Sana School Atyrau
Частная школа
4.3
4.3
Аманкос Капаров
Баламызды осы жеке мектепке бергенімізге өте қуаныштымыз. Мектепте білім сапасы жоғары, тәрбие жұмысы жүйелі жүргізіледі. Мұғалімдер өз ісінің шеберлері, әр балаға ерекше көңіл бөліп, сүйіспеншілікпен қарайды. Балам мектепке қуанып барады, әр күнің қызықты өткізетінін айтып келеді. Ұстаздардың жылы қарым-қатынасы мен қолдауы балалардың өзін сенімді сезінуіне әсер етеді. Мектептің тамағы дәмді, тазалығы жақсы сақталған, түрлі үйірмелер мен қосымша сабақтар баланың жан-жақты дамуына мүмкіндік береді. Мектеп ұжымына алғысымыз шексіз! Осындай сапалы білім мен саналы тәрбие бергендеріңіз үшін үлкен рақмет! Әрдайым табысты болыңыздар, еңбектеріңіз жана берсін! Бұл мектеп – баланың болашағына салынған ең жақсы инвестиция
ТС
Тамаша Сергазиева
Хочу выразить огромную благодарность школе и всему педагогическому коллективу за профессионализм, чуткое отношение к детям и индивидуальный подход к каждому ученику. Моя семья очень довольна выбором — здесь действительно любят детей, видят в них потенциал и стараются раскрыть его* на максимум. Учителя не только дают знания, но и воспитывают в детях доброту, уверенность в себе, уважение и стремление к развитию. Особая благодарность за доброжелательную атмосферу, качественное питание*, *разнообразные кружки и активную обратную связь с родителями. Спасибо, что каждый день делаете всё возможное ради наших детей! Мы рады быть частью такой сильной и тёплой школьной семьи. ❤️ Рекомендуем школу всем, кто ищет настоящее внимание, заботу и качество в образовании!
Гульназ Туржанова
Мектеп туралы пікірім тек жағымды. Оқу орнының атмосферасы жылы, балаға қолайлы. Мұғалімдерінің кәсіби деңгейі жоғары, әр сабақ қызықты әрі түсінікті өтеді. Балалардың білімін ғана емес, тәрбиесін, өзін-өзі дамытуын да назарда ұстайды. Ата-анамен кері байланыс жақсы жолға қойылған: барлық мәселе дер кезінде шешіледі, ақпарат уақытылы беріледі. Мектеп ұжымы өте ұйымшыл, мейірімді және жауапкершілігі жоғары.
AT
Asyl Temirtasova
Sana school прекрасная школа, хочу отметить следующие моменты: - интересные и разнообразные занятия с применением необычных материалов к урокам. - индивидуальный подход к ребенку. - профессиональные педагоги. - проводятся огромное количество внеклассных мероприятий, соревнований, праздников, перемены проходят очень интересно и с пользой. - школа имеет широкий выбор кружков (домбыра, роботехника, шахматы, танцы, джиу-джитсу, рисование), на посещение предоставляется 3 вида кружка, мой ребенок с удовольствием посещает кружки. - очень хорошее питание. - приятный и яркий дизайн классов, хорошая мебель. - также хочу отметить очень хорошую работу наших кураторов, которые каждый проводят различные динамичные занятия с детьми, что хорошо развивает мозг ребенка. В школе очень приятная, теплая и заботливая атмосфера, здесь ценятся здоровые отношения между учениками, персоналом и родителями, нам нравится Sana school!!!
Гульбина Кадырбаева
Билим сапасы жогары. Балаларды осында окытуга абден болады. Мугалимдерге ризамын 👍👍
Dilyara Ikhsanova
Өте заманауи мектеп😍 Мектепте, мұғалімдерде өте білім! Білім сапасыда жоғары👏👏
ZB
Zarina Berkova
😍😍😍😍
Акбобек Амангосова
Өте нашар,сапасыз мектеп!Директоры мәдениетсіз,екі сөзді кісі.Басшысы сондай болғасын,қол астындағы жұмысшылары да қандай екенін біле беріңіздер!
SM
Saltanat Muhanbetova
Педагоги проявляют профессионализм и внимательность, помогая детьям достигать высоких результатов.
MG
Mr Google
Реклама хорошая у них, а школа так себе
Айнагуль Бисенгалиева
Мои ожидания не оправдались
Алтынбек Рамазанов
Өте керемет мектеп өзім балам осы мектепте білім алып жатыр, 4 сыныпқа көшті өте керемет балаға да ұнайды
RZ
Rau ZzZ
Жаксы мектеп,мугалимдери жаксы
AB
Almaz Berdikeyev
Жаксы мектеп, барi жана. Оте ынгайлы. Балам окуга бакытты.
Jandos Amangeldiev
Жаксы мектеп. Без лишних слов. Маган унады.👍👍
Фариза Лукпанова
Sana мектебінің ашылуы – қуанышты жаңалық! Құттықтаймын! Алдағы уақытта балаларға сапалы білім мен тәрбие беретін үлгілі оқу орнына айналсын. Ұжымға бірлік, ұстаздарға шыдам мен шығармашылық шабыт тілеймін. Қашан да алдыңғы қатарлы білім ордасы болуына тілектеспін.
Zhumabek takazhukov
Жақсы ғой баланы таңертең апарып тастайсың, өзің алаңдамай жұмыста жүре бересің, кешке алып кетесің, үй тапсырмасын кешке жасамайсың, бала мектептен жасап келеді
ТД
Тайшиев Досжан
Жақсы мектеп республикадағы бренд мектептердің бірі.
УТ
Утеп Таев