Частный судебный исполнитель Тусипов Е.О.
Судебные исполнители
Индира Александровна
Совсем не понравилось
Тусипов Ербол касындагы айел адам екеуде коргенсиз ауадан акша жасап отыр . Телефон котермейди халыкты тонап отыр . Толенген акшаны екирет толетип 2021 толенип биткен исти шыгармай 2026 да кери акша алып отыр коргенсиз.
Меруерт Камалова
Совсем не понравилось
Ербол Түсіпов мүлдемтелефон көтермейді.
НТ
Нуржан Туралиев
Совсем не понравилось
Олседе телефонын алмайды целый день,ватсап окыиайды ответ жок,не ушин керек лактырып таста телефонынды
НН
Нургуль Нургуль
Совсем не понравилось
Вапще сөзім жоқ 100% пайыз адамның еңбегін алып алады үйінде не болватр не жағдай болватыр түсінбейді сот орындаушының еңбегі деп 2,3есе алады өмірі телефондарын алмайды ватцапта ответ бермиді но онлайн болып отырады онбаған
OO
Olzhas Olzhas
Совсем не понравилось
Оңбағанның оңбағаны. Төленген штрафты базадан шығармай жүреді көтін керіп маймыл