
Айгерим Кисимова
В восторге
Куртка пальто тазалауға бердім.кушті тап таза аккуратно тазалап берді рахмет сіздерге
ABDURROKHMAN
В восторге
Жұмыстарыңызға рахмет!у вас хорошое работа
Ffggdddd F
В восторге
Одежда просто шик!забрала она как новая мне понравилась!🥹❤️
alua nurtas
В восторге
вещи очень чистые, одежда пришла в хорошем состоянии 😍😍😍
Tomiris Askarkyzy
В восторге
Одежду постирали и высушили идеально, пятен и неприятного запаха не осталось. Всё сделали быстро и аккуратно. Рекомендую))
kausar salakhiden
В восторге
всегда аккуратно,заслуженно 5 звезд!!
Alua Uteuova
Өте күшті🔥👏👍👍👍
Zikooo
Очень профисианально и качественно✨❤️
Зайнаб Э
Оте кушти советую👍🏼👍🏼❤️🔥❤️🔥
В восторге
Очень аккуратная работа,и хороши сервис,одежда будьто новая 👍
Ainur Akudina
В восторге
спасибо. Персонал супер, к каждой вещи относятся внимательно
Частый гость