Fresko
Кофейня
4.2
4.2
Alina Amangalieva
новое меню отстойный постоянно келип жеп журген пастамнын соусн поменяли соусты олгенше салып тастаган пастага вообще не похоже креветки сезилмид дами подруга купила бургер бургерге берген перчатки колданылган иши сыр сыр болып жатр ашканда🤢🤢 значит перчатканы жуып кайта колдану беред постоянно)
Аиа Ддд
Лимонадтың ішінде жәндік жүр. Қызметкер қыз кивидің қарасы дейді.🤢Ап-анық көрініп тұрған насекомды👎🏻🤮
bm
bakyt mirzambekkyzy
Кофейня Fresko очень понравилась.Все блюда вкусные, особенно сырный бургер - просто отлично. Также понравились девушки внутри, особенно официант по имени Арай - обслуживание на высоком уровне. Желаю успехов в ваши работе!😊👍🏻👍🏻
Алина Мухтарова
Десерттеры турып калган. Возврат или обмен жасайк десен жасамаиды нормальный дами деп🤦🏻♀️хотя жеуге келмитин 👎🏻👎🏻👎🏻клиентпен сойлесип билмейди
Aigerym Urustemova
Кулсарыга барганда бірнеше рет болып кеткенбіз. Локация удобная, тамақтары өте дәмді. Особенно сырный бургер. Одан кейін басқа, кафеге бардық Кулсарыдағы. Freskoға жетпейді екен.
BK
B K
Неге 8:00ден жасайды деп қойғансыңдар, 8:30да тонааа жақтан жетіп келсем жаяу, адамы жоқ, 25 минут күтесіз дид, менің жұмыс орыныма сонда кім барады. Осыны ашып отырған кәсіпкердің нанығой деп 4⭐️ қойдым, БІРАҚ АДАМНЫҢ 🍑 КҮЙДІРІП АЛДАМАЙ, СОЛ 9:00 ДЕП КОЯ САЛЫҢДАРШ
ЖУ
Жулдыз Утепова
Фреско🔥❤️тамақтары өте дәмді❤️сырный бургер😋смузи❤️Кофе❤️урбеччччччч🔥🔥🔥🔥❤️ішіндегі адамдарыда өте жақсы❤️іші жанға жайлы❤️ішіндегі-қызыметшілері өз ісінің мамандары❤️
RH
Riley Hammond
Очень вкусно!
Enlik_13 Ekpingali
Вообще унамад ужас! Заказды дурыс кабылдамайд не кешырныз жок дм айткан жок сосн официаентар асыкпай тыркылдап журед
ЖХ
Жулдыз Халелова
Тамактары өте дәмді🥰
Aiym Kairesova
Іші жақсы жайлы, бірақ обслуживание ноль болды,+ заказдарымызды шатастырып, пиццасы да ұнамады.
Софи🤍 Утегенова
Еда очень вкусная, мне очень понравилсья, официанты ваше очень милые добрые,я тут не первый раз уже много раз была👍🏻
Аноним Но
Общаются с клиентами высокомерно, «коке, койшы» деген что за общение, больше сюда не ногой!!!
Джон Сина
Отличная кофейня! Вкусно позавтракали! Хороший персонал! Желаем больше клиентов!
l.
lovllspi2t .
недооценное кофейня в кульсаре, я в восторге. канша келсемде тамактары алдынгысына караганда дамдиреккой🤩
h&
honeymoon &
пришли с мамой и сестрой, уютное местечко😻 не первый раз прихожу, всегда вкусные блюда и приветливый персонал🤭✨
Zarikon Yessim
Алтыншаш есімді бариста қызға рақмеет! Ісіңізге береке берсін! Айс латте басқа жерлерде ішкен едім, онша ұнамады.. Сіздерде кофенің порциясы көбірек дәмі өте жақсы😍❤️