Быстрое питание
Ержан Кайназаров
Чикен ала койып едик карайып кеткен сонгы майга писиргендеры коринип тур до этого ондай емес еди буларыныз болмады
LM
Lara Mukusheva
Қуырылған балық сағынып бүгін заказ беріп 1 кг сазанға самовывозбен алып кетіп едім, ал дәмін татып жей қалғанда балықтын еті ашы болып дәм келді. Ашы болғанда, өтінен тазартқанда, өті жарылып кетіп балықтын етіне тиген өт. Жегизбеді. Куырланд осы мәселені назарына алып, қалай соңғы түтынушы зардап шекпеуіне жол бермеуін қарастыру керек. Ақысын қайтару керек иә болмаса тапсырысты жаңартып жасау керек. Менің өзіме - кері алып келуды талап етіп отырды.Басқв әрекет қолданбады. Кешірім сұрағаны жеткіліксіз әрекет!
Q
3 марта 2026, официальный ответ
Здравствуйте! Команда QUYRLAND внимательно относится к каждому отзыву и нам важно разобраться в ситу…
A
Ayakon
Донердын дамы ерекше және татты. Сервис на высоком уровне. Советую попробывать👍🏻
RB
Rustem Bey
Жеген балық өте дәмді болып, ауызда еріп кетті, дәмі әлі де есте тұр. Кәсіптеріңе береке тілеймін!
ЕХ
Ерназар Хамитов
Рахмет коп, дамди!
ЖТ
Жалгас Танатов
Чикені бөлек 👍👍👍
Arman Azhkhanov
Балықтары өте дәмді Всем советую, обслуживание на вышем уровене🔥🔥🔥
Частый гость
Нурзат Байкутов
Очень редко пишу отзывы, но чикены я уже дважды заказываю, обслуживанием очень доволен. Клиентам по поводу оплаты относится с пониманием (это редкость в Атырау). Что сказать попробовал чикен — остался доволен! Хрустящая корочка, сочное мясо внутри, специи в самый раз — не перебор, но со вкусом. Всем рекомендую)
AB
Aray Bega
Чикен де балықта жақсы Чикеннің дәмі өте қатты ұнады. 👍
Частый гость
turar baimakhan
Балық донер зор әдемі Алла кәсіптеріне береке берсін
Жарас Таңат
Балық донер бөлек екен Атрауда бұндай донер бар деп ойламаппын 🤩🔥
BK
Be K
Я заказала у вас 40 шт. чикен. Хотела именно горячий, хрустящий курочек — и я это получила. Ела с аппетитом, спешила, поэтому оставила часть на ужин. Но когда вечером начала доедать чикен — особенно крылышки — я заметила, что на каждом есть перо или волосы. Это было не одно крылышко, а почти у всех. Стало неприятно, особенно с мыслью, что до этого я это уже ела. Прошу обратить внимание, чтобы мясо перед жаркой обрабатывалось аккуратнее, без таких вещей.
N7
Nurs 777
Очень вкусно готовить. И персонал вежливые
NN
Nursultan Nursultan
Очень вкусно
NO
Nazgul Orynbassarova
Все по домашнему👍🏻
Барлығы жақсы. Донер алдым, ұнады. Донер жасалғанын күтіп отырғанда, чай берілді тегін 👍 Осылай жалғаса берсе керемет болады.
Инкар .
Өте керемет
Назерке Курымбекова
Чикен мен балық заказ бердік, өте дәмді болды 🥰 Балық свежий, өте вкусно. Чикен сочный, мощный. Рахмет!
GT
Gaukhar Tulessinova
Ужасное обслуживание. Ждали 2 часа заказ, хотя сказали в течение 1 часа. И еще, забыли положить колу, и таксисту пришлось самому купить с его слов. -1 клиент.
Серик Гумаров
Қазір ғана балыққа тапсырыс беріп, жеп алдық. Мына балық мен үшін өсіп, қармаққа түскен сияқты 😂. Жақсы қуырылған еще свежий ауызда еріп жатыр. Ұнады. Тапсырыс беруге ұсыныс беремін. Рахмет.
Неважно Неважно
Донеры онша емес болды,биринши заказ бергенде ети салынбаган,иштеги кыздарга корсетип айтканда бирак дурыстап берди но дамсиз оте,кайтарып тастауым керек еди.А калганы чикен,балыктары и фри оте дамди Донерге бола 1 балл,екинши рет заказ бердим бирак баска Сет сол кезде оператор кызга айтып едим ол жай гана келесиде ескерермиз деп коя салды,хотя акшамды кайтаруга болар еди!
TH
TIGER HUNT
Қуырлған сазан балығы өздері айтқандай свежий емес, атыраудың халықын балықты свежий деп сатқан дұрыс емес қой) қысқасы 3~3+ деген баға
𝐒𝐚𝐢𝐝 ⠀
Сиздерден уже 4-5рет алған болармын Чикенде балықта дәмді, ұнайды Фри проциясы көп🥰
Айгерим Кенжегалиева
Барлыгы дамди! Свежий, бари жаксы дайындалган. Татти! Айткан уакытында келди. Барлыгына рахмет!
S M
Доставка заказ бердік, уақытылы емес, 5те хабарласып 8 де келетіндей деп, 9 жарымда келді
Q
3 марта 2026, официальный ответ
Габит Акужаев
Ассаламуалейкум казр чикенге тапсырыс бердим,өте дәмді,рахмет көп көп алға қарай дами бериниздер.
RA
Rakhat Aldabekov
Пупцы жареные вышли очень вкусно — хрустящие, с насыщенным вкусом. Запах, конечно, стойкий, но оно того стоит.
Дамир Алгалиев
Маган оте катты унады дами Баскаша баскаларынан болек айрыкша дами бар оте керемет заказыма окинбедим
Salamat Atyrau
От души говорю – фастфуд вообще топ! Зашёл поесть просто а в итоге завис, как будто в гости к родным зашёл. Донер – сочный, мяса не пожалели, соус как надо, прям в точку! Чикены – хрустящие, внутри мягкие, прям кайф. Всё свежее, горячее, не как в обычных фастфудах. Отдельно хочу сказать за атмосферу – ребята вежливые, сервис на уровне. Чувствуется, что делают с душой и для людей. Теперь только сюда! Кто не пробовал – обязательно зацените. Это прям мой новый любимый спот!
erasyl wooh
Өте дәмді дөнер! Еті жұмсақ, Қызмет көрсетуі де жоғары деңгейде — тез әрі сыпайы. Мұндай дөнерді қайта-қайта жегің келеді! Барлық достарыма ұсынар едім. Рақмет!
АЕ
Асылхан Ертай
Өте керемет және дәмді
Ааа 707
Обслуживание на высшим уровне. Блюды очень вкусные. Советую
Бекзат Қаратаев
Барлығына ұсынамын, тамақтары дәмді Персонал өте жақсы, ризашылығымды білдіремін!
Айболат Нигмет
Балык донер, чикен, фри бари адеми маган унады 👍👍👍
N0
все вкусно отличный сервис👍👍
Zhanel Doszhanova
Все очень вкусно 👍👍
Еркеназ Сакен
Чикен, жаренный сазан жақсы қуырылған дәмді
клубника в шоколаде caramel_sweets06
дәмді керемет😍👍👍👍👍👍👍